Flying Monkey
|
26 Dec 2010, 13:20
|||
|
|||
sunt superbe, Ronnie
si nu e nicio problema astept cat timp e necesar scuze ca te deranjez de sarbatori X_X |
|||
26 Dec 2010, 15:22
|||
|
|||
Sunt superbe.
Si ale lui Bell si ale lui Jade.:> Abia astept sa vad cea a lui Bell si a lui Annabelle. ![]() ![]() |
|||
26 Dec 2010, 15:23
|||
|
|||
Mie inca nu mi'a facut semnatura, Rosalie..poate ai vrut sa spui Bella si Jade
![]() |
|||
27 Dec 2010, 17:09
|||
|
|||
@Annabelle
![]() ![]() @Bell ![]() ~ Sper din tot sufletul sa va placa my momma { raised } me a prophet
|
|||
27 Dec 2010, 17:12
|||
|
|||
Glumesti ?
Deci omg, Ronnie e bestial..e superb, sincer nu ma asteptam sa iasa atat de bine..si cuvintele alea foarte foarte tare a iesit thnx a lot |
|||
27 Dec 2010, 17:24
|||
|
|||
ronnie, nu vreau sa te aglomerez in zilelele astea, dar crezi ca imi mai poti face o semnatura tot cu poza asta?
![]() mi'ar placea sa pastrezi la scris fontul si culoarea, dar sa apara o singura data capul lui demi, si sa fie poate mai intunecata cum crezi tu, dar tot asa, in nuante de mov, cum iti place tie, pentru ca esti experta [asta asa, ca sa te lingusesc ![]() ![]() ![]() |
|||
27 Dec 2010, 17:27
|||
|
|||
Thnx, again, Ronnie
e superba semnatura mea \m/ # Violet Wilson It's a basic truth of the human condition that everybody lies. The only variable is about what. ![]() Don't get my personality and my attitude twisted, because my personality is me and my attitude depends on you. |
|||
27 Dec 2010, 18:27
|||
|
|||
Sunt superbe semnaturile
![]() ![]() |
|||
27 Dec 2010, 18:56
|||
|
|||
vai, Ronnie
![]() abia acum le-am vazut thank you so much, sunt adorabile cand intru pe PC mi le schimb..acum sunt pe telefon. |
|||
28 Dec 2010, 16:04
|||
|
|||
Ronnie imi poti face si mie o semnatura te rog ?
Doar daca poti,ai timp si bineinteles vrei . cu pozele astea: ![]() ![]() si ma gandeam,am mai gasit o poza care ar merge ![]() Nu stiu cum ar iesi mai frumos,cu sau fara ea. Tu faci cum crezi ca sa iasa bine, doar esti expertaa Uite poza: ![]() Multumeeeesc din suflet ![]() ~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|