Raspunde invers
|
27 Dec 2010, 21:34
|||
|
|||
desigur ,imi plac la nebunie vampirii
este adevarat ca ti-ai da foc pentru tipul/tipa pe care il/o placi? ![]() |
|||
27 Dec 2010, 21:36
|||
|
|||
Da,bineinteles,chiar acum aprindeam focul!
Nu-i asa ca ieri ti-ai batut rivala/rivalul?:> ![]() |
|||
27 Dec 2010, 21:38
|||
|
|||
Oh da, am batut-o cum n-a mai vazut bataie nici de la maica-sa. E la spital acum.
Nu'i asa ca esti o betiva/un betiv? ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
27 Dec 2010, 21:41
|||
|
|||
Nu sunt o betiva !!
![]() Nu-i asa ca iti place viata de cowboy /cowgirl?:> ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
27 Dec 2010, 21:44
|||
|
|||
da ,imi place la nebunie
uite acuma am legat o vaca si o insemnez cu initiala numelui meu e adevarat ca ai fost cu smiley pe marte? ![]() |
|||
27 Dec 2010, 21:47
|||
|
|||
Cu siguranta ! M-am mirat cum de puteam sa respir !!Sa stiti ca exista martieni acolo si aer
E adevarat ca abia astepti sa il vezi pe bunicul tau intr'o ipostaza...nuda ? ![]() ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
27 Dec 2010, 21:52
|||
|
|||
bunicul meu e mort deci nu mi-ar plcea sa vad pe-acolo un schelet
e adevarat ca l-ai sarutat pe Ron? ![]() |
|||
27 Dec 2010, 21:54
|||
|
|||
Da da
![]() Asa-i ca esti cea mai mare stoarfa de pe planeta ? =))) ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
27 Dec 2010, 22:00
|||
|
|||
Daaaa si stii ce imi place?
Asa e ca adori oamenii nespalati? ![]() ![]() |
|||
27 Dec 2010, 22:02
|||
|
|||
da ii iubesc
ba chiar m-am casatorit cu un cersator si tot asa a ramas e adevarat ca esti emo?? ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|