Blaine Dwight Hummel
|
28 Dec 2010, 00:20
|||
|
|||
Bun venit lui…
BLAINE «DWIGHT» HUMMEL
![]() Home,
I've heard the word before, but it never meant much more than just a thing I've never had. A "place," They say, "Hey, know your place!" But I've never had a place to even know, or a face that I could go to if I needed someone there... I'm laughing it's hard to hide a smile My god, it's been a while since I have had a reason to. ![]() Prenume Blaine Dwight Varsta 17 ani. Sex bãiat. Ziua de nastere 06.11.1994 Orasul unde a copilarit San Francisco. Mama 53, decedat Tatal 46, contabil, incuiata, Catherine Statutul Sangelui sânge semi-pur ![]() Greutate 48 kg. Corp suplu, dar musculos, în ciuda faptului cã este mai scund de înãlþime decât alþii de vârsta lui. Par pãrul îi este negru ºi creþ, scurt, care însã e aproape niciodatã pieptãnat ºi e de obicei rãsfirat în toate pãrþile. Ochi are ochii verzi-cãprui, care genereazã o culoare deschisã, un fel de auriu ce bate înspre verde foarte intens. Par darren everett criss ![]() Ii displace soarele, cãldura, faptul cã este scund, oamenii care nu învaþã, pãianjenii, locurile prea pline de oameni Puncte forte e tãcut, liniºtit, cântã la chitarã, e prietenos ºi agil Puncte slabe devine stânjenit prea repede, se enerveazã din orice, îi este fricã de unele lucruri, e mult prea scund Obiceiuri obiºnuieºte sã citeascã peste tot, cântã la chitarã de multe ori, fredoneazã, vorbeºte cu animalul sãu Amortentia mirosul de cãrþi noi, mirosul dintr-o papetãrie, mirosul zãpezii Casa Cercetasi ![]() Rude nu are. Persoane Importante - Talente Varcolac Abilitati animag Altceva nu este prea agreabil cu persoanele necunoscute, deºi este prietenos cu cei care par cã sunt amuzanþi. Trecut nãscut în San Francisco, a cunoscut de mic cum e sã trãieºti cu un singur pãrinte, dupã ce tatãl sãu a fost omorât într-un duel cu un devorator al morþii ºi a ºtiut cât de important era sã înveþe din greu ºi sã devinã un cineva pentru a-ºi ajuta mama. când a primit scrisoarea de la hogwarts, fusese deja muºcat, însã nu-i spusese nimic mamei sale, care-l certa de fiecare datã când lipsea de lunã plinã de acasã. când a primit scrisoarea, nu i-a venit sã creadã, deºi ºtia cã tatãl sãu era vrãjitor. când a plecat la ºcoalã, ºi-a lua totul, pânã ºi chitara ºi a plecat, promiþându-i mamei sale cã-i va trimite scrisori ºi bani, dacã va reuºi sã-i câºtige. când a ajuns prima datã la hogwarts, a fost numit un ciudat, ceea ce încã este ºi astãzi. ![]() Vrasta 13 ani. Experienta RPG 2 ani. Alte Personaje vreau doar sã-i mulþumesc lui raizen. mult de tot. Despre tine chiar vreau sã-i mulþumesc lui raizen ºi îi sunt recunoscãtoare. ![]() Aceasta aplicatie a fost creata de Sophie Adeline Clement. Graficele sunt creatia lui Ainsley Shannon. Nu da jos acest credit sau un centaur furios va veni sa te calce in picioare pana nu raman decat faramele de tine ! did i adequately answer your condescending question? ![]() nu faceţi powerplay cu personajul meu, please. just sayin'. |
|||
28 Dec 2010, 00:26
|||
|
|||
Welcome
Have fun si de pe contul acesta and..happy posting P.s: Ti-am trimis o cerere de prietenie ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
28 Dec 2010, 00:39
|||
|
|||
hey
bine ai..revenit ti'am dat si eu o cerere de prietenie ma bucur ca esti la cercetasi ne vedem la rpg ![]() |
|||
28 Dec 2010, 00:41
|||
|
|||
Waa.. un baiat
In sfarsit, cam ducem lipsa de boys.. Pai ce pot sa iti spun ? In primul rand : fii activ cat se poate de mult Bine ai venit pe DM ! Sper sa iti placa printe noi si, nu in ultimul rand .. SPER sa ne vedem la RPG > ![]() ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
28 Dec 2010, 02:50
|||
|
|||
Hey
Welcome si Have phun Ti'am trimis o cerere de prietenie ![]() |
|||
28 Dec 2010, 02:53
|||
|
|||
Un baiat!
welcome cerere de prietenie de la mine Never say never.. ![]() We are like dominoes. I fall far you, you fall for another. |
|||
28 Dec 2010, 11:11
|||
|
|||
tell us you're a real boy
Bine ai venit! Have fun & Happy posting ~ Ti-am dat cerere de prietenie P.S. Sper sa avem ocazia sa facem un RP impreuna... my momma { raised } me a prophet
|
|||
28 Dec 2010, 11:34
|||
|
|||
Ulala, cati membrii noi
Ulala, cati Cercetasi noi si in sfarsit inca un baiat Welcome > ![]() Happy RP & Have Fun ![]() |
|||
28 Dec 2010, 12:08
|||
|
|||
Bine ai venit!
Distreaza-te si ne vedem pe la RPG ^_^ P.S. Cerere in asteptare ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
28 Dec 2010, 13:22
|||
|
|||
A scris ca este recunoscatoare. Deci e fata
Oricum . Welcome Dar am senzatia ca ai mai fost pe forum si inainte . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|