La multi ani Alice Morris!
28 Dec 2010, 02:00
Draga Georga,
[Image: 2akl4xw.jpg]
Probabil te intrebi de ce am pus numele topicului cu "Alice", si am inceput postarea cu "Georga"..am facut asta pentru ca nu mai esti de mult Alice pentru mie. Astropufa Morris e doar cea mai buna prietena a lui Bell, pe cand Georga a devenit sora Sandrei..iar topicul asta e scris din punctul de vedere al Sandrei; Bell Evans e doar un personaj. Cand ai venit pe forum – nu ma pot abtine sa nu zic asta – aveai avatarul ala emo care ma scotea din minti, dar cu toate astea sustineai ca nu esti emo. Ne’am dat cu totii seama de asta in cele din urma si dupa insistentele mele, ai renunat si la poza aia. Atunci am inceput sa vorbim..iar din primele discutii nu prea reiesea ca vom deveni cele mai bune prietene. Nu ne indepartam de tema cu Harry Potter, pana intr’o zi..cand imi amintesc ca ai scris ceva pe forum si eu mi’am dat seama ca ceva nu era in regula cu tine. Si atunci te’am intrebat pe mess daca s’a intamplat ceva..si ti’ai deschis sufletul in fata mea; mi’ai povestit toate problemele care nu te lasau pe vremea aceea in pace. Iar cu timpul, am inceput sa vorbim zilnic. Inclusiv ore intregi petrecute la telefon si nu mai pun la socoteala sutele de mesaje trimise. Ne’a intrat in obicei, si daca nu vorbim o zi deja incepem sa ne ingrijoram N’am sa uit niciodata prima noastra conversatie la telefon. Cand statusem cu o noapte intrega pana pe la 1 si telefonul meu trebuia resuscitat ca nu mai avea baterie Si am vorbit o ora si 14 minute, nu o ora si un sfert Si tot asa..prietenia noastra a evoluat atat de mult, incat la inceput daca era doar o relatie de simpla simpatie intre membrii unui forum, acum e ceva serios, bazat pe incredere si afectiune reciproca. Ne iubim ca doua surori – dar tot eu sunt Mami si tu esti Puiul - eu sunt S. si tu esti G. Ai devenit cea mai buna prietena de pe DM..bineinteles, sunt si altii, nu ma apuc sa’i enumar acum ca nu termin Dar tu esti cea mai importanta..de tine m’am apropiat cel mai mult. Ador cand ne certam pe tema cine pe cine iubeste mai mult..ador mesajele pe care le trimitem in ora..ador tot ce tine de tine. Esti sora pe care nu am avut’o niciodata..si nu stiu de ce, dar numai la tine si inca la doua persoane am simtit asta..la Andreea..pentru ca ea o stiu de cand eram mica si am crescut impreuna..si inca la o persoana, dar nu conteaza..chestia e, noi semanam..adica, suntem identice la unele chestii..gandim la fel, actionam la fel..Nici nu mi’as fi putut imagina vreodata asa ceva..pur si simplu esti cel mai bun lucru care mi s’a intamplat pe Dark Mark. Chiar si datele cand am venit pe lume au legatura [28 e cifra norocoasa ] Sper sa ai o zi de nastere superba..just like u si sa ti se implineasca toate dorintele..si sa iti inchipui ca eu sunt acolo, intr’un coltisor..unde numai tu ma vezi..cu ceva albastru pentru ca intr’adevar sunt acolo, sunt in mintea ta, si sunt alaturi de tine in orice moment. Si iti promit..ca intr’o zi o sa ne intalnim..si cred ca in ziua aia o sa plangem amandoua, de bucurie ca in sfarsit s’a intamplat ceea ce ne doream amandoua. Iti promit, Georga, ca o sa ne vedem. Ca sa pot spune dupa ca mi’e dor de G. a mea..mi’e dor de sora mea..La multi ani, pui! Si multa sanatate, fericire si impliniri, pentru ca meriti tot ce e mai bun
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
28 Dec 2010, 02:01
Georga, la multi ani. Sa ti se implineasca toata dorintele si sper ca o sa ai o zi superba, pentru ca meriti asta. Nu mai e nevoie sa o aduc pe Bell si toata armata de darkmartieni ca sa-ti demonstrez ca esti o persoana minunata, right? Bun.
Te iubesc mult huhureaza mea

Happy birthday

[Image: Birthday.jpg&t=1]

P.s: Sorry ca am scris asa putin, dar emotiile de a iti transmite cat mai repede urarile au fost mari. Kiss

[Image: 10zvlg1.jpg]
I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like.
I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind.
Is it over yet? I can't win.
28 Dec 2010, 02:08
La multi Ani Alice! Kiss

[Image: YotrHop.gif]
28 Dec 2010, 02:17
La multi ani.

Visit this user's website Find all posts by this user
28 Dec 2010, 02:18
La multi ani, Alice! >Happywide<

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
28 Dec 2010, 02:25
La multi ani Alice!LoveLoveLove

Demons run when a good man goes to war.

~ This is the story of how i died. ~

[Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o1_250.gif] [Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o2_250.gif]

~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!
~
28 Dec 2010, 03:07
Alice,la multi ani!
Sa ai parte de tot ceea ce iti doresti de ziua ta.
Fie ca toate visele sa iti devina realitate.:>
Happy Birthday again>;d<

[Image: giphy.gif]
28 Dec 2010, 03:33
La multi ani, Alice !
Sa fii sanatoasa, ca asta conteaza cel mai mult
Happy Birthday !

Respectã Bãtrâneţea!

[Image: ZbtKEJ.jpg]

"Still round the corner there may wait, A new road or a secret gate."
J.R.R. Tolkien

always Skynet Barklord.
28 Dec 2010, 04:00
Alice.. La multiii multiii ani de acum inainte !
Iti urez in primul rand muulta ,muult sanatate, sa fii iubita, fericita, si sper ca sa fii alaturi de noi mult timp de acum inainte.
Sper sa ai o zii de nastere groaza, si nu uita sa ne imparti si noua bomboane;Wink
Sa te distrezi bine alaturi de cei dragi si de prieteni si sa curgaaaaa SAMPANIA ! Love

[Image: dieq.jpg]

Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! [Image: 2e4wwib.gif]

~Cercetasii sunt cei mai tari [Image: 2iohn6.gif] ~
28 Dec 2010, 04:16
happy bday doamnaaa;xLoveLove KissKiss
[ah cate am pierdut.Finna]

sa ai parte de muuult alcool de ziua ta:>, k in rest...:-j Finna)

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  La multi ani, Ema!:x Julieta D. Thibault 13 4,372 30 Sep 2012, 11:48
Last Post: Ema Snow
  La multi ani Julietaaa Aylee L. Lovel 16 4,782 16 Sep 2012, 18:54
Last Post: Julieta D. Thibault
  La multi ani, Alex ! Isabella River 14 4,390 09 Sep 2012, 22:39
Last Post: Effy K. Dietrich
  La multi ani, Adrienuta ! <3 Isabella River 14 5,078 14 May 2012, 20:39
Last Post: Alice Morris
  La multi ani, Issie ! Matt I. River 16 5,312 26 Feb 2012, 22:27
Last Post: Isabella River
  La multi ani, Alex! Bell Evans 34 9,449 11 Sep 2011, 23:20
Last Post: Jade A. Crawford
  La Multi Ani, Ginny Alden ! <3 Jennifer L. Campbell 14 5,025 05 Sep 2011, 21:21
Last Post: Ginny Anne Alden
  La multi ani Rosalie A.B.! Evelyn Steel 35 9,495 29 Jun 2011, 12:15
Last Post: Rosalie Vivienne Alden
  La multi ani Tamara Riley! Odette B. Malfoy 13 4,525 26 Jun 2011, 14:49
Last Post: Rachelle Hathaway
  La Multi Ani surorilor Tarrien !!! Eliza G. Blest 9 3,139 20 May 2011, 10:05
Last Post: Luna Slytherin