Parerea
|
14 Oct 2007, 13:07
|||
|
|||
pai daca cred ca la tine vin prima oara daca trec pe acolo.sper ca o sa ma gazduiesti.Pai esti super simpatica,o buna prietena,esti foarte foarte activa si esti o mare fana HP.Sa nu uit ca esti o buna sefa de casa.Imi pare bine ca ne-am cunoscut
![]() "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
14 Oct 2007, 13:35
|||
|
|||
ON:
Kennya Esti foarte de treaba si super prietenoasa. Imi place stilul tau de a fi evil ![]() Poate ne intilnim odata ca daca tot esti din bucuresti... Eu, tu, Sakura, Ashley si HermioneGranger ![]() ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
14 Oct 2007, 16:22
|||
|
|||
Sigur k da!!!! Chiar ma gandeam. Am destule camere. De fapt pot dormi eu si bunica in sufragerie. Si raman 3 camere libere. Plus k mai e una in cealalta parte a curtii dar e frig de ingheata pietrele :-O
Deci Ginny Potter. Esti de treaba, glumeatza si te descurci bine cu forumul. Tine'o tot asha!! ![]() |
|||
22 Oct 2007, 19:50
|||
|
|||
Ginny,imi pari o fata de treaba si ceva imi spune k esti persoana kre cred yo din lista mea de mess
![]() ![]() A Drama Princess..
![]() |
|||
23 Oct 2007, 15:54
|||
|
|||
mmmmm.....poi aida imi pare o fire fff comunicativa si ff de treaba
![]() ![]() |
|||
08 Nov 2007, 10:39
|||
|
|||
nu te cunosc inca prea bine,insa cred ca esti o persoana extraordinara luand in considerare posturile tale pe pe forum(cu toate ca o urasc pe cho)
![]() ![]() |
|||
08 Nov 2007, 16:13
|||
|
|||
Pai esti destul de activa pt inceput adik neah, abia ieri te'ai inregistrat o persoana dragutza, din ceea ce reiese din posturile tale, inteligenta (mi se pare k asa e
![]() ![]() |
|||
08 Nov 2007, 16:24
|||
|
|||
nu te cunosc, dar cred k esti de treaba...
![]() Play it once, Sam, for old times' sake...Play it, Sam. Play 'As Time Goes By. |
|||
08 Nov 2007, 16:47
|||
|
|||
Cum nu ma cunosti esti de aproape o luna pe forum ji nu ma cunosti
Pai eu totusi mi'am fosrmat o parere... adik esti o fire vesela, dragutza, cool... chiar imi face placere sa vb cu u |
|||
19 Nov 2007, 13:07
|||
|
|||
ma refeream la realitate
![]() Deci, imi place stilul tau de Rp, dar nu-mi place ca nu mi-ai postat inca! Cat trebuie sa mai astept!!?? esti vesela, sooper draguta and fluffy ![]() ![]() Play it once, Sam, for old times' sake...Play it, Sam. Play 'As Time Goes By. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|