At the moment
|
05 Dec 2010, 20:35
|||
|
|||
Mood: Undefined...Lost
Status: Always smiling, no matter what. Locaþie: Camera mea! Mãnânc: Un tantum verde Beau: - Sunt îmbracat în: Pantaloni maro si bluza gri. Ascult: Kate Voegele- Hallelujah Privesc:tastatura Status mess: Eu: O comitem cand iei permisu`? Bianca: Da, o sa-i cer lu` tata un tir de ziua mea Vb p mess cu: none at the moment Vorbesc pe Skype cu:- Status Skype: What the ****? Citesc: Rebreanu-Padurea Spanzuratilor Mã gândesc la ![]() Dating: ~ Doresc: Sa am 15 ani din nou..... Iubesc pe: El... Nervos pe: nimeni Urãsc pe: El.... Îmi lipseºte: El.... Abia aºtept sã: il vad din nou...doar pentru o secunda...doar la fel ca aseara.... Just don`t give up on me...
|
|||
05 Dec 2010, 21:40
|||
|
|||
Mood: Lost.
Status: In love . Locaþie: Pe scaun Mãnânc:- Beau: - Sunt îmbracat în: blugi si un tricou . Ascult: Never say Never . Privesc: ce scriu. Status mess:- Vb p mess cu: - Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: Cosmar de inchiriat. Mã gândesc la: ei. Dating:- Doresc: sa vina Craciunul. Iubesc pe: ... ei. Nervos pe: - Urãsc pe: - Îmi lipseºte: vara. Abia aºtept sã: ninga din nou - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
09 Dec 2010, 20:55
|||
|
|||
Mood: Lazy
Status: After Long School Day Locaþie: acasa (in sfarsit) Mãnânc: - Beau: Pepsi Max Sunt îmbracat în: pantaloni mov si tricou negru Ascult: Skillet - Riebithing Privesc: ecranul telefonului Status mess: CLICK! Vb p mess cu: - Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: Edgar Allan Poe - Selected Tales Mã gândesc la: serbarea de Craciun Dating: - Doresc: sa fie totul bine Iubesc pe: el Nervos pe: 3 persoane Urãsc pe: aceleasi 3 persoane Îmi lipseºte: Craciunul Abia aºtept sã: vina ora de muzica |
|||
09 Dec 2010, 21:10
|||
|
|||
Mood: Happy.
Status: In love . Locaþie: Pe scaun Mãnânc:- Beau: - Sunt îmbracat în: blugi si un maieu. Ascult: Comatose Privesc: ce scriu. Status mess:- Vb p mess cu : - Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: momentan nimic. Mã gândesc la: D Dating:- Doresc: sa vina Craciunul. Iubesc pe: el . Nervos pe: - Urãsc pe: - Îmi lipseºte: el. Abia aºtept sã: vina Craciunul. - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
28 Dec 2010, 23:57
|||
|
|||
Mood: Going Up.
Status: I don't need simpathy. Locaþie: Sub patul matusii. Mãnânc:- Beau: - Sunt îmbracat în: blugi si un hanorac. Ascult: Muse-Undisclosed Desires. Privesc: Perdeaua. Status mess:- Vb p mess cu : - Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: Vampirii din Morganville-Balul fetelor moarte. Mã gândesc la: Bells. Dating:- Doresc: sa am o vacanta ca lumea. Iubesc pe: mine si pe Bells. Nervos pe: masina de spalat. Urãsc pe: - Îmi lipseºte: ziua de ieri. Abia aºtept sã: dorm.
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
29 Dec 2010, 00:04
|||
|
|||
Mood: Tired.
Status: In love. Locaþie: In camera mea. Mãnânc: Nimic. Beau: Nimic. Sunt îmbracat în: Pantaloni negri de trening si bluza mov. Ascult: Poets of the Fall - "Lift". Privesc: Monitorul. Status mess: "She hates me. =))))))))))))" Vorbesc pe mess cu: Raiz si Axy. Vorbesc pe Skype cu: --- Status Skype: --- Citesc: Academia Vampirilor III. Mã gândesc la: Ziua de maine. Dating: --- Doresc: Sã fie aici.. [still] Iubesc pe: Dragoº. Nervos pe: Nothing. Urãsc pe: Someone. Îmi lipseºte: Nothing. Abia aºtept sã: --- You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
29 Dec 2010, 00:34
|||
|
|||
Mood:Sleeping
Status: Life is sucks! Locaþie ![]() Mãnânc:tort Beau:ceai Sunt îmbracat în ![]() Ascult:Arssura Privesc:Monitorul Status mess:"Nimic nu e neasteptat asa ca no offence ![]() Vb p mess cu: Soph,Rose si un baiat ![]() Vorbesc pe Skype cu:- Status Skype:- Citesc:Bestia Mã gândesc la:ziua de maine Dating:- Doresc:-ca vacanta sa nu se sfarseasca Iubesc pe:- Nervos pe:- Urãsc pe:- Îmi lipseºte:-iesirile cu preitenii Abia aºtept sã:beau ceai ![]() |
|||
29 Dec 2010, 02:07
|||
|
|||
Mood: Sleepy
Status: In love ![]() Locaþie: Acasa. Bucuresti. Mãnânc: nimic. Beau: Cola. Sunt îmbracat în: Pantaloni de pjms =))) Ascult: nimic Privesc: La calculator Status mess:Busy Vorbesc pe mess cu: sormea. Vorbesc pe Skype cu: prietenii in conferinta Status Skype: none Citesc: momentan, nimic Mã gândesc la: cineva ![]() Dating: La cine ma gandesc acum Doresc: Sa vina mai repede revelionul Iubesc pe: cineva. Nervos pe: nimeni. Urãsc pe: nimeni. Îmi lipseºte: vara Abia aºtept sã: Plec la munte |
|||
29 Dec 2010, 13:40
|||
|
|||
Mood: Really Happy
![]() Status: Iubesc. Locaþie: Brașov, cartierul rãu-famat, Noua. Mãnânc: Nimic Beau: Fanta de multe portocale Sunt îmbracat în: Fleece negru cu manecile suflecate si pantaloni negri-albastrii cu dunga alba de foita. Ascult: Sick Puppies - Odd One Privesc: Some images with girls. Status mess: Si eu te iubesc, Sinzy! Vorbesc pe mess cu: Sînzy Vorbesc pe Skype cu: Nimeni. Status Skype: ube ![]() Citesc: Tocmai am terminat Timperfect și acu ma apuc de HP2 Mã gândesc la: Cum sã fac un sig și cum sã scriu un rp Dating: ??? Doresc: Sã fiu cu ea. Iubesc pe: Sînzy. Nervos pe: Nimeni. Urãsc pe: Tigani Îmi lipseºte: Vara Abia aºtept sã: Fiu cu ea, sã fie varã, sã vinã fullcapu, antrenamentu de mâine. |
|||
04 Jan 2011, 18:07
|||
|
|||
Mood: Bored
Status: In love. Locaþie: in casa / ![]() Mãnânc :nimica Beau: Cola Sunt îmbracat în:blugi si intr.o camasa mov Ascult: Avril Lavigne Privesc :Monitorul Status mess: "Nu am chef.Pa!" Vb p mess cu: Rose,cea mai buna prietena a mea si un baiat Vorbesc pe Skype cu:- Status Skype:- Citesc: Bestia ![]() Mã gândesc la :ce sa scriu aici Dating:- Doresc: sa vina vacanta de vara mai repede Iubesc pe: un baiat de pe forum [secret] Nervos pe ![]() Urãsc pe :acea colega Îmi lipseºte :caldura,vara Abia aºtept sã :ma intalnesc cu prietena mea cea mai buna Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Site of the moment | Kennya Allen | 31 | 7,312 |
23 Oct 2010, 14:10 Last Post: Luna Slytherin |