Let the right one in
|
29 Dec 2010, 02:01
|||
|
|||
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
30 Dec 2010, 00:58
|||
|
|||
" - De parca as avea de ales. " am rostit eu printre dinti , ridicandu-ma.
Desiree ma privi nedumerita , nevenindu-i sa creada ca aveam de gand sa o insotesc. " - Ce mai astepti ? " am zis eu . " - Bine , javra. Tu ai vrut'o." Bestia incepu sa se dezlantuie , alergand prin padure . Am incercat sa o ajung din urma , dar am avut parte de un esec penibil. M'am impiedicat. " - Hei . Stai . Cred ca .. mi'am rupt cateva oase." - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
30 Dec 2010, 11:35
|||
|
|||
-Glumesti, nu-i asa?
M-am uitat cu gura cascata la javra inainte de a avea bunul simt sa-i intind o mana de ajutor.Nu ii dadusem eu big hug ca sa i se rupa oasele. Ma rog, era cam impiedicata noaptea asta.Ar fi trebuit sa nu o servesc cu alcool. -Nu e intai aprilie, i-am amintit, incercand sa o ridic.E miezul iernii si tu tocmai te-ai imbatat cu nerusinarea ta caracteristica.
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
30 Dec 2010, 13:12
|||
|
|||
" - Tu vorbesti ? " am intrebat eu pe un ton amuzat.
" - Adica ? Ce vrei sa spui ? " raspunse Desiree mirata , ridicand o spranceana. " - Tu m'ai adus aici. Tu m'ai pus sa beau . Deci , cine e vinovata pana la urma ? " " - Cred ca glumesti." O priveam pe Desiree cu atentie , apoi mi'am mutat privirea spre stratul gros de zapada ce se asternuse pe pamant. Am facut cativa pasi spre Cercetasa si am impins-o in zapada. Ma simteam victorioasa , dar aceasta stare de bine nu durase mult. - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
30 Dec 2010, 14:24
|||
|
|||
-Javra! am strigat, cuvantul denotand de data acesta o injuratura.
Simteam cum mi se topea zapada in gura.O priveam pe Bells, care se uita la omatul din jurul meu cu un licar triumfator.Am luat un pumn de gheata in mana si l-am aruncat inspre ea. -Pica!am anuntat-o incantata , cu o secunda mai tarziu decat ar fi trebuit. Era un succes minunat, dupa atatea infrangeri.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|