O floare s-un sarut ...
29 Dec 2010, 14:15
"Iar asta ma face sa ma simt bine ...", i-am spus eu chicotind, vazand ca fata ei era brazdata de un fals zambet, insa nu-mi pasa caci stiam ca se straduia sa fie fericita, iar pentru mine asta era de ajuns.
"Nu mi-ai raspuns ... Cu ce iti vei picta viata ?", am insistat la intrbarea precedenta stiind ca oarecum o ocolise, sau uitase pur si simplu.
Ma privi in ochi, insa stiam ca vedea peste mine si prin mine concentrandu-si atentia in total alta parte, pacat ca eu nu stiam care era aia.
"Sper sa reusesti ce-ti propui ....", am soptit eu uitandu-ma la tinta fetei.

Now, it's my turn

[Image: 10glirl.gif][Image: 15z4mya.gif]
... to torture you.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
29 Dec 2010, 16:17
Ascultam ceea ce imi spunea Cryss si pur si simplu nu stiam ce sa ii raspund,nu ma uitam la nimic anume,nu stiam ce voi avea de gand sa fac de acum inainte. Mi-am dres glasul apoi i-am spus:
"Stii...Cryss,acum ca aduci vorba de asta ..chiar nu m-am gandit ce sa fac de acum inainte. Suna ciudat,dar chiar nu stiu cu ce imi voi picta viata de acum inainte. Probabil ca momentan cu vorbe,cu planuri...!"
M-am oprit sa vad expresia fetei lui Cryss , apoi am continuat:
"De curand am aflat ca am o sora...si ea este una dintre cele mai bune prietene. Acum familia mea este mai fericita,incluzandu-ma pe mine ca dupa atata timp au gasit-o , insa nu prea imi place...cel care ne-a facut atat de mult rau-Porrin-il stii inca este in viata...!"
Am intrebat-o pe Crystal din priviri cu ce isi va picta ea viata de acum inainte? Ce teluri are?...Stiam ca m-a inteles.

[Image: giphy.gif]
07 Jan 2011, 23:47
"Planuri ... De foarte putine ori vorbele sau sperantele isi aud ecoul in oglinda altui suflet. De cele mai multe ori se pierd odata cu vantul si cu grijile zilnice."
Ii spuneam lucruri reale, gandindu-ma la un eventual raspuns la intrebarea pe care mi-o pusese recent.
"Eu imi voi picta viata cu rosu. O voi lasa sa sangereze, dar apoi o voi ridica mai sus decat toate asteptarile oamenilor ce ma inconjoara zi de zi. Voi fi cu un suflet colorat in acesta culoare, romantic, da puternic, mai puternic decat as fi crezut. Voi razbate din umbra sau voi trai cu ea !", i-am soptit sinistru aplecandu-ma sa iau ceva de jos.
'Un trandafir ....'

Now, it's my turn

... to torture you.
08 Jan 2011, 00:30
Ma uitam la Cryss zambind. Inca nu imi vinea sa cred tot ce gandea verisoara mea. Ea isi picteaza viata in propriile ei culori,se simte in lumea ei plina de basm,traieste in ea. Am suras la tot ce mi-a spus ascultand-o intocmai,cuvant cu cuvant! Stiam ca tot ceea ce a spus le pot lua ca pe niste sfaturi fiindca tot ce spune ea este adevarat. Fiecare are conceptiile lui si cererile personale de la viata. Am privit-o din nou pe Crysstal dupa care i-am spus:
"Sti...ador culoarea rosie,dar nu cred ca voi putea sa imi pictez viata doar in rosu!"
Am suspinat usor apoi am privit-o gandindu-ma ca si-a dat seama ceea ce vroiam sa spun. Dar stia ca voi face tot posibilul...

13 Jan 2011, 23:17
"Nu poti sa ti-o pictezi doar in rosu, asta e un lucru adevarat, dar eu nu imi voi picta viata DOAR in rosu, ci SI in rosu. Voi avea o multime de alte culori in acuarela, o suta de alte nuante.", i-am spus incet, rezemandu-ma de perete.
Ma privi intens, stiind ca Rose avea sa-si inchipuie din nou si din nou cum sa-si picteze viata.
Atunci eu am continuat cu o voce la fel de scazuta :
"Voi avea o gama de dansuri, de zambete si plansete, caci inima mea nu e o lume de vis, e doar o inima si atat."
"De fapt tu ce-ti doresti de la viata ?", mi-am pus eu intrebarea, intorcandu-ma spre Rose
.

Now, it's my turn

... to torture you.
14 Jan 2011, 13:17
Am privit-o pe Crysstal si am ascultat-o la fel ca de fiecare data. Imi placea sa ii ascult sfaturile si tot ceea ce isi propunea sa faca. Am tresarit cand mi-a pus acea intrebare. Nu am stiut ce sa ii zic...intr-adevar era o intrebare atat de realista...si eu nu ma gandisem la asa ceva pana acum. Eu ce vroiam de la viata? Tot ce a spus ea ca isi doreste parea atat de interesant incat imi eclipsa orice alta dorinta de a mea. Am zambit sincer,dupa care mi-am dres vocea si am rostit:
"Sincer...nu stiu exact. Stiu doar ca nu va fi colorata in nuante deschise,numai in fericire. Stiu ca voi avea parte de multe incercari...Si ce imi doresc? Fiecare are propriile dorinte si asteptari de la viata...Trebuie doar sa astepti.."
Am facut o mica pauza dupa care am intrebat-o pe Cryss:
"Tu crezi in destin? Crezi ca destinul iti rezerva ceva anume?!"

18 Jan 2011, 00:07
"Cred in doua lucruri. In mine si in destin. Destinul mereu rezerva ceva, singurul secret e sa acceptam acel lucru si sa nu-l refuzam de teama de a nu gresi.", i-am soptit cu aceasi voce ragusita pe care-o aveam inca de la inceputul intalnirii noastre.
Nu mai aveam idee ce sa spun sau sa fac, insa simteam ca Rose va stii cum sa procedeze. Si iarasi nu aveam habar de ce gandeam astfel.
"Vrei sa ... ?", am intrebat-o eu.
"Desigur .....", imi spuse ea, intelegandu-ma si scotandu-si MP4 din ghiozdan.
'Chiar e utila fata asta !', m-am amuzat eu in gand, incepand sa dansez.
"Haide, simte ritmul muzicii ! ", am tipat eu, intr-un fel totusi bland.
"Lasate purtata de note si de toata avalansa loc de sentimente !", ii spusesem pentru ultima data, inainte sa intru intr-o transa a muzicii, un locas din care pana la sfarsitul melodiei nu mai aveam sa ies.

Now, it's my turn

... to torture you.
18 Jan 2011, 19:46
M-am aumuzat usor. Aproape de fiecare data cand ne intalneam incepeam spre sfarsit sa ascultam muzica si sa dansam. Si imi placea acest lucru: Cryss intelegea acest fel de a fi,adora si ea dansul si considera muzica ceva esential in viata,eram sigura de acest lucru. M-am lasat dusa de val,lasand doar pasii mei sa ma indrume. Sunetul muzicii se unduia usor si placut la auzul meu,transmitandu-mi un anumit ritm. Deci pana la urma fusese ceva bine in a-mi aduce MP4-le. Nu mai ascultasem muzica in astfel de mod de foarte mult timp. Am zambit uitandu-ma in jur la Camera pustie apoi am rostit pe o voce blanda:

"Putem considera ca suntem pe propriul nostru ring de dans in lumina orbitarelor reflectoare!"...

18 Jan 2011, 20:21
"Putem considera viata in multe feluri. Deocamdata sunt de parere : Eu trag cortina si va implor zambiti, in viata plina de urmari lasati-ma sa fiu un simplu om pe scari !"
Era putin socata si binedispusa totusi, dar un lucru era cert - Rose nu se astepta la o afirmatie ca asta.
'Mda si inca un lucru despre mine. Imi place sa iau prin surprindere !', i-am soptit propriei minti,in timp ce miscarile mi se conbinau formand un lant intreg de sentimente, rupandu-se si cazand, ridicandu-se si izbindu-se de obstacolulu meu infinit : Sufletul.
"Ce inseamna suflet ?"
Rose pufni.
Nu ma miscam, doar asteptam un raspuns.
"Ce inseamna suflet ? Ce este sufletul ?"

Now, it's my turn

... to torture you.
18 Jan 2011, 21:32
Ne oprisem din dans si Crystal imi puse o intrebare. Sincer ma asteptam sa imi puna din nou cate-o intrebare capcana,dar nu stiam ce sa ii spun... Totusi am observat ca astepta cu ardoare un raspuns din partea mea asa ca i-am spus:
"Eu cred ca fiecare are propria sa definitie despre suflet. De fapt,eu nici macar nu am una. Sufletul imi transmite mie ce sa fac,mereu m-am luat dupa ce simt,nu dupa ce ar trebui sa fac. Dar tu...?Tu ce poti sa imi spui despre Suflet?"

De data aceasta eu asteptam cu nerabdare raspunsul sau,stiam ca va fi unul pe masura,mereu spunea si ea ce gandea,nu se lua dupa ratiune.