Raspunde invers
|
30 Dec 2010, 16:45
|||
|
|||
NUUUUUUU! Nu pot raspunde invers la intrebarea astaaaa. Cum sa spun: Ba da, mi-e dor de el, de mustata lui care il face sa semene cu o morsa, de glumele de tot &^##@$$ si de apropourile sexuale si tot restul? EEEEW. =))))))))
Asa-i ca-ti place iarna? ;; ) P.S. : Nu e vina mea. A fost un vis. ![]() ![]() ![]() |
|||
30 Dec 2010, 18:05
|||
|
|||
Da. Iubesc frigul si imi place sa fac plaja la lumina lunii .
Nu'i asa ca astazi ai luat bataie ? ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
30 Dec 2010, 18:13
|||
|
|||
Normal, fara oprire.
[OFF: Am luat bataie ieri la table cand am jucat cu Dorin. Dar mi-am luat partial revansa.] ON: Nu-i asa ca asculti manele in secret ? You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
30 Dec 2010, 18:14
|||
|
|||
Da.Chiar acum ascult o melodie de la Guta .
Nu'i asa ca astazi vii la ziua lui DexteR ? - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
30 Dec 2010, 18:58
|||
|
|||
Da N. , sper doar ca nu i-ai spus din greseala ce cadou i-am luat
Nu'i asa ca esti obsedat/a de papuci de casa pufosi si roz? ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
30 Dec 2010, 20:13
|||
|
|||
Da , sunt . Am o colectie intreaga .
Aseara ai stat pana tarziu la calculator ascultand Bieber si GaGa ? ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
31 Dec 2010, 03:44
|||
|
|||
nu am stat deloc la pc. eram prea ocupata cu petrecerea mea privata cu bieber si gaga
![]() ce ai face daca te'ai intalni cu ian somerhalder pe strada si el te'ar intreba daca ai chef de o partida in3 cu el si taylor lautner?:>:> |
|||
01 Jan 2011, 02:32
|||
|
|||
Daaa sunt foarte blonda
Nu'i asa ca vrei sa te faci roscata? ![]() |
|||
01 Jan 2011, 02:34
|||
|
|||