"Scary.mirror"
|
31 Dec 2010, 02:25
|||
|
|||
Chiar imi parea rau de trecutul lui Rosalie,era chiar trist doar ca “viata merge mai departe”am gandit eu oftand.Am imbratisat.o pe Rose,”poate ca sunt prea prietenoasa”. Am luat in mana trandafirul alb,aveam o obsesie pentru trandafiri acasa aveam si o sera.Trasam linii pe petalele trandafirului fredonand un cantec visand la tot felu de chestii patetice.
-Hei...Tamara la ce tie gandul?Si ce fredonezi tu acolo?spuse Rose zambind -Ahh...nu ma gandeam la nimiic...si cantecul pe care il fredonam e doar un nimic. M.am dus inapoi la chitara mea luand si trandafirul cu mine mergeam usor desculta pe podea,cand m.am asezat in oglinda o umbra.Parca semana cu un dementor purta o pelerina neagra fata nu se vedea din cauza pelerinei care e era trasa pe fata dar parca se vedea un craniu.“Nu nu e doar in mintea mea,oglinda asta vrea sa se joace cu mine”dar nu ma puteam abtine sa nu arat cu degetul catre oglinda.Mana mea tremura.Rose privi locul indicat de mine. -Ce e cu oglinda?spuse Rose uitandu.se ba la mine ba la oglinda.”Dar cum?” Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
31 Dec 2010, 13:24
|||
|
|||
Lumina.Oglinda.Liniste.O vedeam pe Rosalie privind in lung,ma intrebam la ce oare se gandea.Mi.am amintit cand si eu am fost la ore de dans dar au fost groaznice,prietena mea cea mai buna s.a dovedit a fii falsa razand de mine pe la spate.
-La ce te gandesti?am intrebat.o eu pe Rosalie trezind.o din visare. -Ohh..la nimica,spuse Rose uitandu.se in alta parte. Langa oglinda inalta pana la tavan se zari un trandafir alb ca zapada,m.am tarat in genuchi ca si un copil mic pana la oglinda.Rose ma urmari cu o privire speriata “Acum chiar ca o sa ma creada nebuna” privirea i se schimba in surprindere cand vazu superbul trandafir alb,Rose ma ajunse cand prin spatele nostru parca trecuse cineva. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
31 Dec 2010, 13:35
|||
|
|||
Nu puteam sa imi dau seama ce era in spatele nostru,nu aveam nici cea mai mica idee fiindca nu ma intorsesem la timp,se pare ca reflexele mele de data aceasta au cam esuat. Imi era greu sa vorbesc despre ceea ce se intamplase in aceasta camera si nu numai in ultimul timp. Imi era greu sa vorbesc asa ceva,dar am observat-o pe Tamara ca se uita la mine cam ciudat...
"Stii...imi e greu sa vorbesc despre asta,insa de obicei incerc sa trec peste suferinta,sa imi calc peste sufletul care uneori se simte tradat..Iubitul meu,logodnicul meu a murit..Si abia de curand am aflat ca am o sora...!" Nu puteam sa spun mai multe momentan,fiindca am ramas blocata,dar sunt sigura ca Tamara a inteles ceea ce vroiam sa ii spun. I-am explicat cat de bine am putut cam cum ma simt in acest moment,de fapt cam ce simt... ![]() |
|||
31 Dec 2010, 16:53
|||
|
|||
Am stat putin pe ganduri,apoi am chicotit spunandu-i Tamarei pentru a nu se speria,fiindca am vazut-o putin cam ingrozita:
"Stai linistita...Probabil iti doresti atat de mult sa te lupti cu un Dementor incat ai vazut asa ceva in oglinda! Oglinda aceasta este doar ..iti provoaca doar o iluzie,asa ca linisteste-te!". Am imbratisat-o sperand sa fie mai bine,apoi am continuat pe o voce serioasa,deoarece in gand mi-au venit mii de amintiri stranii de demult: "Si...M-am luptat cu Dementori..Si Devoratori..."... ~E destul de ciudat si greu la inceput~,mi-am spus in minte,dar nu am mai adaugat observand fata Tamarei care era din nou ingrozita. Aveam de gand,de fapt aveam sa o fac,aveam sa tac pentru a nu o mai speria. M-am cutremurat brusc aducandu-mi aminte de prima mea lupta... Cu un Dementor...nu a fost prea placuta! As putea sa am curajul sa spun ca deloc...Am oftat apoi am privit-o din nou pe Tamara sa imi dau seama daca mai este inspaimantata. ![]() |
|||
01 Jan 2011, 21:24
|||
|
|||
Inca eram speriata dupa aparitia acelei umbre sinistre din oglinda dar eram atenta si la povestea lui Rosalie,mii de gandurii imi invadara in minte.
-Wow ce curaj sa te lupti de una singura cu un dementor si un devorator eu mai mult ca sigur as fii tipat de frica si as fugi nici nu stiu cum m.au primit la Hogwarts,am pufnit luand in mana chitara mea mangaind corzile. -Nu fii asa de rea cu tine,poate ai fost primita la Hogwarts pentru inteligenta ta,talentul tau cine stie.Imi zambise ea.”Ce dragut nimeni nu ma mai complimentase doar criticata la greu”am gandit eu amintindu.mi de acei incuiati,am ras eu in sinea mea. Am inceput sa cant un cantec la chitara cand niste sunete se auzeau in camera.Un pian.”Este cumva Ema prin preajma si canta?”Cand in mintea mea mii de voci imi invadara mintea.Amintiri.Mii de amintirii din copilaria mea parca imi apareau in fata mea de parca vizionam un film.Era un parc plin de copii ii stiam erau cei care radeau de mine in fiecare zi neincetat soarele stralucea pe cer cand copii se aproiau de mine razand cu lacrimi.Am inchis ochii asteptand sa se termine clipele de groaza.Rosalie era cu mine dar se uita la mine fluturandu.si mana prin fata mea. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
02 Jan 2011, 00:14
|||
|
|||
Am observat-o pe Tamara care se gandea la orice,absolut orice numai in aceasta incapere nu se afla cu gandul. Am zambit amintindu-mi ce a spus mai devreme.
"Sa stii...ca am luptat cu multi Dementori si multi Devoratori,dar nu am facut-o singura,mereu am avut o prietena sau un prieten care sa imi fie alaturi si bineinteles ca am fost si ranita,deci nu te gandi ca e usor si nici ca am avut prea mult curaj...Insa intr-adevar cand am luptat cu cel care mi-a ucis iubitul si mi-a rapit sora intr-adevar..am luptat,fiindca atunci am facut-o din tot sufletul,nu din razbunare,ci din dreptate. De mult ori mi-a trecut prin gand sa il ucid desi stiu ca niciodata nu as face asta. Tot ce pot sa iti spun este ca acum e la Azkaban...In mare parte Jake se poate odihni in pace." Nu stiu de ce i-am povestit atatea...Dar parca aveam incredere in ea.!: ) ![]() |
|||
02 Jan 2011, 13:34
|||
|
|||
Am strans ochii puternic dupa i.am deschis.Am vazut oglinda eram in aceasta incapere cu Rosalie care imi povestea despre lupta sa cu dementorul,inca eram speriata,respiram si expiram puternic de parca alergasem doi kilometri.
-Imi pare rau pentru iubitul tau,bine ca ai avut prieteni ca sa te ajute.Mi.am pus mana pe umarul ei,aceasta se uita la mana mea si la mine cu o privire ciudata.Mi.am retras mana speriata mutandu.mi privirea catre chitara mea.”Eram obisnuita cu chestii din acestea,niciodata nu am fost accepta”M.am ridicat usor de pe podea luand in mana trandafirul alb uitandu.ma la oglinda.Un tipat imi inunda mintea “Ti.am spus eu nimeni nu o sa te vreaaa”Am inceput sa suspin.Rose alerga speriata catre mine apucandu.ma de umar intorcandu.ma cu fata spre ea... Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
02 Jan 2011, 17:21
|||
|
|||
"Tamara,esti bine?",am intrebat-o eu speriata. Am observat cum o lacrima i se prelinse pe obraz si i-am spus:
"Stai linistita,totul va fi bine!". Am imbratisat-o in semn de prietenie si ajutor. Nu stiam ce e cu ea,insa un lucru era sigur,aceasta oglinda mie niciodata nu imi aducea nimic bun,nici o veste frumoasa,buna. De fiecare data cand am fost aici am avut de suferit,dar absolut de fiecare data. Nici macar o singura data nu am avut parte de un zambet aici. Am lasat gandurile mele deoparte fiindca am observat ca Tamara inca plangea. "Va fi bine!". Nu stiam daca intr-adevar asa era,asa va fi ceea ce spuneam , dar am vrut sa o incurajez. ![]() |
|||
02 Jan 2011, 18:30
|||
|
|||
Rosalie incerca sa ma incurajeze dar nu stiam ce ma apucase sa plang acuma,starea mea se schimba din secunda in secunda de la Tristete.Fericire.Iubire.Speriata.Furioasa.”Ce se intampla cu mine?”am tipat in mintea mea.Rosalie se invartea agitate prin camera uitandu.se urat la aceea oglinda,ma impinse afara din camera trantindu.ma de peretele holului.Ma uitam in jurul meu revenindu.mi la starea de fericire.Ma uitam la Rose care era pe mine.De ce facuse asa ceva tocmai pentru mine?
-Hei esti in regula?Oglinda aia are ceva cu tine!Te comporti tare ciudat cand esti in camera cu chestia aceia.Puse accentual pe chestie de parca era un gunoi. -Da sunt in regula.Am dat.o la o parte pe Rosalie ducandu.ma inapoi in camera oglinzii.Rose imi prinse mana. -Nu iti face griji ma duc sa imi iau chitara nu pot sa o las aicii.Am intrat,pasind usor pe podea luandu.mi chitara si lasand mana sa mangaie oglinda mergand catre Rosalie care ma astepta pe coridor speriata. Urmatoarea noapte.Rose dasbuzna in camera oglinzi si incepu sa spuna agitata niste citate dintr.o carte de la biblioteca scolii. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
02 Jan 2011, 18:50
|||
|
|||
Citeam foarte atenta fiecare lucru ce scria in acea carte. Nu stiu de ce,dar in ultimul timp ma folosesc des de cartile din biblioteca pentru a afla cate ceva.
Am observat-o pe Tamara care intrase abia acum in incaperea unde se afla "Oglinda lui Erised". Nu stiu ce cauta aici,de fapt nu stiu nici ce cautam eu aici. Pur si simplu am avut impulsul sa vin aici cu tot cu aceasta carte la mine. Tamara se uita ciudat la mine stand inca un usa. Mi-am indreptat privirea catre ea si i-am facut semn cu capul apoi si cu mana sa intre. Aceasta intra in incapere dupa care i-am intins cartea care se numea: "Misterele unei oglinzi". Mi-a atras atentie in biblioteca aceasta carte. I-am aratat cu degetul spre un citat anume. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
you're my reflection in the mirror | Kurt F. Malfoy | 20 | 3,210 |
26 Dec 2011, 16:09 Last Post: Kurt F. Malfoy |