Scrie cu ochii inchisi .
|
31 Dec 2010, 15:30
|||
|
|||
Justin Bieber e asa fake
na` ca le stiu pe de rost :>:> Va iubidubiesc pe toti ![]() |
|||
31 Dec 2010, 15:44
|||
|
|||
Va iubidubicesc pe toti . \
![]() M-a piscat o radasca si o coropisnita. ~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
31 Dec 2010, 16:11
|||
|
|||
M-a piscat o radasca si o coropisnita. [ nu-i greu
![]() Rrau-Rratusca-Rrramurrrrica dubi-dubi. ![]() -- Photography Moderator -- ![]() |
|||
31 Dec 2010, 19:00
|||
|
|||
=))))))))
rrau rratusca rramurrrrrrrrrrrrrrica sii(am uitat ce urmeaza=)) ) dubu-dyvi catastrofala eroare judiciara, as zice |
|||
01 Jan 2011, 04:16
|||
|
|||
Catastrofala eroare judiciara, as zice ![]() ![]() Sunt buna, aiiii? Ennnnnnerrrvant de juritic si ranchinos. ![]() -- Photography Moderator -- ![]() |
|||
01 Jan 2011, 04:28
|||
|
|||
Ennnerrrvant de juritic si ranchinos
ei pe aproape Telefonul suna ca nebunul ![]() |
|||
01 Jan 2011, 04:49
|||
|
|||
Telefonul suna ca nebnul
Bunica-mea urla ca descreierata ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
01 Jan 2011, 04:52
|||
|
|||
Bunica-mea urla ca descreierata
Un nebun nu ma lasa in pace!! ![]() |
|||
01 Jan 2011, 19:09
|||
|
|||
Un nebun nu ma lasa in pace
Afara ninge linistit si in casa arde focul # Violet Wilson It's a basic truth of the human condition that everybody lies. The only variable is about what. ![]() Don't get my personality and my attitude twisted, because my personality is me and my attitude depends on you. |
|||
01 Jan 2011, 19:48
|||
|
|||
Afara ninge linistit si in casa atde focul
Firar pe aroape Urasc soparlele! ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|