Fur cartea userului de mai sus
19 Oct 2007, 22:43
c usurare k ma bucurKissKissKiss*Kiss

[Image: ravenclaw.jpg]
Find all posts by this user
20 Oct 2007, 11:29
acum nu'mi mai furi cartea? k asta cere jocul
20 Oct 2007, 11:35
aaa deci gasesc cufarul in kre ejti ascunsa il deschid cu vraja barbada sau cv de genu'Happywide(a folosito hermione pt a deschide usa inchisorii in kre era sirius hp3)Tounge iti iau cartea si citesc urmatorul capitol pe o alta planeta ce nu poate fii gasitaHappywide

[Image: ravenclaw.jpg]
20 Oct 2007, 11:43
Deci ma duc pe planeta mea care o! ce coincidenta era langa a ta iti iau cartea prin catapultare ca de obicei duc planeta din nou departe si olas acolo protejata bn. Ma intorc p Pamant si folosesc un avion merg la gradina Zoo ma impart in 101 de parti iar fiecare parte se duce in cate un animal =)))
09 Nov 2007, 18:52
ma duc la zoo si scotocest in fiecare animal si scot toate partile din tine.Itiu iau cartea din mana dupa vreo 2-3 palme si fug cu masina domnului Weasley prin aer unde o citesc in liniste.

[Image: untitled0gs3zx.jpg]

[Image: profesorgrijafatadecreanc5.gif]
09 Nov 2007, 21:27
Te fugaresc cu expresul de Hogwarts, dau cu bumerangul in tine si u sczpi cartea care cadeeeeeee si o prind! Apoi merg pe Saturn, ma ascund dupa inelele sale ji ma micsorez cu o vraja astfel incat sa fiu de dimensiunea unui pitic. Citesc apoi linishtita capitolul 13!!! (moma unde am ajuns!!)
19 Nov 2007, 13:04
Eu eram pe saturn, incaercand sa ma arnc de pe inele, ca sa cad in gol, pt. ca pierdusem iar cartea. Te vad cu ajutorul unei lupe, vin la inte,iti iau cartea si citesc capitolul 5. Ma duc in semnatura lui Ginny W., ma ascund dupa parul nimfei aceleia si citesc in continuare.

[Image: newhbp.png]

Play it once, Sam, for old times' sake...Play it, Sam. Play 'As Time Goes By.
19 Nov 2007, 15:09
OFF: lol Smile
Nimfa se sopy ca tocmai isi coafase parul si incepe sa cante un cantec (ala care apare pe semnatura) care te adoarme... eu ii multumesc nimfei si iti iau frumusel cartea in timp ce dormi si ma ascund intr'un pahar gol de lapte si il fac invizibil cu o vraja. Apoi citesc linishita mai departe capitoul 14
19 Nov 2007, 23:33
Cand ma trezesc nimfa ma da afara din semnatura. II multumesc ca m-a lasat sa dorm si o intreb daca pot sa mai vin. Ea se supara si ma arunca direct in paharul tau. Iti iau cartea si ma ascund in semnatura Juliei, in spatele lui Draco. Citesc linistita capitolul 7.

[Image: newhbp.png]

Play it once, Sam, for old times' sake...Play it, Sam. Play 'As Time Goes By.
20 Nov 2007, 00:16
Dar eu vin si scutur capul lui Draco. Ala nervos k i s'a stricat coafura se aranjeaza si imi da un sut si zbor in China dar ma intorc repede cu avionul deci Draco e inspaimantat gasind o... chestie in capul lui (adik u... fiind microscopica arati ca o... chestieFinna si se spala pe cap... cartea se uda dar eu ti'o iau si asa si ii fur pe langa carte fheounul lui Draco asa k usuc cartea si ma ascund in sala de transfigurari in semnatura profei, adik a lui Samantha, in parul Lunei