Scrie cu ochii inchisi .
|
02 Jan 2011, 16:34
|||
|
|||
Un cocosta5rc s-a dus la descocostarcarie, unde se descocostarcareau si alti cocostarcvi nedescocostarciti, ca sa se descocostareasca de cpocostarcia lui.
OOC: Matt, ma omori ON: Sunt o sticla efervescenta si acidulata de Cola |
|||
02 Jan 2011, 16:37
|||
|
|||
Sunt o sticla efervescenta si acidulata de cola.
Yey, am nimerit. =))))) Incercati fel de fel de delicatese la Cofetaria lui Florean! ![]() ![]() |
|||
02 Jan 2011, 16:41
|||
|
|||
Incercati fel de fel de delicatese la Cofetaria lui Florean
E scris la semnatura mea ![]() Prietenii mei de pe site-ul asta sunt Rosalie, Alice, Jessica, Addie, Megan, Hayley, Annabelle, Crystal, Eveline, Matt, Ronnie, Isabella, Sophie, Bell, Bella and more others . |
|||
02 Jan 2011, 20:23
|||
|
|||
{rietenii mei de pe acest forum subt sunt Rosalie, Alice, Jessica, Addie, Megan, Hayley, Annabelle, Crystal, Eveline, Matt, Ronnie, Isabella, Sophie, Bell, Bella and more others.
sunt tare Toata lumea e de acord ca Chace Crawford este un tip genial,la fel de genial ca Damon. ~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
02 Jan 2011, 20:26
|||
|
|||
Toata lumea e de acord ca Chace Crawfird e un tip genial , la fel de enial ca Damon.
Pe aproape:-s Cineva e de partea lui Stefan,nu a lui Damon. ![]() ![]() |
|||
02 Jan 2011, 20:43
|||
|
|||
Cineva e de partea lui stefan ,nu a lui damom.
ah am gresit fix la Damon ![]() Capra crapa piatra-n patru,crapaia-s capul caprei care-a crapat piatra-n patru . ^^ ~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
02 Jan 2011, 20:56
|||
|
|||
Capra crapa piatra-n patru, crapaia-s capul caprei care-a crapat piatra-n patru. ^^
Inimini hop si asa, sa zburam stufoasa mea. Hocus-Pocus! ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
02 Jan 2011, 21:26
|||
|
|||
Inimini hop si asa, sa zniram stufoasa mea. Hocus-pocus!
Cred ca tocmai am inventat un veeerb Stai pe loc, maa! ![]() Hayley Megan Alden |
|||
02 Jan 2011, 22:55
|||
|
|||
Stai pe loc, maaaa!
asta era simplu... apropo...verbul "a znira" suna bine Corbul sta pe pisc cu un pix in plisc. |
|||
02 Jan 2011, 23:06
|||
|
|||
Corbul sta pe pisc cu un pix in plisc.
Peter Piper picked a peck of pickled peppers. (am scris de pe fisa de Tongue Twisters de la engleza ) ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|