Scrie cu ochii inchisi .
|
02 Jan 2011, 23:10
|||
|
|||
Peter Piper picked a peck of pickled peppers.
Oh yeah Helena Daphne Lee e foarte buna prietena cu Desire Katherine Rose. |
|||
03 Jan 2011, 00:44
|||
|
|||
Helena Daphne Lee e foarte buna prietena cu Desiree Katherine Rose.
Mda, as vrea eu sa fim bune prietene. Michael Jackson is the king of pop. ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
03 Jan 2011, 00:53
|||
|
|||
Micgael Jackspn is the king of pop.
aproape Un intercontinental s-a dezintercontinentalizat. |
|||
03 Jan 2011, 13:08
|||
|
|||
Un intercontinental s-a dezintercontinentalizat.
Deci nu-mi vine sa cred. O.o Publicul este atras din ce in ce mai mult de cartile care socheaza, iar cuvintele licentioase nu mai sunt de mult un tabu. ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
03 Jan 2011, 13:57
|||
|
|||
Publicul este atras din ce in ce mai mult de cartile care socheaza, iar cuvintele licentioase nu mai sunt de mult un tabu.
Noua ne place Damon mai mult ca Stefan. ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
03 Jan 2011, 14:17
|||
|
|||
Noua ne place Damon mai mult ca Stefan.
Biserica Penticostala este o biserica neoprotestanta. Soul Meets Soul On Lover's Lips. ![]() |
|||
03 Jan 2011, 14:25
|||
|
|||
Biserica penticostala este o biserica neoprotestata
Fetele cochetele sunt godlike wizards pe cand restul sunt in anul VII, VI, V, IV, III, II, I. ![]() -- Photography Moderator -- ![]() |
|||
03 Jan 2011, 16:57
|||
|
|||
fete;e cochete sunt gpf;ole qozard pe cand resti; sumt anul VPP.VO.V.PB.OOO. O
Pfoai =)))) ------------ Consumul excesiv de alcool si tutun dauneaza grav sanatatii. ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
03 Jan 2011, 17:02
|||
|
|||
Consumul excesiv de alcool si tutun dauneaza grav sanatatii.
Am scris fara sa ma uit la tastatura aceasta propozitie. ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
03 Jan 2011, 17:45
|||
|
|||
Am scris fara sa ma uit la tasratura aceasta propozirtue.
Rege Paragarafaramus, cand te vei dezoriginaliza? Ma voi dezoriginaliza doar cand cel mai original dintre cei mai originali se va dezoriginaliza. Iar cum cel mai original dintre cei mai originali nu se va dezoriginaliza, nici eu, regele Paragarafaramus, nu ma voi dezoriginaliza. Good luck Never say never.. ![]() We are like dominoes. I fall far you, you fall for another. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|