some litlle questions..
|
11 Dec 2007, 12:54
|||
|
|||
da...la asta mam gandit shi yo
Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza
![]() |
|||
11 Dec 2007, 19:02
|||
|
|||
din cate mi'am dat seama... el era pe undeva pe la mijlocul vietzii si a mortzii... adik Voldemort l'a omorat, da Harry nu putea sa moara, k avea o parte din el (sange) in Voldemort ^_^ atat timp cat era cv din el pe Pamant... adik... mno ma incurcai si eo...
In fine Harry era pur si simplu un Horcrux... cand s'a lasat de buna voie sa fie omorat de Voldy s'a distrus acea parte din el care ii apartinea ducmanului sau... |
|||
12 Dec 2007, 21:37
|||
|
|||
Da de ce tocmai gara? putea alege un loc mult mai simbolic ..... cum ar fi Hogwarts sau Hogsmeade... sau Pestera lui Godric... nu? /
![]() ![]() |
|||
14 Dec 2007, 15:44
|||
|
|||
da...acum cred ca am inteles...dar ce era cu copilul ala jerpelit care plangea...la gara..?si zicea dumbledore ca nu poate sa-i fc nimika?
Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza
![]() |
|||
15 Dec 2007, 00:14
|||
|
|||
Andreea Granger Wrote:Da de ce tocmai gara? putea alege un loc mult mai simbolic ..... cum ar fi Hogwarts sau Hogsmeade... sau Pestera lui Godric... nu? /pai gara este locul de decidere.ERa alegerea sa daca sa plece inapoi sa indrepte lucrurile si sa le puna capat sau sa ramana acolo,sa renunte la scopul sau copilul jerpelit--cred ca avea legatura cu Tom riddle |
|||
31 Jan 2008, 18:30
|||
|
|||
tot ce stiu este ca harry ajunge intradevar auror (cel putin asa a spus rowling)...director nu stiu cine e...presupun ca ramane mcgonnagal...neville nu cred ca ramane cu luna...am auzit ca cica luna ajunge cu altu...si neville ajunge prof. de ierbologie...
da` intrebarea mea este cum poate harry sa Apara? k din cate stiu eu, nu ai vioe sa apari pn dupa 17 ani, iar harry nu a dat niciun test de Aparitii dupa data de 31 iulie... :confused: ![]() |
|||
03 Jul 2010, 21:46
|||
|
|||
1. Luna nu ramane cu Neville - se zicea ca o sa fie cu un biologist sau ceva de genul
2. Neville ajunge prof de Ierbologie la Hogwarts si o sa fie cu Hannah 3. Mi se pare ca directoare la Hogwarts ramane MCgonagall 4. Mi se pare ca Harry devine ce a vrut 5. MCgonagall zic ca a ramas la Hogwarts dar nu stiu exact ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
04 Jul 2010, 18:00
|||
|
|||
1.Ce se intampla cu Luna?Ramane cu Neville?
Nu. Luna Lovegood devine Vrajitoare Naturalista (in engleza: Wizarding naturalist). Se casatoreste cu Rolf Scamander, si are doi copii cu acesta, Lorcan Scamander si Lysander Scamander. 2.Ce se intampla cu Neville?Nu am inteles prea bine,dar parca ajunge prof de herbologie la Hogwarts. Neville renunta la cariera de Auror pentru a merge ca si profesor la Hogwarts, se casatoreste cu Hannah Abbot si nu are copii cu aceasta. 3.Cine ajunge intr-un final director la Hogwarts? Profesoara McGonagall ajunge directoarea scolii Hogwarts, pana in anul 2017, cand isi da demisia din cauza faptului ca a imbatranit. Nu se stie cine e directorul scolii dupa ce McGonagall pleaca de la scoala. 4.Harry devine Auror la sfarsitul cartii sau nu? Devine Auror, iar mai tarziu seful Oficiului Aurorilor, si de asemenea este ultimul Stapan Al Mortii (in engleza : Master of Death). 5.Ce s-a intamplat cu McGonnagal? Este seful casei Cercetasilor si profesoara de Transfigurare, de asemenea si vice-director al Scolii Hogwarts. Dupa moartea lui Albus Dumbledore, este numita directoare, dar Severus Plesneala o "detroneaza" si devine el directorul scolii Hogwarts. Dupa ce acest vrajitor este omorat de catre Nagini, profesoara McGonagall este denumita directoare, pana in 2017, inainte de a-si da demisia. Nu, nu am copiat aceste raspunsuri, desi m-am informat din Harry Potter Wikipedia. Desi topicul este vechi, m-am decis sa raspund si eu acestor intrebari. ![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|