Design nou
|
05 Jan 2011, 19:31
|||
|
|||
Sa fim seriosi. Si eu am probleme mult mai grave decat cele amoroase, dar nu o sa ma vedeti niciodata sa vin pe forum si sa ma comport cu voi urat sau sa-mi vars nervii pe voi.
Ce n-am putut sa accept a fost sa primesc ordine de la un membru cu o vechime de aproximativ o luna si sa mi se adreseze de parca ea face legea pe forum, apoi sa ne insulte pe noi ca admini ca stim sa dam numai ban fara nici un motiv, si apoi sa mai insulte si acest forum. Ma lasa rece astfel de persoane. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
05 Jan 2011, 19:51
|||
|
|||
Kenny, Nu te mai stresa pe tema asta...
Asta e, asa sunt unii, dar nu avea niciun drept sa se ia de voi si de forum in circumstantele astea; Si sincer...tu crezi ca ai probleme amoroase de la varsta asta. Fi serioasa, cate alte probleme mai grave vor exista in viata...daca tu iti versi nervii pe oameni nevinovati vei pierde multe. E doar un sfat... ![]() ~clona lui Jade Crawford |
|||
05 Jan 2011, 21:06
|||
|
|||
Doamne chiar as fi vrut sa vad tema pe bune chiar sclipicea nu? ;
![]() Nu pe bune,unii chiar nu trebuia sa i'a in serios tema era doar o gluma Mda cine m'a pus sa spun eu "Sclipiceste" si Raiz sa vrea sa faca tema asa nici macar nu stiam ca o va pune in aplicare Haideti fratilor,pacat ca nu am intrat mai devreme cand era tema pe forum As fi vrut sa rad si eu putin Ce naiba Oricum Raiz si Kenn sunteti geniali ![]() |
|||
05 Jan 2011, 22:45
|||
|
|||
Mdeea....exact ce am zis ca se va ajunge la cearta...dintr-o gluma :|...asa a fost...nu e distractiv cand cineva se baga in seama doar de dragul de a o face...
Tot topicul...a iesit din ce trebuia sa se discute GN...Oliver Queen OUT! |
|||
05 Jan 2011, 23:59
|||
|
|||
ahah ce mi'ar fi placut sa nu fie doar o gluma mega hiper categoric sunt singura care gandeste asa
![]() |
|||
06 Jan 2011, 15:55
|||
|
|||
Ginny Malfoy Wrote:ahah ce mi'ar fi placut sa nu fie doar o gluma mega hiper categoric sunt singura care gandeste asa You're right Cred ca esti singura Nu ar fi fost foarte aiurea sa ramana asa, daca nu ar fi fost atat de multe, si daca ar fi avut macar putin legatura cu HP-ul ![]() |
|||
07 Jan 2011, 13:25
|||
|
|||
Eu cand am spus ca e o gluma.
Si ma contraziceam pe mess cu Lisa ca ea zicea "Nu.. nu cred.. Eu sincer, cred ca asa va ramane forumul. :-S" ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Design Nou | Bell Evans | 20 | 5,209 |
21 Aug 2011, 14:09 Last Post: Alex Ryan Ricky |