Arta Fotografica
|
06 Jan 2011, 14:46
|||
|
|||
Cea cu trandafirul e superba nu mai vorbesc de cea cu stelutele de mare, sau cutiuta de cadouri
iar ultima cea mai tare si cea cu pisoiul ![]() ![]() sa ne mai pui poze > ![]() |
|||
06 Jan 2011, 15:00
|||
|
|||
Foarte reusite
Cea cu steaua de mare e preferata mea si cea cu pisica Sa mai faci ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
06 Jan 2011, 17:26
|||
|
|||
sunt superbe pozele si tu esti foarte talentata bravo preferata mea e de departe cea cu steaua de mare, mi se pare genial cum se vad toate bulele si detaliile, si imi place si semnatura ta
felicitari, si astept sa mai vad si altele ; )) ![]() |
|||
06 Jan 2011, 18:26
|||
|
|||
Merci mult tuturor
Alice, mi-a parut foooarte rau atunci cand am vazut poza cu steluta pentru ca mi s-a parut ca e cam stricata. Faza e ca e decupata ca imaginea originala e mult mai mare si in asta nu am reusit sa reduc noise-ul mai mult de atat si nici lumina nu m-a ajutat prea mult. Soul Meets Soul On Lover's Lips. ![]() |
|||
06 Jan 2011, 18:31
|||
|
|||
Dar e foarte frumoasa bulele alea de apa sunt geniale..unde ai facut'o?
|
|||
06 Jan 2011, 18:37
|||
|
|||
Pai... Aia e de fapt o parte a unei lampi micute pe care mi-a luat-o Alex de la mare
Si sunt scoici si stelute si cochilii si alte chestii in ea si e tinuta contra luminii Soul Meets Soul On Lover's Lips. ![]() |
|||
07 Jan 2011, 21:10
|||
|
|||
Azi m-am hotarat in sfarsit sa mai caut putin prin folderele mele cu poze si am zis ca e timpul sa ma pun iar pe treaba cu editare. Si uite cam ce mi-a iesit:
![]() ![]() Enjoy Soul Meets Soul On Lover's Lips. ![]() |
|||
07 Jan 2011, 21:52
|||
|
|||
Mamaaaa.
Dar chiar te pricepi la facut poze Imi plac toate, inclusiv cea cu bebele Si mai ales aia cu voi doi Iiiip. Abia astept sa mai pui si altele > ![]() ![]() Hayley Megan Alden |
|||
07 Jan 2011, 22:42
|||
|
|||
God, ala era Alex nu? ok da face parkour, nu gluma foarte tari pozele
si cea cu sticla de Sprite \m/ |
|||
07 Jan 2011, 23:24
|||
|
|||
Imi place foarte mult a doua .
Imi pare rau ca nu ti'am dat un comentariu pana acum , dar chiar iti apreciez felul in care lucrezi. - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
"Arta" mea vizuala | Crysella Blythe | 21 | 4,590 |
03 Feb 2011, 16:34 Last Post: Ginny Anne Alden |
|
Galeria de Arta | Charlotte Ambrosine | 5 | 2,363 |
03 Dec 2008, 18:56 Last Post: Charlotte Ambrosine |