" Don't worry , be happy "
|
07 Jan 2011, 22:45
|||
|
|||
[color="Plum"]Mergeam pe unul din coridoare cu cartile in mana. Deodata imi veni in minte sa ii fac o vizita Plangacioasei Myrtle . Mi-am redirectionat pasii spre baia fetelor . Am intrat pasind apasat pentru ca Myrtle sa ma auda intrand. M-am indreptat spre o chiuveta si am dat drumul la apa .
-Bunaaa , Myrtle ! Ce mai faci? Am spus lasand apa sa imi incalzeasca mainile reci . - Megan ? Tu esti ? -Da , eu sunt . Ce mai feci , deci ? - Bine , tu ? -Bine , m-am gandit sa-ti fac o vizita . Si-asa nu am ce face . S-au terminat orele. Am spus eu inchizand apa . - Ce bine , n-a mai trecut cineva pe aici de ceva timp.. Spuse ea cu o voce plangacioasa . "Normal , doar e Myrtle .. Doamne ajuta sa nu inceapa sa planga , ca ma inunda.. " am spus in gand . OCC : Continua Bell`.[/color] ![]() Rebirthing now, I want to live for love, wanna live for you! ![]() |
|||
08 Jan 2011, 12:29
|||
|
|||
Bell iesi de la ora de Transfigurare; castelul forfotea de elevi veseli ca s'au terminat orele, dar ea era in cautarea unui loc linistit. Stia ca baia lui Myrtle era ultima incapere unde putea sa aiba liniste, dar totusi urca scarile pana la etajul respectiv si intra.
"-Hey, Myrtle" saluta ea, cu o voce mica. "-Bell, mai, mai. Uite cine si'a aminitit de mine" mormai fantoma. Cercetasa observa o alta silueta [care nu era fantoma] stand in fata unei chiuvete mari. "-Eu sunt Megan" se prezenta ea. "-Bell Evans" murmura fata, atenta. "Esti la Cercetasi?" continua ea, cu un zambet mic. "-Dap..anul II" chicoti Megan. "-Bun atunci" replica Bell, schitand un suras ingaduitor. Myrtle continua sa le priveasca atent; dupa cateva minute insa se plictisi si abandona incaperea. "-Oare unde s'a dus?" intreba Megan brusc. "-Probabil prin alte bai..dar se intoarce ea" murmura Bell. |
|||
08 Jan 2011, 12:43
|||
|
|||
[color="Plum"]Am stat jumatate de minut pentru a studia baia mai bine si inca jumatate de minut pentru a o studia si pe noua cercetasa . " Ce baiee maree.." mi-am spus in gand . " Si ce veche pareee.." .
- Si tu ce faci pe aici ? Am intrebat-o pe Bell curioasa. - Nu e un loc prea frecventat.. -Da , stiu , dar cautam un loc linistit. -Pai , cu Myrtle pe aici , mie chiar nu mi se pare un loc linistit.. -Da , stiu .. Am venit aici fara sa vreau. -Ahaa.. dragut. [/color] ![]() Rebirthing now, I want to live for love, wanna live for you! ![]() |
|||
08 Jan 2011, 13:02
|||
|
|||
Cercetasa zambi si se apropie de o chiuveta. Dadu drumul la apa rece si se spala pe maini si pe fata.
"-Mult mai bine" sopti ea. "-Iti era cald?!" replica Megan, usor nedumerita. "-Putin..acum e mai bine" raspunse cercetasa. Se sterse de prosopul care era langa chiuveta, iar apoi se sprijini de perete. Nu dura mult, si Myrtle reveni. "-Te'ai intors" afirma Bell, schitand un zambet. "-E baia mea" replica Myrtle, bosumflata. "-Aha..de fapt, e baia tuturor" continua Megan. "-Ba nu'i adevarat" se revolta fantoma. Bell incepu sa rada; intr'adevar, nu era adevarat. "-E baia fetelor" chicoti ea. "-Asa..a tuturor fetelor vroiam sa zic" spuse si Megan, amuzata de situatie. Fantoma le privea prin ochelarii stravezii, cu o expresie de nemultumire.. |
|||
08 Jan 2011, 13:29
|||
|
|||
[color="Plum"]-Este baia mea de secole..
Spuse Myrtle suparata. -Da , bine , cum zici tu.. Am spus eu dandu-mi ochii peste cap. " Ce incapatanata e fata asta .." mi-am spus. Ma uitam la ea. Se incrunta la mine . -Gata, Mytle , e baia ta. Dar ne lasi si pe noi sa te mai vizitam , nu? Am spus politicoasa, acum zambind catre ea . "Cica.." -Da , normal ! M-as plictisii aici singura pentru totdeauna..[/color] ![]() Rebirthing now, I want to live for love, wanna live for you! ![]() |
|||
08 Jan 2011, 13:33
|||
|
|||
Cercetasa incepu sa rada, iar Myrtle ii arunca o privire plina de ura.
"-Razi de mine?!" intreba ea, cu o voce ascutita. "-Aa..nu" replica Bell, incercand sa se abtina. "-Ba da! Razi de mine!" urla fantoma, privind'o de parca ar fi vrut sa o omoare. "-Ok..daca te face sa te simti mai bine..da, rad de tine" chicoti Bell. "-Sunteti niste rele!" murmura Myrtle, ascunzandu'se intr'o cabina. "-Si tu cum esti ma rog?!" replica Megan, izbucnind in ras. Bell continua sa se amuze de comportamentul fantomei; de fiecare data cand venea aici, desi incerca sa ajunga cat mai rar in partea aceasta a castelului, Myrtle o facea rea, si se revolta. Dar nu durau 10 minute, ca fantoma iesea din ascunzatoare, si se comporta mai normal ca niciodata. "-Si vrei sa spui ca ramane acolo pe veci?!" chicoti Megan. "-Din nefericire nu" replica Bell, privind cabina unde era ascunsa Myrtle. |
|||
08 Jan 2011, 13:49
|||
|
|||
Am inceput amandoua sa radem pe seama fantomei , dar presimteam ca lucrul pe care-l uram cel mai tare cand intram in baia asta , urma sa se intample.
-Oh , nu , incepee.. Am spus ducandu-mi mainile la urechi. -Nimeni nu ma iubesteeee! Incepu sa spuna Myrtle plangand in hohote. -Nimeni nu ma accepta asa cum suunt! Bell , vazand reactia mea , incepu sa rada si mai tare. -Nimeni nu vrea sa`mi fie prieteeen! Deja vedeam cum siroaiele de lacrimi ale lui Myrtle curgeau pe podea. -Toti rad de mineeee! "Nu mai supooort!" am zis in gand indreptandu-ma spre cabina in care statea Myrtle . Am deschis usa brusc si am spus : -Termi.. Ce faci ?! Am intrebat-o nervoasa pe Myrtle . Fata avea o sticla mare de apa in mana si arunca cate putina pe jos. -Paaai.. plang. Spuse fantoma cu un zambet ciudat pe fata. ![]() Rebirthing now, I want to live for love, wanna live for you! ![]() |
|||
08 Jan 2011, 14:33
|||
|
|||
Bell merse in urma lui Megan, socata de apa ce se scurgea pe jos. Cum dumnezeu putea sa planga o fantoma, la propriu?! De urlat..nu era nevoie de dovezi pentru a atesta un asemenea lucru - Myrtle era experta. Dar sa lacrimeze, ceva era putred in povestea asta.
Megan deschise usa cabinei in care se ascundea fantoma si ramase socata. Myrtle improsca pe jos dintr'o sticla cu apa. "-Ce faci?!" intreba mica cercetasa, mirata. "-Plang" replica fantoma, cu un ranjet diabolic. "-Mda..se vede" murmura Bell, dandu'si ochii peste cap. "-Ce?" ofta Myrtle. "-Tu nu poti sa plangi, ai uitat?!" chicoti Bell. "-Nu poate?" intreba si Megan. "-Nu..e o fantoma! Fantomele nu plang!" se revolta Bell. "-Ele doar urla.." afirma Megan. |
|||
08 Jan 2011, 16:29
|||
|
|||
[color="Plum"]"Simt cum imi ies din papuci!" am spus in minte. cum putea sa faca asta in fiecare zi? Sa minta pe toata lumea ca plange si dup-aia toti sa vina s-o consoleze? Saracuta de ea.
"Daca ar fi om , i-as ss.. Ahh , 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 ." . Se spune ca atunci cand numeri pana la 10 te linistesti. Pentru mine nu mergea. -Cum poti fi atat de prefacuta ? Am intrebat-o nervoasa. -Am ani intregi de studiu! Spuse cu un zambet diabolic . -Nu o sa mai vorbeasca nimeni cu tine! Toti o sa te evite! O ameninta Bell. -Ce-mi pasa? Sunt fantoma. Nu-mi pasa de voi![/color] ![]() Rebirthing now, I want to live for love, wanna live for you! ![]() |
|||
08 Jan 2011, 16:34
|||
|
|||
Bell incepu sa rada. Si Myrtle si Megan o privira dezorientate.
"-Daca nu iti pasa de noi, atunci de ce te tot plangi ca esti mereu singura si rade lumea de tine?!" spuse cercetasa, printre hohote de ras. "-Asa e" replica Megan, izbucnind si ea in ras. Myrtle le privea cu ciuda pe amandoua, iar cercetasele aproape cadeau pe jos; era prea amuzant sa te distrezi pe seama lui Myrtle. "-Am sa'l chem pe Peeves!" le ameninta ea. "-Da? Sa te vad" chicoti Bell. "-Nu ma crezi in stare?" bolborosi fantoma, cu o fata nevinovata. "-Sincer..nu" replica Megan. "-Sunteti rele" urla iar Myrtle, iar Bell continua sa rada. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|