~Dreams keep me awake and give me the strength to remain standing~
|
08 Jan 2011, 13:44
|||
|
|||
Este o seara de iarna oribila,un ger cumplit s-a napustit asupra imprejurimilor. Imi facusem planuri sa merg astazi in padure , dar vremea nu imi permitea acest lucru. Ma uitam pe fereastra si afara fulguia usor. Totul arata ca intr-un vis de iarna din care nu te-ai mai trezi,dar doar un vins. Pentru mine astfel de zile imi sunt ca un cosmar uneori. Ador acest anotimp,ador sa ies sa ma distrez in zapada,dar asrazi aveam o senzatie ciudata. Totul arata ca scos dintr-un film de groaza,cu exceptia stelutelor argintii ce aterizau din cer,unele se mai odihneau pe crengile copacilor.
Stiam ca va veni primavara si totul se va schimba,in locul acelor copaci fara frunze acum,vor aparea altii mult mai vii,de niste culori imposibil de minunate. Tot ce mai imi ramane de facut acum este sa visez la niste zile linistite si calduroase de primavara,pline de caldura si culoarea florilor,plina de ciripitul pasarelelor care abia asteptau sa vina si vremea lor mai buna. Mi-am dat planurile peste cap,dar totusi am hotarat sa nu stau inchisa in camera,aveam multe de facut in Hogwarts si totusi vroiam sa ma relaxez. M-am gandit ce as putea sa fac,unde sa ma duc. Era ciudat,de data aceasta nu vroiam liniste , vroiam sa pot povesti cu cineva sau in caz ca nu am cu cine,sa stau undeva unde sa existe putin zgomot,dar care sa nu ma trezeasca din visele mele,ci doar sa imi mai aminteasca putin unde ma aflu. Si ce loc era mai potrivit decat sala unde se aflau armurile? ![]() |
|||
08 Jan 2011, 21:43
|||
|
|||
Ma plimbam nestingherita prin coridoarele Hogwarts.ului pentru cateva clipe de liniste si relaxare toate aceste ore imi faceau capul sa explodeze,dar o usa uriasa de lemn imi atrase atensti cum sunt eu tare curioasa m-am pus pe treaba.Am impins usa cu toata puterea intrand in camera era uriasa plina cu armuri ca cele purtate de soldati din evul mediu sabi scuturi arginti care scoteau un scartait puternic sinstru ori era de la rugina.Mi-am sprijinit capul de piciorul unei armuri,cautam un loc linisit unde sa ma pot concentra pe lumea mea adica eu si chitara.Era o incapere noua pentru mine dar sper sa nu fie ca ultima petrecuta in fata "Oglinzi lui Erised".Incepusem sa rasfoiesc paginile caietului meu si jurnal in acelasi timp tineam numai cantece compuse de mine pentru chitara altele din plictiseala,nu le mai aratasem nimanui,ma uitam la ele fiecare imi trimitea o amintire in minte...
Si natura parca ma asculta Norii furiosi imparatesc tot cerul Vantul bate,ploua,fulgera si tuna Intr-un cuvant afara e furtuna La fel ca si in sufletul meu Imi aminteam cand am scris acest cantec si de ce.Un zgomot ma trezi din gandurile mele,usa se deschise scartaind puternic in camera acuma se afla Rose,ce ma bucuram sa o vad. -Buna,nu te-am mai vazut de doua zile!am tipat eu alergand catre ea sa o imbratisez. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
08 Jan 2011, 23:08
|||
|
|||
Nu mi-a luat mult sa o recunosc pe Tamara,cheful ei de viata si voiosia cu care se confrunta zi de zi este de admirat. Este o persoana pe care iti doresti sa o ai langa tine cand vrei sa ascult o muzica buna de exemplu,se pricepea de minune sa cante la chitara. Cred ca la urmatoarea aniversare o voi chema sa si cante,sa mai incalzeasca atmosfera.
M-am uitat la ea apoi i-am raspuns la imbratisare spunandu-i: "Buna,da , intr-adevar. Ce ai mai facut?" Mi-am mutat privirea spre minunata ei chitara amintindu-mi ca in Lumea Incuiatilor aveam si eu una asemanatoare doar ca un stil mult mai vechi.Am observat ca Tamara se uita la mine asa ca in timp ce asteptam raspunsul la prima intrebare i-am mai pus una , de data aceasta putin cam rusinata.: "Pot sa incerc si eu?" Imi doream atat de mult sa cand,de mult nu o mai facusem... ![]() |
|||
09 Jan 2011, 00:05
|||
|
|||
Un zambet mi se intinse pe fata am luat-o de mana si i-am inmanat chitara,am inchis jurnalul era la o pagina in care am scris tot felu de chestii siropoase despre un baiat si altele.Nu doream sa afle cineva din scoala ar fi fost un dezastru.
-Ce mai ai acolo?intreba Rose cand am inchis caietul dandu-se intr.o parte ca sa vada ce ascundeam.”Ieei” -Hhh...caietul cu cantecele mele si un jurnal...unele poezi nu sunt cine stie ce doar facute din plictiseala si atat.Am zambit fals dar Rose se prinse.I-am aranjat cu grija chitara,punadu-i mainile unde tebuie dupa care incepu sa cante,era chiar foarte buna,inchise ochii cantand si ignorand orice zgomot care il producea armura asta. -Ei bine cum a fost,am si eu o chitara in Lumea incuiatilor dar nu am adus-o.Nu intelegeam de ce nu o aduse dar fiecare face ce vrea eu nu stiu ce m-as face fara acest instrument fara sa ii simt coardele pe degetele mele si sunetul scos de aceasta ar fi fost iadul. -Te pricepi trebuia sa o aduci si tu daca o aveai acuma cantam amandoua,eu m-ai stiu sa cant la inca un instrument dar nu sunt chiar atat de buna si nu aveam cum sa pun niste tobe intr-un bagaj,am spus eu razand gandindu-ma cum ar fi fost sa ma apuc de repetat in miezul nopti. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
09 Jan 2011, 00:14
|||
|
|||
Ma uitam la Tamra si ascultam tot ceea ce imi spunea. Imi imaginam ca se pricepe foarte bine sa cante si la tobe. Mi-am ridicat privirea apoi am rostit plina de entuziasm:
"E cam veche acea chitara , insa mi-ar faca placere sa mergem sa imi iau si eu una cand ai timp din Lumea Incuiatilor...Sper sa ai timp sa vii. Si da,ar fi foarte frumos sa facem un duet cu chitara...poate chiar si cu vocea." Am zambit timida,de mult nu mai cantasem: nici la vre-un instrument,dar nici cu vocea in fata cuiva. Si totusi,cand am vazut-o pe Tamara cantand mi-am dorit sa fac si eu acest lucru care in viata mea a fost demult uitat. Nu prea cantam,iar de cand am venit la Hogwarts cu atat mai putin. Mi-a venit in minte o idee noua de melodie foarte frumoasa pe care o ascultasem la Incuiati. Tamara imi intinse din nou chitara si am inceput sa cant si cu vocea un refren: "This is our song That's all that matters..." Cred ca si Tamara cunostea melodia fiindca m-a acompaniat cu vocea imediat. ![]() |
|||
09 Jan 2011, 13:20
|||
|
|||
This is our song that's all that matter cause
We all belong right here together There's nothing better than singing along Am inceput sa cant alaturi de Rose,cunosteam melodia chiar era in caietul meu singurul cantec care nu era scris de mine,vocea ei era superba nu intelegeam ce dorea sa ascunda?O voce atat de minunata cantand si la chitara chiar ma intrecea si pe mine.Imi placea de Rosalie era o fata de treaba si o buna prietena cu ea poti sa vorbesti despre orice. -Super!Mi-a placut sper sa mai facem asta cand o sa mergem sa imi iau si eu o chitara din lumea incuiatilor,se opri pentru cateva secunde,asta daca vrei sa vii cu mine sa imi iau una,spuse Rose in soapta. -Sa nu vreau?!Dabea astept sa mergem,am imbartisat.o strans.Spuneam adevarul chiar nu mai aveam rabdare as ajunge sa inumar si zilele chiar aveam chef de o plimbare cu un prieten.Rose se intinse si luase jurnalul meu fara sa il deschida mi-l inmanase mie. -Mai cantam ceva?Daca mai vrei.ma intrebase Rose uitandu-se la mine timp de cateva secunde asteptand sa ii raspund la intrebare. Nu i-am raspuns am inceput doar ca rasfoiesc paginile caietului cu cantece,cand o poza imi atarse atentia,era o poza cu mine nu era veche era facuta acum cateva zile.Armura iar incepu sa scartaie “Magia ori rugina e devina” Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
09 Jan 2011, 13:32
|||
|
|||
Mi-a atras si mie atentia acea poza la care se uita Tamara. Era cu ea , imbracata in roba de scoala,sunt sigura ca se bucura enorm ca avea acest privilegi la fel ca mine si multi altii sa studieze la scoala Hogwarts. Am tras aer in piept apoi am rostit pe o voce foarte sincera:
"Tamara,este foarte draguta poza.!" Aceasta dadu din cap in semn de aprobare,de multumesc apoi ma privi de parca intrebandu-ma daca mai cantam ceva. I-am raspuns imediat: "Ce parere ai de ceva mai...rapid,mai dinamic? Cum ar fi un rock Incuiat.!",am rostit eu chicotind. Sunt sigura ca Tamara a inteles despre ce este vorba fiindca ii placea foarte mult sa cante si imi puteam da seama ca se pricepe la toate stilurile,iar acesta era unul dintre preferatele mele. In timp ce am mai asteptat un raspuns gandindu-ma ca este deja sambata,saptamana se va incheia curand am mai adaugat: "Si daca doresti si daca poti bineinteles,saptamana viitoare vom merge in Lumea Incuiatilor pentru a imi cauta un instrument de cantat,sper sa gasesc o chiatara care sa imi place.!" ![]() |
|||
09 Jan 2011, 13:53
|||
|
|||
Rose ma intrebase iarasi daca vreau sa vin cu ea saptamana viitoare in Lumea Incuiatilor sa isi ia o chitara perfecta pentru ea,chiar aveam nevoie sa mai evadez putin din locul asta stramt.”Hmm...dar oare avem voie sa plecam?Asa pur si simpul?”nu m-am gandit la asta pana acuma,dar ma rog.
-Sigur o sa vin cu tine sa luam un instrument muzical pentru tine,cum as putea eu sa lipsesc din magazin!am spus eu chicotind,imaginandu-ma pe mine tipand prin magazine ca vreau acel instrument sau ca vreau sa il incerc.Am rasfoit caietul pentru a cauta un cantec mai rapid,rock dar am gasit unu scris de mine doar ca mai trist,ciudat.Nu i-am aratat lui Rose. Don’t know where to start Let me get to the good parts Might wanna cross up your legs I’ve got envy, I’ve got greed, anything that you need And I’m not above having to beg There was this boy who tore my heart in two I had to lay him eight feet underground -Nu prea am cantece rapide,cam toate sunt triste si majoritatea sunt legate despre...m-am oprit din vorbit dar nu stiam de ce nu puteam sa zic “iubire” parca gura mea imi era lipita “Hai ca nu e greu!Un cuvant amarat” Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
09 Jan 2011, 15:30
|||
|
|||
Nu aveam cum sa nu observ pauza pe care a facut-o Tamara intre cuvinte,asa ca mi-am putut da seama usor ceea ce vroia sa zica si am continuat eu in locul ei:
"Dragoste...". Aceasta dadu usor din cap in semn de aprobare,apoi am continuat eu foarte entuziasmata fiindca adoram astfel de cantece: "Haide,sa incercam sa cantam!"...Mi-a fost destul de greu sa o conving,dar pana la urma mi-a pus caietul in fata si cantam acele versuri minunate. Nu cunosteam nici macar un vers de acolo,asa ca eram sigura ca ea a compus totul. Cand am terminat de cantat i-am spus: "Compui foarte frumos!" Apoi m-am uitat la acele armuri care faceau zgomot,dar nu le bagam in seama. Tamara se uita la mine de parca ar vrea sa ma intrebe ceva,apoi i-am spus: "Si...ce e cu aceste cantece...?" Ii transmiteam din priviri ca stiu cam ce gandeste si ca de asemenea poate sa aiba incredere in mine sa imi povesteasca. Sper ca asa o sa si faca. ![]() |
|||
09 Jan 2011, 16:37
|||
|
|||
„Si...ce e cu aceste cantece...”Aceste cuvinte imi sunau in cap de o mie de ori.Ma uitam la Rose blocata nici nu mai respiram nici nu mai clipeam,parca eram moarta dar mi-am revenit in doar cateva secunde amintindu-mi si de intrebarea fetei.”Ce sa ii spun?Nici nu stiu daca poate sa tina un secret!Daca mai afla si altcineva va fi un dezastru!”scartaitul puternic al armurei din spatele meu ma facu sa ma speri si sa tip cuvintele pe care nu le doream sa le zic nimanui doar jurnalului meu:
-Sunt indragostita de un baiat din scoala!am tipat eu acoperindu-mi gura cu mainile,asta se intampla cand ma gandesc intens la ceva si sunt speriata spun cea ce gandesc,acesta era unul dintre multele mele defecte. -Aww...fu tot ce spuse Rose zambind si chicotind.Am luat caietul din mainile fetei si am inceput sa imi dau cu el in cap dupa care m-am trantint pe podea de durere.Rosalie radea si acuma de criza mea de nebunie.”Sper sa tina secretul”m-am dat inca o data cu capul de podea. -Nu iti face griji...ma imbartisa Rose...pot sa tin un secret!Decii de cine?Chiar doream sa fie adevarat pentru el sunt invizibila nici nu stie cum ma cheama dar apoi sa mai afle ca si il plac mult m-as duce la alta scoala poate in Lumea Incuiatilor.”De cine?”ce as avea de pierdut daca i-as spune imi este prietena acuma. -Sunt...indragostita d..de,vocea imi tremura abia daca se intelegea ceva din ce bolboraseam eu...De B..bl.Armura parca era gata sa cada peste mine de la zgomot si ma facu iar sa tip: -De Blaine Dwight Hummel!M-am ridicat in picioare si am inceput sad au ture prin sala. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|