Movie Time - Harry Potter and the Deathly Hallows
|
09 Jan 2011, 00:52
|||
|
|||
uups am intarziat . il revizionez si eu acum am pierdut doar primul sfert de ora
|
|||
09 Jan 2011, 14:22
|||
|
|||
Vin ºi eu!
![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
09 Jan 2011, 14:24
|||
|
|||
Helena, ieri a fost chestia asta. Poate ne mai uitam si in seara aasta la un film
|
|||
09 Jan 2011, 14:25
|||
|
|||
Pff, my fault. Asta e.
![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
09 Jan 2011, 14:34
|||
|
|||
=)) si eu am crezut prima data ca e astazi chestia
sper sa se mai faca inca o data si pentru intraziati my momma { raised } me a prophet
|
|||
09 Jan 2011, 14:37
|||
|
|||
Tot HP7 ?
|
|||
09 Jan 2011, 14:39
|||
|
|||
nope, ca ar fi nedrept pentru cei care l-au vazut deja
alt film....nici nu conteaza, este ideea de a-l viziona impreuna my momma { raised } me a prophet
|
|||
09 Jan 2011, 14:56
|||
|
|||
Pai atunci ar fi fain sa ne gandim ce gen sau ce film sa vizionam data viitoare
Sa propunem si eventual sa votam sau ceva Eu propun deocamdata The Illusionist Soul Meets Soul On Lover's Lips. ![]() |
|||
09 Jan 2011, 14:56
|||
|
|||
a fost tare, pacat ca subtitrarea care ai gasit'o nu era calumea oricum am mai vazut o data filmul, nici nu prea am citit subtitrarea, dar...asa ca fapt divers
si, as avea o propunere. Data viitoare cand ne uitam la un film, sa pui pauza macar o data la 45 de minute, ar fi o idee. Mie azi noapte imi era frig si voiam sa merg dupa o patura, dar nu voiam sa pierd din film ![]() |
|||
09 Jan 2011, 15:00
|||
|
|||
Ma gandesc ca ar fi ok sa il anuntam pe Alex cand e ceva daca trebuie sa puna pauza nu?
Acum, cum zice si el. Si alta chestie ar fi ca sa fie filmul pus ceva mai devreme mai ales cand dureaza si foarte mult. Aseara a fost pus asa pentru ca s-a luat hotararea asta cu putin inainte sa ne uitam la el. Soul Meets Soul On Lover's Lips. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|