'Cause love is in the air
10 Jan 2011, 00:04
Ma uitam de la departare,de la cativa pasi distanta la sora mea Ginny,care parea atat de fericita la vederea lui Nate,de parca ar fi disparut tot raul din lume pe moment. Sunt sigura ca Nate a fost ultimul pas pe care a trebuit sa il parcurga sa se intoarca printre noi , sunt sigura ca si datorita lui,sau poate chiar doar datorita lui e acum printre noi. Zambeam fericita catre ei,dupa care o mana pusa discret pe obraz ma intrerupse:

-Vezi,sunt atat de fericiti!-imi spuse aceasta persoana care ma atingea pe obraz.
"Da,sunt!",am aprobat eu melancolica gandindu-ma prin cate am trecut cu totii astazi.

-Sa stii ca si eu m-am intors pentru tine. A fost oribil cat am fost plecat cateva minute-,spuse el imbratisandu-ma cum nu a facut-o niciodata. Era prima data cand ma imbratisa...

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10 Jan 2011, 00:50
L'am privit pe Nate,cu lacomie pura. I'am privit parul negru incalcit si vesnic nearanjat,i'am privit aceei ochi de un caprui spre negru,tenul sau alb. buzele lui carnoase si rozalii. Totul la el era frumos.
"-A.am crezut ca te'am pierdut!" a soptit el,apoi ma lua in brate.
Atunci,un val de elctricitate imi invaluii corpul si am tremurat instantaneu. El m'a strans mai tare,si eu am simtit ca lesin. Nu stiam cat de bine poate fii in bratele cuiva,pana cand nu o traiesti singur,dupa cateva minute de coma.
"-E.eu datorita tie traiesc Nate,nu stiu cum as putea sa iti multumesc..."
Isi puse mana pe fata mea si trasa un contur de la ureche pana la barbaie si inapoi.
"Nu conteaza,Ginn,tot ce conteaza acum e ca tu sa fi bine!"
I'am zambit si apoi m'am uitat catre Alex care o imbratisa strans pe Rose. Ok ce am pierdut.
Alex se desprinse de ea si ii zambii cum numai Jake facea. Am ramas pietrficata.
"-Rose,mai stii cand ti'am daruit primul trandafir?"
Si BUM!

[Image: YotrHop.gif]
10 Jan 2011, 13:02
Poftim? Cred ca baiatul acesta isi batu joc de mine...Cand mi-a daruit el un trandafir? M-am uitat la Ginny care dadu dezorientata din umeri si din cap semnificand ca habar nu avea de nimic. Si cum isi permitea sa imite vocea lui Jake??? Aoleo,stai putin... El nu avea de unde sa stie , nu avea de unde sa cunoasca vocea iubitului meu...mort! Am ramas masca,fara nici o expresie pe chip si nu eram in stare sa spun absoult nimic. Tot ce simteam acum era din nou acea stare de lesin,acele emotii care ma enervau. Nu imi placea sa ma simt asa,ma luase raul,iar negrul acela macabru' imi aparu din nou in fata ochilor.

M-am uitat apoi la sora mea cu ochii aceia care parca cereau ajutor,nu stiu de ce ceream ajutor,insa stiam ca vreau ca sora mea sa fie langa mine,sa imi explice ceva. Ce? Habar nu aveam,nu stiam absoult nimic.

10 Jan 2011, 13:13
Am sarit din pat si m'am dus sa o sprijin pe rose,care mai avea putin si cadea.
"-Ginn,de unde stie Alex de trandafir? si de ce vocea lui e identica Jake?" Ce puteam sa ii zic,nici macar eu nu stiam.
"Alex,inainte sa stii tu,te'ai mai intalnit cu cineva in afara de mine?" Se uita la mine apoi dadu din cap.
"-D.da,ma'm intalnit cu un baiat cam de varsta mea,avea ochii negrii,parul saten,si arata foarte bine. Se pare ca o iubea mult pe Rose,si,si acum simt ca o parte din el e in mine,o...o iubesc pe Rose!" Ok din nou BUM! ce naibii! El vrea sa imi spuna ca o parte din Jake,s'a transpus in el?
P.M.I([prea multe informatii).
Acum eu simteam o nevoie acuta sa lesin. Nate se afla in spatele meu asa ca m'a prins si m'a redresat,dar nelundu'si mainile de pe talia mea il intreba pe Alex.
"-Omule,si puteam sa jur ca te'ai indragostit de ea fara sa fi posedat! chicotii,iar eu i'am dat un ghiont in coaste.
"-La dracu Nate! imi placea de ea inainte sa intru in coma! multumit!"
M'am uitat la Rose care inca era pietrficata.
"-Adica,tu esti si Jake si Alex in acelasi timp?" Alex incepu sa rada,dar revenii imediat serios.
"-Nu,e ca si cum mi s'a dat inima lui,iar inima mea acum te cere pe tine..."
Aww ce dragut! Mi'am lasat capul pe pieptul lui Nate,si am oftat fericita.

10 Jan 2011, 13:27
Ma uitam la cei trei,de la unul la altul. Paream ...nu stiu nici macar cum paream...eram stupefiata. Ascultam multe dar nu spuneam nici macar un cuvant. Imi venea sa plang de fericire si totodata de furie. Eram atat de incurcata incat parca ma aflam pe alta lume.

~De ce toate mi se intampla mie?~,am reusit eu sa gandesc amintindu-mi ultimele evenimente. Am oftat din nou,in ultimul timp numai oftam si numai plangeam. M-am cam saturat , dar ce era sa fac? Chiar nu aveam ce...

Era prea mult pentru mine: tocmai mi-a zis ca o parte din Jake era in el,tocmai mi-a zis ca era indragostit de mine si inainte.dar...Ooo,eram atat de incurcata.
BUM!

10 Jan 2011, 21:58
Asta era ceva neasptetat,adica o parte din Jake,in Alex,e ceva neobisnuit.
Nate imi mangaia parul usor,si se uita la Alex,cu o fata draceasca,imi venea sa rad,era asa haios cand facea fata aia.
"-Rose,esti bine?" am intrebat,cand am vazut ca sora mea incremenise total.
"-Da,numai ca e foarte derutant,sunt prea multe informatii pentru o zi.
Am ras,asta ziceam si eu,prea multe informatii. Nate inceta sa imi mai mangaie parul si isi cobora mana spre a mea. Isi impletii incetisor degetele cu ale mele si eu am rosti lasand capul in jos.
Rose chicotii si ma impinse usor in Nate. Nu am rezistat impulsului si i'am scos limba,ca un copil de 5 ani.
Ea a ras si s'a intors spre Alex. Acesta o privea de parca tocmai vazuse pentru prima data in viata. Era clar ca e mort dupa ea. Si asta era super frumos.
"-Deci,e a.adevarat ca ma placi?" intreba Rose in timp ce se aseza in fata lui.

10 Jan 2011, 23:51
Ma uitam la el,nu stiu de ce intrebasem asta. Imi era destul de teama sa nu il ranesc,fiindca eu nu sunt indragostita de el...adica nu il cunosc inca atat de bine. Desi...O.Doamne eram atat de confuza! L-am privit asteptand un raspuns si sincer nu i-a luat prea mult sa spuna unul:

~Mai mult ca orice pe lumea asta.~. Alex se inrosi putin,in limita in care un baiat poate sa o faca,Nate se uita la el chicotind , iar Ginny...Ginny radea. Eu ramasesem masca. Deci nu pot sa cred ca vorbea,gandea si actiona ca Jake. Era prea mult pentru mine. Este un soc prea mare. Sper sa nu lesin din nou...Oricum,un lucru era sigur:Jake nu se va intoarce inapoi,orice ar fi. Era un lucru imposibil..

Am privit-o pe Ginny transmitand din nou prin semne si prin ochi ca am nevoie de ajutor. Nu stiu...de.ce...Vroiam doar sa ma simt...bine.Si acum nu puteam.!

11 Jan 2011, 00:32
M'am uitat la Rose,cum incerca sa imi spuna din priviri ca are nevoie de sprijin,mi'am pus cealaltat mana pe spatele lui Rose si am imbratisat'o cum am putut.
"-Ok,ce ar fi sa discutati voi doi asta mai tarziu!" am spus in timp ce incercam sa schimb subiectul.
A mers,Alex a zambit,iar sora mea a lasat capul in jos rosiind.
Inca nu imi venea sa cred ca am reusit sa imi revin din coma,era un miracol si pentru mine si pentru Alex.
Mi'am luat in mana mica cruciulita si am sarutat'o incet.
"Multumesc,bunic'o,Nana!" am soptit incetisor in timp ce puneam la loc lantisorul.
"-Ginn,voiam sa iti multumesc,ca ai reusit sa ma aduci inapoi pe calea cea buna!" soptii usor Alex.
Am zambit si i'am strans incet mana.
"-Stai cum adica,l'ai ajutat sa se intoarca inapoi?" intreba Nate socat.
Mda,pana la urma trebuiau sa afle nu?
"-Pai cat timp am fost in coma am putut vorbii cu Alex,asa l'am convins sa se intoarca inapoi.
Am oftat si mi'am lasat capul in jos.
"-La un moment dat,chiar am crezut ca nu o sa reusesc sa ma intorc...."

11 Jan 2011, 00:53
Eu nu eram atat de surprinsa fiindca m-am gandit la posibilitatea asta,apoi am observat fata lui Nate cum o privea ingrozit la cuvintele dure pe care le-a rostit ea ultima data,in ultima propozitie. M-am apropiat discret de sora mea si i-am dat un ghiont in spate [tot discret,bineinteles] ,dar ea se facea ca ploua. O,Doamne - ce ma calcau pe bataturi oamenii astia. Cum puteam sa ii fac sa isi dea seama ca se iubesc unul pe calalalt? Nate era un tip cam rusinos si bineinteles ca nici sora mea nu se dadea la o parte.

M-am dus langa ei si am impins-o din 'greseala" pe sora mea in brate la el. Abia asteptam sa vad o reactie.

OOC:>Smile

12 Jan 2011, 23:01
Rose ma impinse in bratele lui Nate,si am simitit cum ma inrosesc din nou! Ah,o sa mi'o plateasca pentru asta! M'am uitat la ea si am simtit cum ma inmnoi,avea o fata de catelus plouat.
"-Oho,Ginny,stai pe doua!" imi spuse amuzat Nate,iar mie mi s'au urcat nervii la cap. Numai cretinul de Luke imi zicea asa.
"-Stii ce? trebuia sa nu ma prinzi! ok? nu ti'a cerut nimeni parerea!" Am tipat,iar Rose se uita la mine de parca ar vrea sa ma stranga de gat.
"-Nu am facut decat o remarca!" spuse si el suparat.
"-A da? pentru ca mai bine iti tineai gura!" Rose imi dadu un cot in coaste.
"-Ginny,taci din gura!" M'am uitat urat la ea suprata si m'am intors spre Nate.
"-Stii ce? am crezut ca esti diferita!"
Imi tipa in fata,iar vorbele lui dureau.
"-Ei bine,imi pare rau ca ti'am dezamgit asteptarile!"
"-Ginn,pe tot ce ai tu mai scump,taci din gura!" imi repeta sora mea nervoasa.
M'am uitat la el nervoasa si el la mine. Ochii nostrii s'au intalnit,iar privirea lui m'a tinut prizionera cateva secunde.
"-Atunci nu stiu de ce imi mai pierd timpul cu tine! am lucruri mai bune de facut!"
Am ras si m'am pozitionat in fata lui.
"-Asa,fugi ca un las ce esti!" Fata lui se distorsiona si ma privii rece.
"-Defapt nu imi pierd timpul cu minorosite ca tine!"
Iesii pe usa,iar eu m'am asezat nervoasa pe scaun!
"-Ce papucii mei e cu tine? credeam ca il placi!" tipa sora mea in timp ce Alex se uita aumzat la amandoua.
"-Rose,nu te mai mintii singura! incerci sa imi deschizi mie ochii,dar tu esti oarba! deschide ochii si o sa vezi ca Alex te iubeste si tu la fel!"