Lectia II
|
11 Jan 2011, 18:36
|||
|
|||
Minutele se scurgeau incet-incet, pe parcurs ce limba ceasului se ridica pe cadran. Nu mai era mult, si ora se termina, iar Alice nu isi termina de predat lectia. Ii lasa pe elevi sa exerseze vrajile, si se lase purtati de val cu dezarmatul. Isi privi ceasul de la mana, mic, cu cadran auriu, si curele din piele neagra. Cincisprezece minute mai dura ora, si era timpul sa se bobilizeze. Spuse catre clasa:
"Copii!" Toata lumea se opri din ce facea si se intoarse catre profesoara. "Vad ca va descurcati foarte bine cu aceste vraji, dar totusi, mai exista si cea de a doua varianta a vrajii Protego, cum am mai mentionat, si cum bine stiti. Nu mai avem mult timp, dar va voi arata cum se face vraja." Facu doi pasi in spate, si ridica bagheta. "Rostiti incantatia: Protego Totalum si obtineti asta: un scut invizibil, aproape imerceptibil. Cu cat intensitatea vrajii e mai mare, cu atat marimea scutului si a puterii vrajii creste. Iar pentru a o indeparta, e nevoie de o miscare scurta de bagheta. Nu e greu, trebuie, incepatorii, ca de obicei sa va concentrati, si veti reusi. Cred ca cea mai buna idee ar fi daca ati veni fiecare, incepand de aici,"zise aretand catre cei apropiati de geam,"Faceti vraja, va zic daca e bine sau nu, si mergeti in capatul celalalt. Ar merge mai repede, si vreau sa terminam in minutele ramase. Poftim!" adauga, facand semn din cap elevului din partea ei dreapta, sa vine in fata, in locul ei. ![]() |
|||
11 Jan 2011, 19:06
|||
|
|||
Am pasit repede spre locul indicat. Degetele imi tremurara o secunda.
Am ridicat cu grija bagheta, incercand sa ma concentrez pe miscare. " - Protego Totalum!" am rostit. In fata mea se intinse ceva precum un val de energie. Mi-am miscat brusc bagheta, facand scutul sa se destrame. M-am rasucit pe calcaie, asteptand parerea doamnei profesoare, cu un pas pregatita sa ma retrag in celalalt capat al liniei de elevi. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
16 Jan 2011, 23:30
|||
|
|||
Acum venise randul meu...inaintez in fata profesoarei,cu bagheta tinand-o strans in mana.Era prima mea ora de Aparare contra Magiei Negre.Tremurand din cauza emotiilor,glasul Deryei abia se mai auzea.Vroia sa vorbeasca,dar cuvintele parca ramaneau intepenite in gatul ei.
"-P-Protego T-t-totalum!"dar din cauza emotiilor si a lipsei de concentrare nu aparu nici un scut. "-Nu-ti fie teama."spuse Alice,profesoara."Nu mananc pe nimeni."adauga ea ironic."Mai incearca o data." "-Protego Totalum!"am spus atunci hotarata.Cuvintele profesoarei m-au incurajat si un scut tasni din bagheta mea si imi inconjura corpul. By Alice: Vrei sa scrii la o singura persoana intr'un post RPG, nu la I si a apoi la a III-a? cSi apoi sa nu'mi mai scrii replicile? multumesc Acela care iubeste,crede in imposibil. ![]() |
|||
17 Jan 2011, 22:25
|||
|
|||
Eleva din fata mea era din anul intai. Nu reusi din prima, dar a doua incercare ii iesi cum trebuie. Asta m-a incurajat. Daca o boboaca putea, cu siguranta puteam sa fac si eu vraja.
Am ridicat usor bagheta. Aveam incredere in mine. "-Protego Totalum!", am soptit calma. Un scut aparu in jurul meu. Il simteam ca o aura calda. Era placut. Am rotit usor din bagheta si caldura disparu. Mi-am pus bagheta in pelerina si am mers spre celalalt capat al clasei, fericita ca scutul imi iesise din prima. Never say never.. ![]() We are like dominoes. I fall far you, you fall for another. |
|||
17 Jan 2011, 22:29
|||
|
|||
Bell chicoti, si se ridica din banca; metoda lui Alice ii aduse aminte de scoala ei din lumea Incuiata. Dar intamplarile nu erau prea asemanatoare. Prima fu Ema, care pasi cu curaj in fata profesoarei si facu vraja; urma Derya, eleva noua la Astropufi, iar apoi prietena sa de la cercetasi, Lily.
Observa ca sosise si randul ei, asa ca facu un pas in fata si ridica bagheta; spuse in minte Protego-Totalum! iar un scut albastrui se forma in jurul ei. Il simtea vibrand sub presiunea aerului din jur si a vrajilor pe care colegii le faceau inainte in spate. Cercetasa zambi, si lasa bagheta in jos.. |
|||
18 Jan 2011, 00:02
|||
|
|||
Dupa Bell sosi randul lui Eveline.Le privi pe Ema,Derya,Lily apoi pe Bell facand vraja care le iesise perfect.
Eveline trase aer in piept apoi rosti hotarata Protego Totalum! si simti cum un aer cald o inconjoara si scutul sau aparu. Dupa ce termina demonstratia se duse inapoi la locul sau privindu-i pe ceilalti elevi cum incercau si ei. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
18 Jan 2011, 13:41
|||
|
|||
Inaintea mea au fost mai multi elevi. Toti era priceputi. Acum era si randul meu si imi doream nespus de mult sa reusesc, si sa nu o dezamagesc pe doamana profesoara.
- Protego Totalum... un scut auriu se ridica in jurul meu Sperand ca am facut bine, ma uit spre doamna profesoara asteptand reactia ei.... ![]() |
|||
23 Jan 2011, 02:24
|||
|
|||
Aceasta insa nu era atenta la Evelina , deoarece se uita atent la Robby , un boboc .
"- Protego Totalum !" Un scut prin care nu se vedea nimic crease bobocul , dar nu durase mult si doamna profesora se uita-se catre Evelina mult mai mandra .Am intrebat-o pe Evelina : "-Cum ai reusit sa ti scutul asa de mult ridicat ?" , itreba Robby cu admiratie . Aceasta ii raspunse : "-Cu mult antrenament ." ii raspunse Evelina fericita ca i-a reusit vraja "Dar sa sti ca nu este asa de usor , am stat cateva zile bune sa o fac atat de rezistenta ." Il n'y a rien près de verité. ![]() |
|||
23 Jan 2011, 22:11
|||
|
|||
In spatele lui Robby se afla Ramona care se facu foarte mica, desi era atenta la fiecare vraja facuta.
-Haide Ramona, spuse Alice vazand ca acesta ezita. Ramona facu un pas in fata, inchise ochii si zise tare si clar, miscandu-si bagheta: ''-Protego Totalum'' O patura invizibila o acoperise pe Ramona si-i configurase o stare de siguranta. Aceasta deschise ochii si zambi, iar profesoara zise calma: ''-Vezi ca ai reusit, nu este asa de greu. Haideti, urmatorul" Pentru a putea fi realist trebuie sa poti crede in minuni. ![]() |
|||
31 Jan 2011, 19:41
|||
|
|||
Nu iesisem in evidenta cu nimic in timpul orei si ma resemnasem. Dupa ce primele mele tentative de vraji de la curs rezultasera intr-o ploaie de sampanie, transfigurarea unui creion de pe masa intr-o cucuvea si un cos mare pe propriul meu nas, toate urmate de o cascada de chicoteli si rasete inabusite venind din partea audientei, nu paream sa am noroc nici cu vraja Protego Totalum...
- Protego Tot-...aaa... lalum! Brusc, o iedera tepoasa si verde fosforescent incepu sa imi creasca pe sub banca. Am rupt-o cu chiu, cu vai, si am incercat din nou: - Protego Tatalum! Un roi de muste incepu sa zboare din senin prin clasa. - Sa-mi bag... insa m-am oprit la timp, caci doamna profesoara ma atintea cu privirea. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lecţia III | Alice Morris | 50 | 7,637 |
12 Sep 2011, 18:32 Last Post: Alice Morris |
|
Lectia I | Alice Morris | 35 | 5,668 |
15 Oct 2010, 16:55 Last Post: Alice Morris |