some love
|
12 Jan 2011, 08:17
|||
|
|||
Eu m-am logodit in octombrie
|
|||
12 Jan 2011, 22:01
|||
|
|||
Aha.. pai, congrats S'anchirdaseasca. sau ceva de genul cand e nunta?
Asa, revenind la intrebarea Oliviei. Eu sunt cu Cosmin (Ryan Williams) de o luna si ceva. Dar nu e ceva serios, e doar o dragoste fugara de liceu, prin care trecem sau am trecut cu totii. Si stie si el asta ![]() Never say never.. ![]() We are like dominoes. I fall far you, you fall for another. |
|||
20 Jan 2011, 21:50
|||
|
|||
^^
Mna, e si asta un fel de privi lucrurile Insa mna... eu nu cred in relatiile care sunt doar ca sa fie. Eu cu Alex suntem impreuna de 8 luni si ceva si de la bun inceput am privit totul ca pe o relatie serioasa pentru ca nu vroiam sa fie ceva de genul "in rand cu lumea". Si am lucrat foarte mult si am luptat foarte mult pentru relatia noastra, sa ajunga asa puternica si frumoasa cum este in momentul asta (si cum este de foarte mult timp) E bine sa traiesti prezentul atata timp cat nu iti va afecta viitorul prin felul in care il traiesti Soul Meets Soul On Lover's Lips. ![]() |
|||
08 Aug 2011, 23:05
|||
|
|||
(20 Jan 2011, 21:50)Kayla A. Summers Wrote: Eu cu Alex suntem impreuna de 8 luni si ceva Rectifica, un an si 3 luni |
|||
10 Aug 2011, 11:30
(This post was last modified: 10 Aug 2011, 11:31 by Aileen Denvers.)
|||
|
|||
si eu am o relatie frumoasa si serioasa
![]() din prima zi de cand ne-am intalnit personal (pana atunci, vorbeam pe mess si ne stiam de cativa ani de pe un forum anime pe care am fost amandoi admini) am stiut amandoi ca va fi ceva serios si ca nu ne vom juca cu sentimentele celuilalt. si asa a fost ![]() avem doi ani si aproape trei saptamani ![]() ![]() | Love me without fear. Trust me without questioning. Need me without demanding. Want me without restrictions. Accept me without change. Love me for who I am | |
|||
12 Aug 2011, 23:50
|||
|
|||
(10 Aug 2011, 11:30)Aileen Denvers Wrote: si eu am o relatie frumoasa si serioasa Bravoo ![]() Si imi aduc aminte de Wu ce-mi zicea el inainte sa fie cu tine. "Ba eu intai sa termin liceul si dupaia vad. Deocamdata imi vad de ale mele" Sau ceva de genu. Si dupaia i-am zis "Pai bine ma parca tu iti vedeai de ale tale =)))" ![]() In orice caz, Multi ani inainte ! |
|||
13 Aug 2011, 10:36
|||
|
|||
Eh, am venit la momentul potrivit
![]() ![]() ![]() | Love me without fear. Trust me without questioning. Need me without demanding. Want me without restrictions. Accept me without change. Love me for who I am | |
|||
13 Aug 2011, 11:33
|||
|
|||
Bravo Aileen si bravo si tie Raiz. E frumos sa vezi relatii lungi in zilele noastre. Stiu persoane care daca stau o luna cu cineva li se pare mult
![]() ![]() ![]() |
|||
13 Aug 2011, 13:09
|||
|
|||
Imi displac persoanele care gandesc astfel, pentru ca au un mod de-a gandi foarte ciudat si nepotrivit. Insa, depinde si de varsta. Nu degeaba se spune "mic si prost", dar din fericire nu se aplica tuturor adolescentilor (mai sunt si unii cu capul pe umeri, ceva mai maturi decat varsta pe care o au). Am cunoscut diferite persoane, unele mai ciudate decat altele, dar am invatat ceva din experientele fiecaruia (bine, cei care au avut placerea sa discute cu mine probleme mai delicate sau neplacute). Imi place sa dau sfaturi, mai ales la capitolele "prieteni" si "iubire", pentru ca imi pot da cu parerea (experienta de viata). Si tot mai de invatat, dar imi place sa discut cu cineva care-mi cere un sfat, ajutorul.
Relatia in care sunt de doi ani a fost la distanta, pentru ca suntem din orase diferite. Toti cei din orasul meu care stiau de relatia mea cu el m-au descurajat, mi-au spus numai tampenii si au afirmat cu tarie (asta la inceput, in primele luni de cand eram impreuna) ca ne vom desparti, fie din cauza distantei, fie ca unul din noi il va insela pe celalalt. Si eu am pus la suflet fiecare vorba, ma consumam singura. Doar mama a fost alaturi si mi-a spus de fiecare data ca nu-i adevarat, sa nu-i mai bag in seama si asa mai departe. Prietenul se amuza si-mi spunea sa stau linistita, dar eu tot ma consumam ca proasta. Pana mi-am invatat lectia (cam de vreo jumatate de an, cam asa) si am inceput sa-i ignor pe toti care spuneau ceva urat despre relatia mea. Chiar si acum mai sunt cativa care ma descurajeaza, dar partea interesanta e ca imi intra pe o ureche si-mi iese pe cealalta (stiti vorba). Deci, practic, ii ignor si-i las sa-si spuna si ei parerile. Asa-mi demonstreaza cat sunt de invidiosi ca am o relatie frumoasa si ca nu ne-am batut joc de sentimentele noastre. Si-l iubesc pe zi ce trece mai mult decat in ziua anterioara ![]() ![]() | Love me without fear. Trust me without questioning. Need me without demanding. Want me without restrictions. Accept me without change. Love me for who I am | |
|||
13 Aug 2011, 16:19
|||
|
|||
Asta e cu adevarat frumos
![]() # If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
![]() * She's such a gorgeous nightmare. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|