Place of dreams.
|
08 Jan 2011, 17:48
|||
|
|||
In timp ce ne plimbam admiram acest minunat peisaj care se intindea pe intreaga noastra mica 'excursie'. Totul era atat de frumos in jur,nici macar nu puteam sa imi imaginez ca este atat de minunat in aceasta padure. Acum nu imi pare rau ca am venit aici,mai degraba mi-ar fi parut rau daca nu as fi venit niciodata. Si nu puteam sa nu ma mir in continuare cum am reusit sa ratez o plimbare pe aici.
Copacii erau atat de albi acum,fulgi micuti si rotunzi cadeau din ei la fiecare batere de vant iar pe jos mantia alba de omat se intindea cat puteam vedea cu ochii. Pasarelele de pe cer se chinuiau sa reziste la ger , dar inca dadeau mandre din aripi. O bufnita neagra se indeparta de padure lasand in urma ei doar o umbra minuscula pe cerul de un albastru inchis acum. Stelute de zapada inca cadeau la sol in mii de modele ... "Ce ma bucur ca am venit aici!",am rostit eu indreptandu-mi privirea catre Eveline. Acest peisaj nu aveam sa il uit curand, ![]() |
|||
08 Jan 2011, 18:17
|||
|
|||
- Da si eu spuse Ev uitandu-se si ea prin jur.
Totul era alb iar din cand in cand se zarea cate o pasare care trecea pe deasupra noastra. Eveline ofta si dintr-o data i se facu mai frig de cat ii era , se simti trista si pustiita ca si cum toata fericirea din lumea disparuse. Isi scoase bagheta uitandu-se intr-o parte si in alta.Stia cine era de vina pentru starea sa asa ca incerca sa se gandeasca la ceva frumos,la o amintire fericita. -Rose aici sunt Dementori spuse Eveline uitandu-se speriata la Rose care dadu din cap si isi scoase si ea bagheta. Dupa cateva momente 3 Dementori veneau usor spre ele.Eveline se gandi la toate momentele fericite si apoi rosti puternic : -Expecto Patronus! iar un caine tasni din bagheta sa si se plimba elegant pe langa ei. La scurt timp se auzi un alt strigat si o puma tasni trecu pe langa Eveline iar ea stia ca si Rose isi chemase Patronusul. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
08 Jan 2011, 18:41
|||
|
|||
Puma mea,de fapt Patronusul meu semana izbitor cu Asla,puma mea care murise cam deodata cu Jake. Eram sigura ca ea vede de acolo de unde este ca inca o iubesc,ea,care mereu mi-a fost aproape ori de cate ori am avut nevoie. Jake avusese un lup pe care il chema Coragio. Imi era dor de persoanele si animalele dragi mie dar acum nu aveam timp,nu aveam cum sa ma gandesc la ele.
Doi Dementori disparusera insa a mai ramas unul care parea ca nu se lasa batut tocmai asa de usor. O,Doamne,de ce aceasta minunata plimbare in aceasta mirifica padure trebuia intrerupta de cineva? Si nu oricine,ci de un Dementor? Am inchis ochii gandindu-ma la o amintire foarte patrunzatoare pentru inima mea si am rostit decisa: "Expecto Patronus" Mi-am mutat privirea catre Eveline asigurand-o din priviri ca totul este bine , ca ne putem continua plimbarea. ![]() |
|||
09 Jan 2011, 15:21
|||
|
|||
Dupa ce scapara de Dementori , fetele isi continuara drumul prin padure.Acum ninsoarea se oprise.Ev se uita spre cer si scoase un mic oftat.
Incepuse sa se gandeasca la excursiile cu familia sa,cand Serena era inca in viata.Cum in fiecare duminica veneau in padure si faceau un picnic apoi stateau la foc de tabara.Si cum cand era ora de culcare ea si Serena ieseau din cort cand parintii lor dormeau si cutreierau prin zona. Isi aducea aminte de ... -Stai putin!Eu am fost in padurea asta.Cu familia mea.Deasta imi era asa de familiara spuse Ev deodata entuziasmata. -Rose e superb.Am mai fost aici cu Serena si cu ... spuse Ev dar se opri cand observa ca Rose numai era alaturi de ea. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
|||
09 Jan 2011, 16:11
|||
|
|||
Ma dusesem langa un copac fiindca observasem ceva foarte stralucitor,era ceva absolut magnific,nu puteam sa imi dau seama ce era insa cand am ajuns langa copac si am incercat sa ating acel...ceva,fiindca nu stiam ce era a disparut,pur si simplu a disparut..ca prin..magie. Auzisem doar o parte din ce imi spusese Eveline,dar nu vroiam sa o supar asa ca m-am intors spunandu-i:
"Stai linistita,Ev. Serena este acum aproape de tine de oriunde este,crede-na...Si acum te vegheaza.",am rostit intinzand eu mana spre cer. Aceasta se uita in sus dupa care revenind ma intreba de ce am plecat. "Nu stiu...era ceva acolo,dar a disparut dintr-o data. ". Am oftat usor nestiind despre ce era vorba,ce anume se aflase in acel loc pana acum aproximativ doua-trei minute. Am ramas foarte intrigata. ![]() |
|||
12 Jan 2011, 17:05
|||
|
|||
-Rose as aprecia daca imi spui data viitoare cand dispari spuse Ev oftand indignata.
-Era ceva aici ... sopti Rose iar ei ramase rigida. In departare se auzi o bufnita cantand.Ev se opri din ce facea si asculta pentru cateva minute.Ceva straniu se petrecea aici. -Multumesc spuse Ev brusc amintindu-si de ce spusese Rose despre Serena.Stiu ca asa e continua ea zambindu-i fetei. Fetele continuara sa mearga desi Rose inca parea putin agitata despre ceea ce vazuse.Era inca superb sa te plimbi prin padure exceptand micile mari obstacole peste care dadeai. -Ma intreb totusi ce cautau Demetori aici spuse Ev gandind cu voce tare si uitandu-se la cer. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
|||
12 Jan 2011, 22:00
|||
|
|||
O priveam pe Eveline,apoi m-am uitat de jur imprejur. Eram atat de intrigata de acel obiect si nu puteam sa imi dau seama ce era. Cel mai ciudat era faptul ca a disparut exact cand am ajuns langa el. . . Mda,sa speram ca il vom mai vedea sa il pot studia mai indeaproape.
Eveline rupse tacerea punandu-mi o intrebare. Am tras adanc aer in piept dupa care am rostit pe o voce ferma: "Nu stiu,dar presimt ca se afla ceva rau in Padure acum! Nu imi cere explicatii fiindca intr-adevar nu as sti ce sa iti spun. Doar stiu . Am privit-o pe Ev sperand sa ma creada. Apoi m-am intrebat oare ce putea sa fie aici,astazi...? ![]() |
|||
12 Jan 2011, 22:21
|||
|
|||
Rose inca se concentra pe acel ceva ce disparuse misterios.Eveline nu ii spuse ca putea sa i se parut pentru ca nu vroia sa discute despre asta.
Usor,incepea sa se intunece iar fetele fura nevoite sa isi aprinda baghetele pentru a vedea pe unde merg. Padurea parea mult mai linistita noaptea decat ziua desi Ev putea spune ca atunci cand venise cu parintii sai erau si animale aici. -Sti Rose cand veneam aici nu aveam nici o idee despre cine eram.Si padurea asta...oricand puteau sa apara ciudatenii dar nu au aparut.Ciudat pentru ca atunci cand fusesem eu aici erau si animale spuse ea uitandu-se in jur. Auzise fosnete si se opri brusc punand mana in fata lui Rose pentru a se opri si ea.Fata ii arunca cercetasei o expresie gen "acum ce mai e!?" si se uita dupa semne. Eveline inainta spre gemetele auzite si scoase un tipat speriat. -Rose!ROSE repede!Cineva e pe moarte aici! striga ea uitandu-se la omul care sangera cumplit si se zbatea intre viata si moarte. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
|||
12 Jan 2011, 23:53
|||
|
|||
O priveam pe Eveline incurcata de la cativa metri departare. Imi facu semn cu mana sa ma duc spre ea si m-am indreptat cu pasi grabiti intr-acolo. Am ramas fara expresie cand am vazut un om care se zbatea intre viata si moarte. Mi-a luat ceva timp sa imi dau seama ce vraja l-a afectat. Acum era pe acel fir intre moarte si viata,doar ca mai aproape era moartea. Speriata am rostit:
"Vulnera Sanatur!". Stiam ca a fost afectat de un blestem numit "Sectumsempra".... L-am privit pe acel barbat care acum era ingrozit de ceea ce se intamplase. L-am lasat putin sa respire,apoi l-am intrebat pe o voce calma nevrand sa il sperii: "Ne poti spune...ce...Ce s-a intamplat?" ![]() |
|||
18 Jan 2011, 00:32
|||
|
|||
Omul se uita speriat la cele doua.Eveline dadu sa il atinga dar acesta se indeparta uitandu-se la ea urat.
-Ce sange ai!? striga el -Poftim? intreba Ev envenindu-i sa creada -Ce sange ai!? repeta el -Sa-sangel semipur spuse a balbaindu-se pentru ca barbatul o apucase de incheietura. -Si tu!? striga el uitandu-se la Rose. -Sange pur spuse Rose clar. Fetele se uitara la barbat.Acesta paru sa se linisteasca pentru o secunda apoi o apuca iar de incheietura pe Eveline. -Plecati! spuse el -De ce?Cine ti-a facut asta? spuse ea speriata -Inferii .. sopti el uitandu-se inspre stanga. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Dreams | Klaus Lovel | 21 | 4,384 |
19 May 2012, 15:46 Last Post: Desiree Rose Goth |