~Smile in your sleep~
|
13 Jan 2011, 17:27
|||
|
|||
[color="Plum"]Ce vis frumos.. Mda , e 2 noaptea si eu am avut un vis frumos si acum m-am trezit . Palpitant .
"Sper sa mai pot dormi.. " am spus in gand rotindu-ma in pat de cateva ori . Am asteptat 5 minute , am asteptat 15 , am asteptat jumatate de ora , dar nimic. M-am ridicat din pat . Aveam o pijama de vara , dar nu-mi era frig deloc . Era perfect , chiar daca era iarna. Mi-am luat pelerina , nu stiam daca pe coridoare era mai frig decat in casa Cercetasilor , dar am luat-o pentru orice eventualitate . Mi-am luat si cartea de vraji si am plecat . "Ce-ar fi sa ma duc pana la biblioteca ?" mi-am spus. "Da , chiar! Sa ma duc pana in sectorul interzis. Si-asa nu am mai fost de mult! Si poate ma mai intalnesc cu cineva.." . Mi-am continuat drumul pe coridoare pana cand am ajuns in fata bibliotecii . Am deschis incet usa mare . Nu se auzea nimic . O liniste de mormant ma invaluia . Am mers inainte prin intuneric . "Ce ciudat e sa fii singur la ora asta .."[/color] ![]() Rebirthing now, I want to live for love, wanna live for you! ![]() |
|||
13 Jan 2011, 22:29
|||
|
|||
Liniste...prea multa liniste...Noapte...mister.Pasi...sunete si urme.Deodata se auzi o voce:
"-Lumos !" Era vocea lui Addie.Se plimba prin castel ,prin coridoare.Iesi din turnul Astropufilor si se indrepta spre biblioteca.Intra in liniste in Bibloteca,mergea cu pasi marunti si deodata vazu un sector mai infricosator ca cecelalte.Era Sectorul Interzis.vazu o silueta si repede isi puse pelerina invizibila.Se apropia iar silueta deveni din ce in ce mai cunoscuta.Era verisoara ei,Megan.Megan o simti. "-Stiu ca esti tu,Addie!" Spuse Megan si se intoarse spre ea cu o fata de autostiitoare.Addie isi dadu jos pelerina. "-Buna ,Megan!" "-Buna!" Se lasa o tacere de mormant. ![]() |
|||
13 Jan 2011, 23:28
|||
|
|||
[color="Plum"]M-am uitat putin la ea . Imi venea sa rad. Parul ei era nepieptanat , de cum dormise . Era incalcit la varfuri . Nu era genul ei . Mereu tinea mult la parul sau .
-Ce-ai patit? S-a dat o lupta in camera Astropufilor si tu ai picat cu o fata si v-ati paruit putin? Am intrebat-o eu chicotind. -Ce gluma buna.. HA! Spuse Addie dandu-si ochii peste cap. Cand spuse asta ma bufni si mai tare rasul .Imi placea sa rad pe seama verisoarei mele de fiecare data cand aveam ocazia. Era ca un hobby de-al meu. - Si ce faci pe aici la ora asta? N-ai somn? Ma intreba ea schimband repede subiectul si trecandu-si o mana prin par . Chiar era incalcit rau. -Am avut un vis frumos , dar visele frumoase tin putin si m-am trezit. Tu ce faci ? Si unde-i Jade? Am intrebat-o si eu la randul meu.[/color] ![]() Rebirthing now, I want to live for love, wanna live for you! ![]() |
|||
14 Jan 2011, 21:18
|||
|
|||
"-Doarme bustean.Ba chiar a inceput sa sforaie" Am spus eu razand foarte incet.Megan a ras asade tare incat mai aveam putin si ne prindea Flich.Megan chiar avea dreptate ![]() "-Reparo!" Parul meu a inceput sa-si revina la normal.I-am facut o fata de castigatore lui Megan.Acum ea nu mai gasea idei in care sa-si mai bata joc de mine. Deodata ceva lichid imi atingea piciorele.M-am uitat in jos si era chiar...sange.M-am speriat foarte tare.De data asta nu mai era o gluma prosteasca de al lui Megan.Sangele curgea dintr-o carte de pe raftul 3.Cartea era neagra si plina cu sange... ![]() |
|||
19 Jan 2011, 13:09
|||
|
|||
[color="Plum"]M-am uitat la Addie confuza . Parea speriata si nu intelegeam de ce . Se dadu inapoi cu un pas , tremurand.
-Ce? Ce-ai patit?? Am intrebat-o eu speriata de comportamentul ei . -S..sange! Spuse ea inca tremurand . -Ce? Iti place sangele ? Si mie de ce nu mi-ai spus ? Macar are gust bun ? Am intrebat-o eu curioasa. -Nu asta! Sange in spatele tau!! Auzind vorbele ei , m-am intors incet cu spatele la ea pentru a vedea sursa infricosarii . Pe o masuta din fata unui raft , o carte statea deschisa . Intradevar , picaturi de sange curgeau pe podea. M-am apropiat incet pentru a vedea ce se intampla. M-am aplecat catre carte si am luat o picatura de sange pe deget. Parea ciudat . Sa curga sange dintr-o carte ?! Cine a mai auzit asaceva..[/color] ![]() Rebirthing now, I want to live for love, wanna live for you! ![]() |
|||
22 Jan 2011, 17:07
|||
|
|||
M-am apropiat de raftul 3,raftul unde se afla cartea sangeroasa.Tremuram de frica,iar Megan se uita la ea de parca ar fi vazut o fantoma.Mi-era teama daca s-ar fi intamplat ceva daca o atingeam.
Am rasuflat usurata si am luat cartea .Din fericire nu s-a intamplat nimic.Deodata un zgomot infiorator spulbera linistea camerei.Am scapat cartea pe jos ,deschisa.Paginile erau patate cu sange.Cartea tasni cu sange stropindu-ne pe mine si Megan.Megan se infurie la culme si ii dadu un sut cartii.Deodata piciorul ei se lipi de carte si incepu sa se scufunde in carte. "-Ajutor!!!" Striga Megan disperata.Am luat-o pe fata de mana si trageam,dar in zadar.Ma scufundam si eu.Simteam ca eram mai obosita ca niciodata.Eram atat de calma.Pleopele erau lipite si ma lasam dusa de carte... ![]() |
|||
24 Jan 2011, 21:17
|||
|
|||
[color="Plum"]Ne afundam in cartea deschisa cu paginile patate de sangele rosu. Daca nu am fi fost la Hogwarts , puteam sa jur ca e un vis ingrozitor. Dar nu era. Cartea ne tragea in jos pe mine si pe Addie . Incepeam sa nu mai simt nimic. Totul era foarte bine si linistitor . Pleoapele mi se lasau peste ochi , dar nu reuseau sa se inchida . Luptam cu toate fortele mele pentru a nu imi inchide ochii. Nu stiam de ce faceam acest gest , dar simteam ca nu trebuie sa las sa mi se inchida.
-Megaan , ma auzi ? Am auzit-o pe Addie spunand . "Da, te aud !" am incercat eu sa spun , dar am realizat ca deja nu mai puteam vorbi . -Megan! A mai zis o data tragandu-ma tare de mana. [/color] ![]() Rebirthing now, I want to live for love, wanna live for you! ![]() |
|||
28 Jan 2011, 15:28
|||
|
|||
Statem in fundul unei camere foarte lungi,slab luminata.Coloane impletite de piatra,se ridicau pana in tavanul pierdut in intuneric,sprijinindu-l si arucand umbre lungi si negre prin intunecimea verzuie si mohorata care umplea locul.Stateam pe podeaua rece ,din piatra incercand sa o trezesc pe Megan.Insa era in zadar.Zacea adormita pe podea .Nu se misca...
"-Trezeste-te odata !! " Am stigat eu furioasa la Megan. Megan se trezi bonsuflata dar in acelasi timp comfuza "-Unde suntem ? " "-Nu stiu." I-am raspuns eu lui Megan in soapta. Deodata din pereti curea sange.Era atat de inchis la culoare incat ti se parea ca era negru.Nu era ceva normal...locul asta e plin de Magie Neagra.Deodata niste umbre infioratoare umpla peretii si din coloane ieseau maini pamantii,umflate si cu plielea incretita,care semana cu ceva care a putrezit sub apa.Erau dementori ... ![]() |
|||
02 Feb 2011, 12:19
|||
|
|||
[color="Plum"]Stateam nemiscata , incercand sa vad mai bine in intuneric . In general imi placeau filmele de groaza si nu imi era frica atunci cand incepea lumea sa tipe sau cand apareau cateva picaturi de sange , cica , dar de data asta nu era un film de groaza , era realitate . Nu prea imi placea ce vedeam . M-am tarat incet catre Addie si am luat-o in brate in semn de frica .
-Cine m-a pus sa vin aici ?! Intreba ea speriata. -Mie-mi spui ?! Am inceput sa de dam mai in spate pentru ca dementorii sa nu ajunga la noi . Deodata ne-am lovit de un perete . "Perete.." am spus in gand . Mi-am luat bratele din jurul lui Addie si am pus mana pe peretele umed. Cu mana tremurandu-mi am incercat sa vad ce era pe degetele mele. Era ceva lipicios. Am incercat sa miros , dar o senzatie de greata imi stapanii stomacul. -Sange.. Am spotit catre Addie.[/color] ![]() Rebirthing now, I want to live for love, wanna live for you! ![]() |
|||
03 Feb 2011, 14:05
|||
|
|||
[color="PaleTurquoise"][b]"-Sange..."[/b]
Imi sopti Megan spre mine.Amandoua eram patate de sange pe camasile de noapte.Ne era foarte frica,dementorii erau foarte aproape de noi si cu cat dementorii erau mai aproape ,cu atat sufletele noastre inghetau.Sangele ne ajunse pana la glezne.Cu greu ne indepartam de dementori. Mi-era frica .Nu puteam sa ma misc.Mi-am scos bagheta si am rostit vraja: "-Expectro Patronum" Deodata ,o pulbere albastrie iesi din bagheta si capata forma unui caine mare,si dementorul disparuse....[/color] ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Feel the pain behind your smile | Bell Evans | 6 | 1,568 |
19 Jun 2011, 18:48 Last Post: Bell Evans |