At the moment
|
04 Jan 2011, 18:16
|||
|
|||
Mood: confused...
Status: In love... Locaþie: my room. Mãnânc :- Beau: - Sunt îmbracat în:blugi si io bluza rosie. Ascult: momentan nimic. Privesc : ce scriu... Status mess: "If you jump,i will jump too,remember?" Vb p mess cu: o colega,Jade,Daniel si o alta colega ![]() Vorbesc pe Skype cu:- Status Skype:- Citesc: TVD. Mã gândesc la :ce sa scriu la un rpg:=? Dating:- Doresc: idem Tamara ![]() Iubesc pe: el. Nervos pe ![]() Urãsc pe :- Îmi lipseºte :czilele de vara. Abia aºtept sã :ma intalnesc verisoara mea pe care nu am mai vazut-o demult. ![]() |
|||
04 Jan 2011, 18:50
|||
|
|||
Mood: sad
Status: confused Locaþie: pe scaun Mãnânc :- Beau: - Sunt îmbracat în ![]() Ascult: nimic Privesc : monitorul Status mess: "It;s show time baby ![]() Vb p mess cu:Adriana Vorbesc pe Skype cu:- Status Skype:- Citesc: Academia Vampirilor Mã gândesc la : un prieten Dating:- Doresc: sa nu se fi terminat vacanta ![]() Iubesc pe:- Nervos pe :- Urãsc pe :- Îmi lipseºte :-convorbirile cu el Abia aºtept sã : ma intalnesc cu colega mea ![]() |
|||
05 Jan 2011, 23:33
|||
|
|||
Mood: Indiferenta .
Status : Orice prost poate sa faca relugi si orice prost le va respects. Locaþie: Pe scaun. Mãnânc: Nimic. Beau: Suc de portocale. Sunt îmbracat în: Blugi si un top lung. Ascult: Skillet-Hero Privesc: Cand ecranul , cand fereastra Status mess: - Vb p mess cu: un coleg de cls. important. Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: Codul lui Da Vinci. Mã gândesc la: cat de tare as vrea sa merg la o petrecere. ![]() Dating: - Doresc: sa merg acasa Iubesc pe: baiat. Nervos pe: pe toti cei care merita. Urãsc pe: absolut nimeni. :-j Îmi lipseºte: o petrecere buna cu rasete uriase. Abia aºtept sã: imi creasca parul =)) No music = No life! Dacã lumea îþi dã motiv de plîns , atunci tu dã-i motiv sã rîzi din toatã inima!
To be free,to be wild and to be just like a child and if i get lost,i really don't mind,cause i'll be doing just fine... |
|||
05 Jan 2011, 23:52
|||
|
|||
Mood: putin obosita
Status : Love Love Love Locaþie: pe canapea, in fata laptopului Mãnânc: bomboane Beau: apa Sunt îmbracat în: maiou mov si pantaloni de trening gri Ascult: discutia de pe conferinta Privesc: webcamul lui Alex Status mess: Sould meets soul on lover's lips Vb p mess cu: Alex Vorbesc pe Skype cu: conferintaa Status Skype: si eu ![]() Citesc: momentan sunt intre carti Mã gândesc la: ziua de maine Dating: de fapt, engaged Doresc: sa plec in Scotia Iubesc pe: Alex Nervos pe: nimeni Urãsc pe: nimeni Îmi lipseºte: pisoiu' ![]() Abia aºtept sã: vina vara Soul Meets Soul On Lover's Lips. ![]() |
|||
06 Jan 2011, 15:28
|||
|
|||
Mood: bored
Status : school, at info Locaþie: pe scaunul de la info Mãnânc: Bake Rolls Beau: - Sunt îmbracat în: uniforma Ascult: Flyleaf - Circle Privesc: monitorul Status mess: - Vb p mess cu: - Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: Harry Potter 5 Mã gândesc la: farsa de ieri Dating: noone Doresc: sa se termine ziua asta Iubesc pe: DarkMartieni Nervos pe: - Urãsc pe: - Îmi lipseºte: farsa de ieri Abia aºtept sã: termin bratara cu Dark Mark ![]() |
|||
13 Jan 2011, 23:04
|||
|
|||
Mood: Happy/Bored
Status: Homework! Pretty busy. xD Locaþie: In my room. Mãnânc: Nimic. Beau: Nestea. Sunt îmbracat în: Tricou negru ºi pantaloni scurþi roºii. Ascult: Linkin Park - Somewhere I Belong. Privesc: fiºa de la românã.. Status mess: Busy. Vorbesc pe mess cu: --- Vorbesc pe Skype cu: --- Status Skype: --- Citesc: Elevul Dima dintr-a ºaptea de Mihail Drumeº. Mã gândesc la: prea multe chestii. Dating: Santa Claus. Doresc: Sã îmi iasã media zece la românã. Iubesc pe: mine în mod special. Nervos pe: Nothing important. Urãsc pe: Nobody?! Îmi lipseºte: Nothing. Abia aºtept sã: vinã vacanþa. ªi din acel moment o sã fiu în Rai pentru o sãptãmânã. ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
13 Jan 2011, 23:09
|||
|
|||
Mood: Don't know.
Status: Be the best.Fuck the rest. Locaþie: pe acoperis, cu calculatorul pe picioare si cu o antena in mana dreapta. Mãnânc: Guma Beau: - Sunt îmbracat în: Trening. Ascult: Poets of the fall-Lift. Privesc: catalogul Avon. Status mess: - Vorbesc pe mess cu: - Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: P.S.: I love you. Mã gândesc la: bani. Dating: Vplay. Doresc: sa nu vina ziua de maine. Iubesc pe: Bells. Nervos pe: - Urãsc pe: Nu stiu d-astea. Îmi lipseºte: weekend-ul. Abia aºtept sã: vinã vacanþa.
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
13 Jan 2011, 23:47
|||
|
|||
Mood:I don't know.
Status :--- Locaþie:In camera mea. Mãnânc ![]() Beau:Coca Cola Sunt îmbracat în:Blugi si tricou Ascult:Mahobi-Bumpy Ride Privesc:Monitorul Status mess:I love love,You love she,She loves he,but He loves me!!!! Vb p mess cu: Vorbesc pe Skype cu:--- Status Skype:--- Citesc:Invitatia la vals de Mihail Drumes Mã gândesc la:Trecut si Viitor Dating:--- Doresc:Un nou telefon. Iubesc pe: Nervos pe:--- Urãsc pe:--- Îmi lipseºte ![]() Abia aºtept sã:Luna aprilie |
|||
14 Jan 2011, 00:53
|||
|
|||
Mood: in love.
![]() Status: Privirile tale mi-au spus deja ce simti. ![]() Locaþie: la birou in camera mea... Mãnânc: - Beau: apa. Sunt îmbracat în: Trening Ascult: acum nimic. Privesc: veioza. ![]() Status mess: ----- Vorbesc pe mess cu: Ginny. Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: Ar trebui sa citesc o nuvela:-j' Mã gândesc la: weekend. Dating: - Doresc: sa fie odata ora 00:00. Revelul\m/ Iubesc pe: ![]() Nervos pe: - Urãsc pe: - Îmi lipseºte: weekend-ul Abia aºtept sã: vinã vara. ![]() |
|||
14 Jan 2011, 13:11
|||
|
|||
Mood: Sleeping
Status: Confused Locaþie: in camera mea... Mãnânc: - Beau: suc natural de portocale Sunt îmbracat în: pijamale Ascult: Bullet-Abravia Privesc: monitorul Status mess: "Londra " Vorbesc pe mess cu: Rose. Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: "Maitreyi Mã gândesc la: weekend. Dating: - Doresc: sa nu fac maine scoala Iubesc pe: :- Nervos pe: - Urãsc pe: - Îmi lipseºte: weekend-ul Abia aºtept sã: vinã varaaaa ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Site of the moment | Kennya Allen | 31 | 7,312 |
23 Oct 2010, 14:10 Last Post: Luna Slytherin |