'Cause love is in the air
14 Jan 2011, 13:25
Uneori viata e frumoasa,alte ori e o curva,cu mine poate ca nu a fost niciodata roz,insa am stiut cum sa trec peste.
Numai ca acum,acum totul e diferit,incerc din rasputeri sa imi revin si nu pot. Am strans atata durere ce am incercat sa o ascund. Incat acum am cedat.
Am cedat si nervos si psihic.
Am strans si mai tare coprul lui Nate,ma agateam de singurul lucuru care ma putea readuce la realitate acum. El ma legana si imi soptea cuvinte linistitoare.
Parea ca ii pasa de mine,dar stiam ca ii este doar mila,si asta durea,durea al naibii de tare,durea pentru ca eu il iubeam,la dracu! Recunosc il iubesc ca o nebuna.
De cand l'am vazut prima oara ceva in mine s'a schimbat. Inima mea il cerea pe el. Il cerea pe el,pe acest baiat necunoscut,dar totusi atat de cunoscut.
Am suspinat si mai tare,si mi'am afundat mai mult capul in pieptul lui. Nu voiam sa il pierd,insa stiam ca asta este ultima mea sansa de a fi impreuna cu el.
"-Te rog nu pleca!" am spus ragusita. Speram sa nu ma respinga,speram sa stea aici cu mine.
"-Nu plec nicaieri,nu pana nu imi zici tu sa plec!"
Am continuat sa plang in bratele lui. Totul imi era neclar acum,parca vedeam in ceata.
Voiam sa se termine odata toate astea si sa fim fericiri cu totii! Vreau sa nu existe acel "dar" care sa ne desparte.
Il voiam pe el cu toata fiinta mea!

[Image: YotrHop.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
14 Jan 2011, 13:46
Ma uitam la sora mea care ii spusese lui Nate sa nu plece. Ma gandeam ca in sfarsit i-a venit mintea la cap. Dumnezeule,ea chiar il iubea iar baiatul acesta era topit dupa ea. Am privit-o aspru transmintandu-i ca el o iubeste pe ea,doar pe ea dar se facea ca nici nu ma baga in seama desi stia ceea ce vroiam sa ii spun. Oricum, eram sigura ca pana la sfarsit,intr-un final,pana la urma vor ramane ei impreuna. Se iubeau prea mult ca se poata fi despartiti unul de celalalt. Cand am incercat sa imi feresc privirea Ginny se uita cu repros la mine,nu puteam sa o evit,sa evit acest lucru,stiam ca se referea la Alex dar ce puteam sa fac? Se uita la mine facandu-mi semn,dar totusi...mi-am mutat privirea spre el si inca ma tinea protector in brate. Se comporta atat de frumos,prea frumos pentru o persoana aproape necunoscuta pentru el... Si totusi cum puteam sa uit ca era sa moara pentru mine pe Aleea Nocturn? Cum puteam...?

[Image: giphy.gif]
14 Jan 2011, 21:02
Am reusit sa vad ezitarea din privirea surorii mele. Nu se prea simtea in largul ei, as fi vrut sa ii spun ceva dar nu stiam ce... Alex se uita la mine nu cu mila , ceea ce m-a facut sa ma simt in continuare in siguranta... Se uita la mine mai degraba cu blandete,iar stralucirea din ochii sai era atat de asemanatoare cu al lui Jake. Nu vroiam sa ma mai gandesc la acest lucru,pana si Ginny imi transmitea acest lucru...imi citea in priviri la ce ma gandesc...Am lasat-o balta si am zambit apoi i-am spus lui Alex:
"Iti multumesc ca mi-ai fost aproape in tot acest timp!"

Offf,ce proasta eram...cum am putut sa ii spun ca ""mi-ai fost aproape...El inca era aici...Langa mine,era inca aici!!!

14 Jan 2011, 22:03
Deodata usa se deschise,si in cabinet pasii o blonda superba cu picioare foarte lungi,imbracata intr'o fusta neagra foarte scurta si un top roz. Mesteca gumasi se indrepta spre mine si Nate.
"-Nate iubitel,pot stii si eu de ce o tii pe ea in brate si nu pe mine?" intreba ea crizata.
El se incorda,si ma stransa mai tare in brate. Atunci cerul s'a prabusit peste mine,el avea o iubita stiam asta,si totusi mi'am permis sa sper,mi'am permis sa sper ca el va sta cu mine,mi'am permis sa sper ca ma iubeste la fel de mult pe cat il iubesc si eu.
Dar ca deobicei m'am inselat,m'am inselat amarnic.
"-Jannete,ce dracului cauti aici?" Intreba Nate iesit din minti. Nu intelegeam de ce,nu ar trebuii sa imi dea drumul sa se duca la ea si sa o sarute? Sa o stranga in brate si sa ii spuna ca o iubeste?
Atunci de ce inca bratele lui imi incatusau trupul. Nu intelegeam de ce.
"-Phm,daca nu imi spune Jane ca sunteti aici,nici macar nu stiam unde esti! nu inteleg de ce nu imi vorbesti! Te iubesc Nate! intelegi? esti sufletul meu perche,nu poti nega asta.
BUM! Inca o lovitura pentru mine,citisem cand eram mai mica,o carte despre sufletele pereche,acestea cand se intalneau stiau imediat ca le e perechea.
Era o iubire ce depasea limita intelegerii. Cum puteam sa stau eu in calea unei iubiri ca asta? Cum puteam sa distrug doua suflete doar ca al meu sa fie intreg?
Nu,nu eram atat de egoista.
"-Jannet,nu stii ce vorbesti!" Alex avea pumnii inclestati,iar Rose sa uita ingrijoata cand la el,cand la mine,cand la Nate.
"-Oh ba da fratioare,stiu prea bine despre ce vorbesc! Nate este sufletul meu pereche si nu am de cand sa il las sa imi scape printre degete!" Am incremenit,si un nou val de durere imi invada trupul si inima. Mi'am retinut lacrimile si mi'am muscat limba atat de tare ca sa nu plang,incat am simtit gustul sarat al sangelui.
Nate,imi dadu drumul usor,si eu am simtit cum ma prabusesc,cum toata lumea mea cade,se destrama,se sparge in mii de bucatele ca un cristal.
"-Jannete,intelege nu sunt sufletul tau pereche!" Ea se uita la el amuzata si ii puse o mana pe piept.
"-Oh,nu fi asa de irascibil iubire! stiu ca ma iubesti!" Si il saruta.
Atunci nu m'am mai putut abtine,o lacrima imi cazu pe obraz,si atat.

14 Jan 2011, 23:28
Ma simteam atat de bine alaturi de Alex si puteam sa citesc in privirea surorii mele ca si ea se simtea perfect langa Nate,insa...usa se deschise si cineva intra sa rupa momentul acela magic,mirific. Mi se parea o persoana..cam vulgara sincer. Am ascultat incremenita tot ce abera' si cand am auzit ca i-a spus : "fratioare" lui Alex am ramas BUM! Nu pot sa cred... ce mai incurcatara..in ce incurcaturi ne-am bagat eu si Ginny ... Sau nu..Cum puteam sa gandesc asa? Ma bucur ca sora mea are ocazia sa fie fericita..si poate si eu intr-o masura mai..echilibrata. Acea fata observand ca Nate nu o baga in seama se apropie de sora mea si o trase de umar. Ginny scoase un tipat : o luase fix de acea mana care ii era accidentata. Aceasta incepu doar sa rada cand vazu ca rana surorii mele s-a agravat incepand sa curga sange din nou. M-am uitat la Alex incercand sa ii cer deja scuze deja pentru ceea ce am de gand sa fac.

"Auzi ...fetito!"
~Ha,ce vrei tu? cine esti? Aaa,esti probabil aia a lu frate-meu?~
Am privit-o cu dispret dupa care am apucat-o de brat fiindca ma trata cu spatele ceea ce dovedea educatia ei...nu semana deloc pe Alex,absolut deloc.
~Ce vrei,nebuno?~,spuse ea descreirata.
Ginny mai avea putin si planga de durere,insa se abtinu..mandria pe care o mostenisem noi...Se vedea efectul.
"Cine e nebuna,tupeisto?" si i-am dat o palma cu adevarat asurzitoare. Cred ca ii pocneau urechiile acum,dar pana la urma ce imi pasa mie? Sunt sigura ca Nate si Alex imi vor multumi la un moment dat. Desigur,cand le vor trece socul. Fata palida a fetei se inrosi intr-o secunda. Aveam un zambet malefic pe chip,cum numai eu si sora mea il aveam.

OOC:>Smile

14 Jan 2011, 23:58
Rose o plesnii pe acea blonda,care pentru un moment se uita socata la sora mea,apoi se arunca in bratele miorlaind ca o mata ranita.
"-Nate,cum ii permiti sa dea in mine?" se mioralii ea varsand lacrimi false.
Sange imi curgea de la rana si cu greu ma abinteam sa nu plang si sa tip de durere si frustrare! imi venea sa o iau de par si o sa tarasc prin toata incaperea.
Mi'am ridicat mana bandajata si am vazut cum pansamentul era imbibat cu sange,iar din el inca picura pe podea. La vederea lui mi s'a intors stomacul pe dos,si era cat pe ce sa vomit,dar am tras adanc aer in piept si am privit scena din fata mea.
Acea Jannete se retrase din bratele lui Nate,si se indrepta spre sora mea. O lua de par si ii trase capul in jos.
"-Acum cine mai e cea tupeista? nu inteleg cum ai avut tupeul asta nebun,sa ma lovesti!" tipa ea.
Alex se ridica si ii trase o palma suroii lui si o lua in brate pe Rose.
"-Nici odata,dar niciodata sa nu te mai atingi de ea Jannete,ca eu cu mana mea te omor!" pusese atat venin in vorbele lui incat m'am cutremurat.
Jannet se uita uimita la el,apoi incepu sa rada ca nebuna. Se indrepta spre mine. Cand ajunse in fata mea imi trase o palma de imi intoarse capul,nu m'am plans o durere in plus nu mai conta.
"-Si tu cine dracu mai esti,de stateai in bratele iubitului meu?" se ratoii ea la mine,improscand aerul cu saliva.
Capul imi bubuia,si o rafala de nervi imi inunda corpul.
"-Nu cred ca are importanta,asa ca ai face bine sa te retragi,pentru binele tau!" Incepu din nou sa rada si ma privii cu dispret.
"-Pentru binele meu,nu esti decat o pustoaica care vrea sa faca pe dura,si Nate nu va fii niciodata al tau! ai inteles?!"
"-Incetati,nu sunt un obiect!" tipa Nate exasperat incercand sa ne separe.
"-Nu te baga!" am tipat amandoua in timp ce socteam fulegere din priviri.
M'am indreptat spre ea si am plsenit'o pe celelat obraz,acesta inrosinduse,ea imi fulgera privirea,apoi tot ce am stiut e ca m'am trezit trantita de peretele de vis-avi si am cazut pe podea.

15 Jan 2011, 19:43
Alex ma tinea inca in brate dar eu dadeam din maini uitandu-ma fara sa pot face nimic la durerea ce i-o provoca surorii mele. Alex se uita malitilos la sor-sa,era clar ca nu o inghitea deloc,iar Nate privea foarte suparat catre cele doua fete. Stiu...am patruns in mintea sa...si stiu ca doreste sa o distruga pe fata aia in acest moment,insa nu putea din consideratie pentru Alex,cel mai bun prieten al sau. Desi stia ca o uraste..totusi...nu putea fiindca pana la urma cu siguranta s-ar supara. M-am uitat la baiatul care inca ma tinea atat de strans si de protector in brate gandindu-ma ca el imi da voie sa fac ce vreau cu ea,mai ales dupa cuvintele ce i le-a spus m-am convins compet. Sora mea statea trantita intr-un colt,era ranita atat fizic cat si sufletesc si acea 'fata' sa fie sigura ca nu voi lasa lucrurile asa. Inca ma durea si pe mine fata pentru palma care mi-a dat-o. Mi-am mutat privirea catre Alex si l-am intrebat razbunator:
"Este Incuiata? Atat vreau sa stiu.!"
~Da,asa e!~,aproba el cu un zambet nestiind saracu' ce va urma.
M-am indreptat spre ea incercand sa ii spun de vorba buna sa o lase in pace pe sora mea , insa se parea ca nu intelege si mi-a dat o palma.
"Tu ai vrut-o!!! Crucio!"
Simteam cum fata incerca sa protesteze la cate lovituri primise astazi insa nu mai avea timp speriindu-se de strigatul de durere a fetei. Asa aveam sa o las timp de cateva minute.. Sa simta cum e sa te doara cu adevarat asa ceva.

15 Jan 2011, 21:04
Mana mea statea intr'un unghi ciudat,iar de pe frunte imi cadea ceva lipicios pe obraji,am pus mana si m'am sters apoi cand am privit'o am vazut ca era sange.
Nate,aluneca langa mine si facu o vraja ce imi inchise rana de la cap,apoi usor ma ridica de pe jos. Si'a pus un brat pe talia mea si o mana mi'a pus'o dupa gatul lui.
Sora mea a incercat sa o lamureasca pe Jannet sa o lase balta insa ea era de neclitntit,si atunci a facut ceva wow! Sora mea a scos bagheta si a folosit Crucio pe ea.
Toti ne uitam la ea uimiti si in acelasi timp fericiti ca o putea face pe acea fata sa inteleaga odata ca nu e mare regina.
A oprit blestemul asupra ei,iar ea era in genunchi tusind. Sora mea se uita la ea cu o ura nemarginita,voia sa imi mai zica cateva dar Alex a luat'o in brate.
"-Rose las'o nu merita!"
Nate se duse langa ea si am simtit ca mi se rupe inima,cum am putut sa uit ca sunt suflete pereche? A ridicat'o de pe jos si a mers cu ea spre usa,au iesit
amandoi pe hol inchizand usa in urma lor. Atunci tot sensul meu in viata a disparut,cum puteam sa continui fara el? cum puteam sa imi imaginez viata fara el?
Va fi un iad!
O ultima lacrima cazu pe obrazul meu si am inchis ochii.

15 Jan 2011, 21:18
Priveam in urma dupa Nate si imi venea sa ma duc sa ii mai dau o palma si acelui baiat insa am hotarat ca imi sunt de ajuns micile altercatii. M-am saturat,chiar m-am saturat,eram obosita,lipsita de vlaga..imi venea sa ma duc sa ma odihnesc insa cum puteam sa uit ca sora mea inca se simtea rau? Cum puteam sa uit ca acum se simtea si mai rau fiindca Nate plecase cu mahalagioaica aceea. Si totusi..nu stiu de ce,dar am impresia ca Nate va scapa definitiv de ea acum. Am incredere in el fiindca stiu ca o iubeste pe Ginny cu toata puterea pe care o poate emana sufletul sau. Si chiar daca Ginny inca nu si-a dat seama in curand va intelege totul,in curand va sti ca o iubeste doar pe ea.

Am stat cateva minute uitandu-ma la sora mea,apoi la Alex,apoi la usa si mi-au dat lacrimi in ochi. Abia ma abtineam sa nu le dau frau liber sa iasa din ochii mei negri,insa am reusit. Si fata mi s-a inseninat cand l-am vazut pe Nate intrand pe usa.

~Gata,am terminat..A fost greu pentru ea si plange,dar totusi a inteles.!~
Am patruns in mintea lui si gandea acest luru : <<< Ce sa fac daca nu o iubesc pe sora lui Alex ? Ce sa fac daca o iubesc pe sora lui Rose...? Cum sa fac sa vorbesc cu Ginny direct despre ceea ce simt?>>>
Am zambit apoi am rostit:
"Nate,toate acele raspunsuri le gasesti doar in adancul sufletului tau,numai acolo vei gasi cheia spre sufletul ei...numai de acolo vei afla ce e dragostea cu adevarat!"
Nate se uita la mine mirat...si-a dat seama ca am reusit sa patrund in mintea lui...
Ehh,soarta!

15 Jan 2011, 21:41
Acum timpul trecea din ce in ce mai greu acum,minutele parca erau ore,iar orele zile. Ma uitam absenta pe pereti incercand sa imi distrag atentia de la el,incercand sa il uit,nu puteam plange dupa el toata viata.
Usa se deschise brusc si nevenindu'mi a crede,Nate intra inapoi in cabinet. Ne spuse ca fusese greu sa o convinga,ca plangea si etc,dar cu mine cum ramanea? eu nu plangeam.
Am incercat sa nu privesc in acel loc,dar ma atragea ca un magnet,asa ca am riscat o privire si am ramas uimita sa observ ca sa uita la mine,se uita la mine da parca
nu ma vazuse de secole. M'am inrosit toata si mi'am indreptat privirea spre altceva. Trebuie sa imi reamintesc ca el era cu blonda aia deci nu aveam nici o sansa.
Am reusit cu greu sa imi retin lacrimile si am clipit des ca sa nu le las sa dea pe afara.
El se indrepta spre mine si imi apuca mana strangand'o incet.
"-Ginny,trebuie sa vorbim!" imi spuse el incet. De ce? de ce insista sa vrobim? nu vedea cat rau imi face? nu vedea cat de mult ma doare sa stiu ca el e du aia?
"-Nate,de ce insisti? te rog,n.nu pot,nu vreau!" se uita trist la mine si lasa capul in jos. Uram sa il vad asa dar nu intelegeam de ce facea asta.
"-Ginny de ce nu intelegi ca te....

OOC: