Thread Closed 
Wind Chill
08 Jan 2011, 16:01
OOC: Only me and Bell.

Fulgii de zapada pluteau distanti pe aripile vantului, acoperind domeniul Castelului cu o patura patata cu inalbitor.Lacul era acum numai o suprafata neteda ce constituia un patinoar imens pentru amatori; sau , mai degraba, o gluma sinistra, avand in vedere ca gheata era indeajuns de subtire ca sa-ti faca o farsa neasteptata.
Era o seara prea frumoasa ca sa stai sa inveti pentru examen, daca stai sa te gandesti bine.Mai bine privesti in jurul tau cu riscul de a primi un botez neasteptat.In fond, nu va fi iarna pentru totdeauna.
Mi-am pus mainile in buzunare, incercand sa ma feresc de briza rece de vant.Cumva, stiam ca urmatoarele ore ma voi distra pe cinste, indiferent daca primeam un botez sau nu.

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
08 Jan 2011, 16:13
Bell iesi pe domenii, dornica de o aventura in miez de weekend; se saturase de invatat, si chiar daca in curand aveau sa urmeze vesnicele examene, considera ca avea suficient timp. In fond, nu toata viata trebuia sa ti'o petreci invatand, nu?
Intreg castelul era imbracat intr'o mantie de cristale, care sclipeau timid in lumina plapanda a dupa-amiezii. Era abia ora 3, dar soarele parea ca avea sa se inece curand in oceanul de ninsoare, lasand zapada fara paznicul sau luminos.
Cercetasa inainta prin mormanele de zapada, rugandu'se sa nu se gaseasca cineva care sa'i dea un bulgare in cap. Iubea iarna, dar cand venea vorba de zapada, i se parea prea rece si uda.
Curand, vazu in fata ochilor o silueta inalta, care mergea alene cu mainile in buzunar; recunoscand'o, o lua la goana, incercand sa nu se impiedice.
"-Dess!" striga ea, intr'un sfarsit.
Find all posts by this user
08 Jan 2011, 16:43
-Saru'mana, Bell.
Niciodata nu reuseam sa rostesc un simplu salut, ce faci?; pur si simplu mi se parea mult prea banal si obisnuit.
Probabil ca aratam ca un om de zapada, judecand dupa avalansa de fulgi ce alergau din cer.Dar asta nu ma facu sa ma inrosesc si sa dau inapoi din fata furtunii de nea.
-O duci bine, Bell? Doreai un botez si nu stiai la cine sa apelezi pentru serviciul asta? Te pot ajuta, daca doresti.Sau poate vrei mai intai o tigara.
Ce nepoliticos din partea mea sa nu intreb chestia asta acum 3 secunde.Am ranjit , deja cautand in buzunar pachetul...care nu era.
La naiba, oare o vraja de Chemare e indeajuns de puternica pentru Kent-ul din Turnul Cercetasilor?

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
08 Jan 2011, 18:12
Bell chicoti; ii fusese dor de sarcasmul lui Desiree. Parca o scotea din amorteala, facand'o sa rada si sa se simta mai bine.
"-Niciuna" raspunse ea.
"-Nici macar un botez? Tigarile sunt in Turn, dar zapada..uita'te si tu cat de multa este in jur" mormai Dess.
"-Nu e nevoie sa deranjezi zapada..nu pentru mine" replica Bell, chicotind.
"-Ma dezamagesti!" raspunse Desiree, dandu'si ochii peste cap.
Ninsoarea nu inceta sa se cerne din inaltul cerului; fulgii de nea pareau ca vor sa inghita imprejurimile, iar castelul abia se mai zarea la orizont.
"-Ce zici de o plimbare pe lac?" propuse Dess.
"-Am inteles eu rau..pe lac?!" raspunse Bell, putin socata.
"-E inghetat, geniule" sopti Dess.
"-In cazul asta..mm, haide..dar daca se sparge ghiata, stiu pe cine sa dau vina!" spuse Bell, amuzata.
"-Roaga'te sa nu fi mancat prea mult la pranz atunci" ii spuse Desiree, razand.

09 Jan 2011, 16:08
-Chiar vrei sa incerci sa patinezi pe gheata?
Gandul mi se infatisa nebunesc; poti din clipa in clipa sa te trezesti incercand sa inoti in Lac.De aceea mi se parea un pic cam pueril faptul ca Bell intr-adevar se indrepta spre patinoarul fragil.
-Uhm...daca chiar mergem, tu patinezi prima.
Ei bine, ideea asta era mult mai linistitoare.Lacul, desi inghetat, arata...ud si mult prea mare pentru gusturile personale.Preferam spatiile in care te puteai distra fara riscul de a sfarsi mancat de calmarul urias sau mai stiu eu ce calomnie.
Lumina soarelui se reflecta pe gheata subtire, dezvaluindu-i stralucirea ascunsa.

Love you, Bells.
09 Jan 2011, 17:58
Ajunse pe malul lacului inghetat, cele doua se oprira, ezitand. Intr'un fel, poate nu era chiar atat de bine sa faca o plimbare pe lac..mai bine in jurul lacului.
"-Dess?" intreba Bell, razand.
"-Ce? Te'ai razgandit?" replica cercetasa, cu o privire gen ti'am spus eu.
"-Ai dreptate..mai bine hai la o plimbare pe langa lac" chicoti Bell.
Desiree aproba usor din cap, si incepura sa se plimbe. Fulgii cadeau neincetat, asezandu'se randuri-randuri peste domeniile inghetate.
"-M'am saturat de iarna" spuse Desiree, la un moment dat.
"-Dar e frumoasa" murmura Bell, privind diamantele inghetate ce ii scartiau sub picioare.
"-Si rece..si uda" ofta cercetasa.
"-Preferi vara, nu?" replica Bell, dandu'si ochii peste cap; si ea prefera vara. Dar parca iarna era mai distractiva.

15 Jan 2011, 00:12
Am oftat compasional pentru vremurile trecute,pentru toate amintirile frumoase ce le-am pastrat din lunile de vara.Toate s-au petrecut in imprejurimile castelului, sub briza calduta a anotimpului respectiv.Sub lumina soarelui...
-De fapt, vara e partea mea preferata din an, am ranjit increzatoare.Iarna e prea...rece si umeda si alunecoasa.
Mi-am stors gandurile pentru a gasi alte adjective potrivite.Intr-un final am ridicat din umeri.
-....si plictisitoare, mai ales cand vine vorba de botezuri sau chestii d-astea puerile.Nu prea le agreez.
Daca stateam si meditam mai bine, nu-mi placeau absolut deloc.Preferam locurile comode, precum fotoliile din Turnul Cercetasilor si covorul din fata semineului intretinut de spiridusii de casa.

Love you, Bells.
15 Jan 2011, 14:06
Bell continua sa mearga alaturi de cercetasa, prin linistea gerului; era atat de frig, incat gandurile te purtau fara sa vrei spre camerele din Turn sau spre Marea Sala, invaluita in arome de mancare.
"-E prea frig" murmura cercetasa, in cele din urma.
"-Mie imi zici? Nici nu indraznesc sa scot mana din buzunar, ca sa'mi fumez tigara" replica Desiree, cu o urma de enervare in voce.
"-Aia te'ar incalzi, nu?" chicoti cercetasa.
"-Da..si mi se pare rezonabil sa'mi inghete mana, decat sa inghet toata" ofta cercetasa, scotandu'si pachetul de Marlboro din buzunar. "Vrei?" intreba ea, aprinzand o tigara.
Bell dadu din cap in semn de aprobare. La urma urmei, ce mai conta o tigara.
Desiree ii intinse pachetul, cu o mutra aparent surprinsa.
"-Sereveste'te" spuse ea. "Si repede, ca sa nu'mi inghete si mana asta!" continua fata.
Bell isi aprinse tigara si se inspira fumul cald, care ii ajunse in piept; da, acum se simtea mai bine.
16 Jan 2011, 19:39
Am continuat sa o privesc cu surprindere pe Bell, care fuma de parca ar fi fost cel mai natural lucru de pe pamant.Sa zicem ca Sefa de Casa m-a prins cu garda jos la faza aceasta.
Am tras racunoscatoare fumul in piept, simtindu-i caldura patrunzand tot mai adanc.Da, de asta aveam nevoie, de caldura.Dupa cum am spus, iarna e prea rece si umeda pentru gusturile personale.
Imediat mi-a trecut prin minte un catalizator ca lumea.
-Bell, ai vrea sa-i facem o vizita diplomatica lui Hagrid?
Nerabdatoare, am asteptat raspunsul.

Love you, Bells.
16 Jan 2011, 21:31
Bell ranji, dand usor din cap. Nu mai fusese de mult timp la Hagrid, iar uriasul avea sa se bucure de sosirea lor. Probabil le va servi cu vesnicile fursecuri si ceaiul servit din canile de marimea unor galeti; dar asta era tot farmecul lui Hagrid.
"-Hai sa mergem" murmura cercetasa, iar Desiree arunca mucul de tigara in zapada rece.
Calcand nemilos pe diamantele inghetate, cercetasele priveau usor tematoare in jur; multimea de elevi care se bulgarea se mutase acum aproape de coliba lui Hagrid. Mai pe scurt, bulgari zburau in toate directiile in fata lor.
"-Sincer..nu imi place asta" mormai Bell, privind un grup mare de astropufi veseli.
"-Mda..se comporta de parca zapada ar fi cel mai frumos lucru de pe pamant" replica Desiree, dandu'si ochii peste cap.
Era aiurea..prea rece, prea umeda. Iar cand ajungea in contact cu pielea calda, aveai o senzatie de durere, asociata cu frigul. Mult prea aiurea, in comparatia cu adierea calduta a unui vant de vara..
Thread Closed