Hey
|
15 Jan 2011, 21:11
|||
|
|||
Stiu ca toti aveti nevoie de o explicatie. Cel putin o explicatie si cateva cuvinte pentru lipsa activitatii mele pe acest forum, chiar daca sunt admina, si pe mess de asemenea. In special vreau sa-mi cer scuze in fata lui Raizen, pentru ca s-a intamplat intr-un moment ca asta. Daca vrei sa cauti alt admin. Nu am nimic impotriva. Chiar sustin acest lucru avand in vedere ca nu stiu cat timp imi va lua sa revin. Si stiu ca o sa dureze o perioada de timp considerabila. Si o sa-ti fie foarte greu singur. Sincer, chiar ti-o recomand pe Sinzi. Faceti o echipa formidabila si stiu ca forumul va avea numai de castigat. Sa nu te indoiesti niciodata de deciziile tale.
Nu va pot spune motivul. Nu ma tine inima. Si nu e genul meu sa ma plang. E de datoria mea sa sufar, avand in vedere ca numai eu inteleg prin ce trec, iar voi spuneti ca stiti cum e sau va dati seama cum ma simt, desi nu e deloc asa. Inteleg ca o spuneti din mila pentru ca ma cunoasteti, dar cuvintele goale ma lasa de obicei rece. De aia nu o sa incep sa-mi scriu drama aici. Nu vreau sa intelegeti gresit ca nu apreciez gestul si atentia voastra. Desi probabil asta va trece prin minte acum. Pur si simplu nu am nevoie sa ma compatimiti avand in vedere ca nu treceti prin momentele astea si deci habar nu aveti cum ma simt cu adevarat. Sa trec la subiect fara sa mai bat campii prea mult. Trec printr-o perioada nu grea, ci pur si simplu sfasietoare. Saptamana asta m-a schimbat complet nu numai ca om, ci si la caracter. E de datoria mea sa va zic ca nu am parasit forumul, sau nu mai intru din nepasare. Si celor care au incercat sa ma bage in seama pe mess si nu le-am raspuns, nu o luati personal. Ar fi gresit sa credeti asta si chiar va multumesc. In ultimul rand vreau sa-i multumesc Hahalinei, aka Ginny Malfoy. Hahi, habar n-ai ce au insemnat mesajele alea pentru mine si nu am cuvinte ca sa iti multumesc indeajuns. Pur si simplu iti multumesc din tot sufletul. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
15 Jan 2011, 21:34
|||
|
|||
Eu,una nu stiu ce sa zic Adriana,daca ti'as spune ca stiu prin ce treci ar fi o ipocrizie din partea mea.
In cele cateva zile in care am vorbit mai des,mi'ai ajuns in suflet,sincer de consider o prietena foarte buna,si foarte vesela. Motivul schimbarii tale il stii numai tu ,asa ca nu o sa te bat la cap sa ramai pe forum. Sper doar sa treci cat mai repede peste acel acest lucru ce te doare. Te pup ![]() |
|||
15 Jan 2011, 22:13
|||
|
|||
Hahi..noi te iubim..si te vom astepta mereu cu bratele deschise, sa te intorci..si mai devreme sau mai tarziu, sper ca o vei face..probabil acum treci prin clipe grele, care te consuma si iti produc multa suferinta..dar intr'o zi, vei trece si peste asta..cum a zis si Raiz..esti un om puternic..esti o luptatoare..si mereu vei ramane asa..deci, cand vei reusi sa iti revii, chiar daca vor ramane urme de la momentele grele prin care treci acum, vei fi aceeasi Adriana, pe care toti o vrem aici, printre noi..
|
|||
15 Jan 2011, 23:03
|||
|
|||
Adriana, nu cred ca are rost sa iti zic Kennya la topicul asta, pentru ca, pentru mine nu mai esti de mult Kennya. Nu te cunosc foarte bine, dar esti genul de persoana care intra pe sub pielea tuturor care au ocazia sa te cunoasca, iar eu am avut prilejul sa vorbesc de cateva ori cu tine pe mess, plus interminabilile comentarii de pe FB. Poate nu stii, poate nu crezi, dar eu te admir, pentru caracterul tau, si stiu ca esti o persoana puternica. Sper sa depasesti problemele personale, si sa fii tu bine iar apoi, Kennya sa se reintoarca alaturi de noi, pentru ca niciodata nu ne'ai dezamagit. Cum am spus, sper sa se rezolve totul, si sa nu mai existe nimic care sa te preocupe.
![]() |
|||
16 Jan 2011, 00:02
|||
|
|||
esti cea mai buna prietena a mea. stii ca mereu ai fost si eu nu am stiut sa apreciez. si mi'a fost foarte, foarte dor de tine.
mereu vom avea fecioara virgina=]]]] |
|||
16 Jan 2011, 01:57
|||
|
|||
Ginny Malfoy Wrote:esti cea mai buna prietena a mea. stii ca mereu ai fost si eu nu am stiut sa apreciez. si mi'a fost foarte, foarte dor de tine. hhh |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|