Intamplari amuzante/jenante
21 Jul 2007, 12:50
port haine cat de cat largi...si intr-o seara alergam dupa tramvai cu bagajele in mana(mergeam inntr-o tabara) si mi-or cazut pantalonii....what the hell????...am urcat asa in tramvai,dupa care mi i-am tras pa fund inapoi.....da nu i s-a parut foarte jenant,se uita lumea la mine...but who cares??

Viata este un spectacol, in care noi suntem actorii.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
24 Jul 2007, 21:30
Odata, cand eram in tabara, am adormit dupa-amiaza :sleep: . Eu aveam 2 colege de camera care s-au dus la manastirea Ciolanu (tabara era in Buzau) . Si ele trebuiau sa mearga pe jos, impreuna cu grupul lor (erau din Moldova, nu mai stiu exact unde...). Saracele, erau obosite frante,si eu le inteleg. Dar eu nu doar am adormit, inchisesem si usa cu cheia...Horror. Nu au mai vorbit cu mine cateva zile bune. Oops
30 Jul 2007, 15:23
ji eu am fost akolo. sooper tar. imi aduk aminte k imtro tabara(kred k era evident) d-na a selectat copii( unii faceau curat ji altii mergeau la manastire) ji eu am cazut in grupu de faqt curat(naspa). ji inca kteva fete. am faqt curat noi kt de bn am putut ji knd vin copii din... ma rog de unde au venit ei... ji au intrat q noroi pe pantofi( ploase) ji au sarit in pat ji au deranjat totul prin camera.knd a intrat d-na ( ei sau faqt ingerasii) ne certat pe toate ji drept pedeapsa nu am mers q ei timp de 2 zile.(adik in drumetie).

[Image: gofcostume1172751yk9.jpg]
06 Aug 2007, 23:59
Dormeam intr-o noapte la prietena mea ji am sunat pe un baiat de la noi din clasa deoarece ne placea de el. Si ca sa nu fie ziua k toata lumea sa fie treaza, ci sa se duca in alta parte. Dar din "fericirea" noastra, mama lui a luat telefonul ca sa nu aiba radiatii ji sa i le trimita scumpului ei baiat. Ji noi innainte ii trimisesem un msg cum k la ora 12 sunam. Bine inteles k baiatul era "bun" si se culca devreme cum ii zicea mamica, Iar telul normal k era la mama lu. Sunam noi fericite knd dintr-o data mama lui a rasp ji a inceput sa ne faca in toate felurile ji sa ne spuna k nu avem voie sa il sunam dekt in interes scolar. Ji normal k a doua zi i-a spus profei acest lucru...ji normal k toata cl a auzit ffff bn k noua ne place d el. Ne-am simtit fffffffffffffffff penibil!!!Oops

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
07 Aug 2007, 11:27
srry,dar !Acum nu-mi trece absolut nik prin cap!Dau edit mai tarziu sau maine ...E tare faza!
Pai..Cate mi s-au intamplat..In excursie patrula doamna invatatoare p hol ca eu cu ink 3 colege nu durmeam si mergeam la baietzi(etaju d sus)..Asta era p la 2...Sau i-a confiscat unui coleg telefonu atunci si noi il sunam...Adik,o sunam p doamna invatatoare..Happywide

[Image: 4pclz01.jpg]
12 Aug 2007, 19:38
Doamne...sunt atat de multe...Imi amintesc cand am pierdut hamsterul din laboratorul de biologie si toata lumea tipa ca avem soareci in scoala,cand am udat-o pe directoarea adjuncta cu sifon(din greseala desigur)((si este vecina mea)),cand am facut suc de lamaie din servetele umede,cand am scapat din greseala guma in capul unui profesor care imi corecta tema(el era la catedra jos si eu in picioare langa el..ma uitam cu gura intredeschisa cum scria tema neefectuata si mi-a scapat guma)..cum am cersit bani cu niste prieteni in herastrau ca sa ne dam in caracatita...sunt multe..prea multe...Asta e...La inteligenta mea Lol

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
09 Sep 2007, 13:12
imi aduc aminte k de ziua copilului , anu trecut, am mers la busteni in week-end q cativa colegi. in seara aia am vrut sa dam o petrecere (io, cho ji deeutzik nebunik). am cumparat totul ji aqm mai ramanea probleme q invitatii. ok, nu era o problema, iam invitat pe toti dar din 13 fetele nu au mai venit ji baietii au inceput ji ei sa faca fitze. in fine nu au mai vrut sa vina. pana la urma am reusit sa convingem pe cnv. sooper tare. vine el ji incepe sa manance fara probleme tot ce aveam, bea aproape tot sucu. la un moment dat nuj qm sa intamplat da deeutza a inceput sa strge in gura mare toti baietii (kre se aflau in cabana cealalta) dau buzna in camera ji fac totu praf!... alta ar fii k tot akolo varul lui cho (kre e in cl q noi) a venit in chiloti. OMG!!! a luat bluza lui cho ji jia puso pe el. tot in seara aia am inchis-o pe deeutza afara.ea batea k disperata ji io ji cho radeam de rupeam pamantul. au mai fost dar nu le mai povestescTounge

[Image: gofcostume1172751yk9.jpg]
09 Sep 2007, 14:02
Ahh... well..sa incep si eu
Hmm.. aproape toate sunt legate de excursia de o zi si-o noapte la Zizin, care a fost soooper...
- In primul rand, baietii si fetele erau grupati in casute separat, si noaptea ne-au...incuiatCrying ...dar noi, eu, cu inca vreo 2 colege de-ale mele si cu niste fete de a 6-a si a 7-a ( erau si ele in excursie ) am incercat sa descuiem usa...dar fiti atenti cu ce : usa de intrare in casuta avea un fel de perdea prinsa cu o sarma acolo, am folosit sarma respectiva ; una din noi avea o agrafa de prins parul, am luat-o si pe aia ; in ultimul rand am folosit arcul de la o clama mai mare. Surpriza ! Cele 3 instrumente folosite si combinate au invartit broasca de 2 ori ! OMG...nu ne venea sa credem...dar am fost asa dezamagite cand cheia nu a mai mers a 3-a oara Sad ( era incuiata de 3 ori usa )
- Apoi, o fata de a 7-a si-a scapat telefonul, tot in excursie, pe geam... si a trebuit sa coboare dupa el ! Eh...saraca fata a fost trasa inauntru cu niste paturi si cearsafuri..dupa vreo 15 min au reusit s-o scoataFinna
- Aham...asta nu e chiar intamplare, ci mai mult o mica replica...
O colega de-a mea ( una din cele care au contribuit la descuierea usii de intrare ) a sunat la baieti ( pe la vreo 12:30 noaptea ), spunandu-le :
" Hei baieti, vreti sa veniti pe noi...adica la noi ? "
Cand imi mai amintesc ceva dau edit sau fac un post nou, in caz ca cineva mai posteaza

[Image: 1ob09g.jpg][Image: o53hoi.jpg]

So would you rather live out a lie than live wondering
How the fire feels while burning?
09 Sep 2007, 20:38
Bun akum e randul meu...sunt 2 poveshti despre mn shi ginny_potter... Poy mergem noi cu bunicul ei intr-un fel de parc... shi bunicul ei tocmai fusese la pescuit mai sthi ginny.p? shi d la pescuit a intrat in mashina un paianjen soooper mare iar eo cum vad chesti dinastea scarboasa fac urat shi ma trec fiori... shi paianjenul era in spate..apoi...incetul cu incetul venea spre noi... painajenul era p partea lui ginny p. iar ea venise in mine shi eo statam langa usha...iar ea ma storcea rau de usha shi nu mai pouteam sa respirFinna)) noi tzipam akolo d frica shi in acelashi timp muream d ras... : ))))))) iar bunicul ei facea mijto d noi(nam gasi cuv mai potrivit deshi nu pre e bn...)...el murea d ras shi noi tzipam...pana cand paianjenul sa decis intr-un final sa se mijte... dar el se mijca in partea bunicului ei shi aproape i sa suit in cap cand bona lu iuly sa decis sa ia un servetzel shi sa-l striveasca (statzi linishtizi nu p bunic, p paianjen)Finna))

Iar a doua poveste ni sa intamplat in aceashi zi(a fost o zi plina d peripetzii...
Poy noi neam comandat d mancare de la un restaurant... shi am inceput sa mancam p o bancutza (noi mancam akolo in fiecare zi) shi akolo erau albine... deshi in zilele trecute nu prea veneau cred ca in ziua aceea le era tare foame... shi la inceput au venit doar 2... shi noi incercam sa le gonim...le gonea..shi peste catva timp veneau din nou... pana cand am incercat a nush cata oara sa le gonim dar ele nu mai plecau ..shi mai venisera ca erau vro 7-8 iar noi doua ne ridicasem in picioare shi dadeam akolo din maini shi din picioare la greu ca zici ca dansamFinna))) dar in timpul asta eram amandoua pe jos de ras!!! pana cand nu mai suportam ca cu atat tevatura ni se facuse foameFinna))
shi noi pana la urma am hotarat sa fugim cu mancareaFinna))))) iuly a luat prima mancarea shi a fugit cu ea p o masa micutza de ping-pongFinna)) shi lasasem o paine akolo sa nu mai vina...

Poy...ce pot sa sp ziua aceea a fost tareeee agitata...sper ca va placut
13 Sep 2007, 11:29
Wink) sa povestesc si eu o intamplare amuzanta

Eram la Sinaia cu Punkish_Girl si imi cumparasem eu doi magnetzi care se arunca in sus si fac zgomot... Si ma apuca pe mine seara sa le arunc. Bine intzeles ca nu le-am prins. Am gasit unul dar celalalt... Ne-am dus la receptzie sa puam o lanterna. Acolo ne-am intalnit cu seful hotelului care ma cunoaste de cand eram mica. A spus ca nu are lanterna dar alaturi de 2 bodyguarzi (cred ca nu se scrie asa) am mers in cautarea magnetului de 20 de mii Era o formatzie chiar ciudata. Un catzel de conducea catre locul faptei urmat indeaproape de sef si de bona mea Rodica. Apoi eu si Denisa care ne amuzam de nu mai puteam si in spate cei doi bodyguarzi... Ajunsi acolo seful si cei doi se aseaza in genunchi sa caute magnetul in iarba. Intr-un final unul intreaba: Seful ne putem aseza pe iarba (desi demult erau pe iarba) Plec eu cu deni si cu bona dezamagite dar razand pe infundate... Ceilaltzi 3 inca fiind acolo in genunchi Dimineatza cand mergam la masa ne uitam in canal si... uite magnetul!!! Desigur ca nu l-am luat ca nu ajungeam. Si atata tebatura pentru un magnet de 20 de mii

[Image: lalalax.png]

I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much

imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles.

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Faze amuzante in cartile si filmele Harry Potter. Jack Diggory 4 1,756 16 Jul 2010, 03:10
Last Post: Ginny Malfoy