Cartea preferata
22 Oct 2007, 23:04
numai la asta te gandesti aida....Finna))))am citit prima carte si mi sa parut superWink

[Image: ravenclaw.jpg]
Find all posts by this user
23 Oct 2007, 17:28
hi hi nu numa la asta ma gandesc,ChoTounge

A Drama Princess..

[Image: boa6qr7.gif]
23 Oct 2007, 18:16
Finna)) verry funnyFinna))))))

[Image: ravenclaw.jpg]
14 Dec 2007, 23:35
Cartea mea preferata este " Harry Potter si Prizonierul sin Azkaban" pentru k e plina de aventura ,descoperiri....etc. mi'a plcut cel mai mult.
Si HP si Pocalul de foc a fost mishto da... nu'mi prea place sfarsitul Sad

[Image: 20htuyu.jpg]
14 Dec 2007, 23:43
mi a placut ultima carte care m-a inpresionat mai inspre final(7)
14 Dec 2007, 23:59
hmm... cre k imi mai schimbai un picutz parerea :bounce: cre k cel mai mult imi place hp7... desi... parca nu l'a scris Jo...
31 Dec 2007, 22:59
si yo mi-am schimbat putin opinia...acu 7 si 5 sunt p primul loc...si 2 mi-a placut mult...a fost foarte...misteriosHappywide

A Drama Princess..

[Image: boa6qr7.gif]
01 Jan 2008, 16:52
Hmmm... poy pref ale mele au fost 6 shi 7 ... adik cred ca 7 a fost pref oricui(parerea mea) iar 6 mi-a placut pt ca a dezvalui mooolte chestii shi mi-a placut la nebunie cum Harry incepea sa-i cunoasca viatza lui Voldemort shi slabiciunile shi puterile etc. Nush 6 mi s-a parut mai speciala... adik in celalate cartzi Harry se zbate tot anul sa se lupte...anul 6 e mai special dope mn.
17 Jul 2008, 10:35
Harry Potter si Printul Semipur mi`a placut cel mai mult ..la inceput, habar n`aveam cine era Printul Semipur, doar cand i`a zis Snape lui Harry k el este..sh tot mai departe..
Mi`a placut sh volumul 7...totusi este ultima carte, eram curioasa sa vad ce`o sa se intample^_^

* No one can protect you *
10 Sep 2008, 20:31
Eu cites acum ultima carte HP. M-am apucat sa citesc Harry potter si piatra filozofala acum o luna si cum am fost la mare, la munte, in tabara nu prea am avut timp sa citesc. Totusi, pentru ca sunt atat de captivante, am citit primele 6 carti si acum am ajuns la a7-a, pe care nu o voi lua in calcul deoarece nu am inca o idee formata, desi chiar este super.

Cel mai mult mia placut Printul semipur si Prizonier la Azkaban. Nu stiu pe care sa o aleg dintre ele. Mi-a placut si 4 foarte mult.
Toate mi-au placut defapt... dar preferatele sunt 6, 3, 4.

[ Mary Mystery ]

[Image: 97340994.png]

[Image: brees.jpg]

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  scena preferata O.O 29 8,322 05 Aug 2010, 23:19
Last Post: Andreea Rose