Recomanda o carte
15 Jan 2011, 23:37
P.S. Te iubesc este chiar o carte minunata. Am citit-o si eu si mi s-a parut intr-adevar superba. Filmul nu este nici pe departe fata de carte. Este vorba despre o poveste de dragoste in ea..si chiar v-as recomanda-o daca va plac astfel de povesti. Pe mine m-a impresionat imediat si nu am mai lasat-o din mana pana nu am terminat-o.Love

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
16 Jan 2011, 12:55
Da, PS I love you e foarte misto. Am citit-o in engleza, vreo 500 de pagini in vreo 3 zile. E foarte sensibila si mi-a placut foarte mult. Si filmul a schimbat foarte multe lucruri din carte, e total altfel. Nu prea mi-a placut filmul. Cel putin, clar nu atat de tare ca si cartea.

Soul Meets Soul On Lover's Lips.

[Image: 160u9ms.png]
16 Jan 2011, 13:19
eu va recomand cea mai buna carte: asul de inima neagra Finna)

nu, glumesc Finna) eu m-am apucat acum de Mossad - Mania Israelului de Eric Frattini. Nu am citit prea mult din ea, dar e cu spionaj si imi cam place
17 Jan 2011, 00:56
Eu recomand Invintatia la vals de Mihail Drumes.Am citit-o si este foarte frumoasa(aceasta e parearea mea personala).
(Recomand si povestile lui Edgar Allan Poe mai ales Pisica Neagra).
[Scuze ca am scris mai mult de un titlu.]
17 Jan 2011, 21:08
^Mi-a placut cartea.

Eu de Mihail Drumes am citit Elevul Dima dintr-a saptea (nici nu auziem de ea pana cand mi-a recomandat-o bibliotecara ).
Mai..sincer, la inceput am avut o prejudecata tampita dar pe parcursul cartii a inceput sa-mi placa. Ma asteptam insa sa aiba un final dramatic si grandios..aproape ca orice roman de love story..xD Dar are si cateva faze la care mori de ras.
Anyway, o recomand amatorilor genului. Happywide

[Image: 10zvlg1.jpg]
I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like.
I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind.
Is it over yet? I can't win.
17 Jan 2011, 21:13
Am citit si eu "Elevul Dima dintr-a saptea" in vacanta trecuta. Si eu la inceput am crezut ca nu este cine stie ce...Dar chiar a ajuns sa imi placa pe parcurs astfel ca am citit ambele volume.
A fost cam ciudat sfarsitul si ma asteptam sa fie cu totul diferit,dar...nu stiu. Am cam fost dezamagita de final.
Insa cartea este superLove
Cred ca as putea sa o recomand.Happywide

[Image: giphy.gif]
17 Jan 2011, 21:17
Mi-a placut foarte mult "Zece negri mititei" de Agatha Christie. Vai, deci... stai pana la ultima pagina (la propriu) pana sa afli de fapt ce s-a intamplat. Am citit-o extrem de repede ca m-a prins actiunea. E vorba de zece persoane care sunt duse pe o insula. Din prima seara incep sa moara in circumstante suspecte, exact dupa o poezie. Si in plus, incep sa dispara si niste figurine (care initial erau zece si incep sa fie din ce in ce mai putine).

Pana in ultimul moment te intreb cine ar putea sa fie ucigasul si de ce ar vrea sa faca asa ceva. Abia in final afli de fapt cine e si pana atunci e asa un suspans incredibil. O recomand, e o carte foarte foarte tare.

17 Jan 2011, 21:35
In genul a "Zece negri mititei" eu am citit "Buna seara, Melania" si "Cianura pentru un suras" au fost superbe, cu un plan narativ asemanator celui descris de tine..un grup de batrani, dintr'un bloc, gasesc doua tablouri foarte valoroase, dupa care incep sa moara..unul cate unul..iar cei care raman in viata le insceneaza mortile, ca nu ajunga politia sa cerceteze cazurile si sa descopere picturile..chiar recomand cartea! Finna
17 Jan 2011, 23:05
Si eu am citit "10 negri mititei" de Agatha Christie. M-a captivat complet cartea, eram asa fascinata dupa ce am citit-o n-as fii ghicit in veci ca era judecatorul, cu toate ca parea suspect cu toate indemnarile lui la gasirea criminalului (parca asa era)..pe langa asta avea si "Crima din Orient Express" (you know, editia de la Adevarul) Heart

Deocamdata citesc "De veghe in lanul de secara" de Salinger. E vorba despre un adolescent de 17 ani (frustrat si cu probleme grave de atitudine) dat afara din 4 scoli. Si dupa ce pleaca si de la ultima scoala, devine un fel de fugar in New York. Inca n-am terminat toata cartea, insa am aflat din diverse rezumate de pe net ca de fapt el isi spune povestea dintr-un spital de boli mintale..Interesant
Abia astept sa o termin, ca sa-mi spun parerea finala. Daca va place din cate v-am zis eu, v-o recomand.

[Image: 10zvlg1.jpg]
I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like.
I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind.
Is it over yet? I can't win.
17 Jan 2011, 23:13
Si eu tocmai am terminat "De veghe in lanul de secara" ieri, ca imi trebuie la engleza. Pot sa zic ca mi-a placut, a fost interesanta. Mi-a parut rau de el totusi, desi era antierou, ca avea atatea probleme (mai ales psihologice). Dar in rest draguta. Si mi-au placut mult glumele din ea.