Thread Closed 
Friday Afternoon
17 Jan 2011, 18:22
Bell chicoti, privind'o pe Alice; nu era prea buna la cantat, mai ales cand era ragusita. Dar o melodie ii ramase in gand de noaptea trecuta, asa ca se hotari sa faca o incercare. Era sigura ca nu va canta prea bine, dar in cele din urma, nu era in fata unei multimi, care sa o critice.

"-Deci..sa nu te sperii" o preveni ea.
"-Haide, nu e chiar atat de groaznic" replica Alice, dandu'si ochii peste cap.

Cercetasa incepu sa cante incet, iar o armura se apropie de ea, in pasii valsului.

We were both young when I first saw you
I close my eyes
And the flashback starts
I'm standing there
On a balcony in summer air

See the lights
See the party, the ball gowns
I see you make your way through the crowd
And say hello, little did I know

That you were Romeo, you were throwing pebbles
And my daddy said stay away from Juliet
And I was crying on the staircase
Begging you please don't go, and I said

Romeo take me somewhere we can be alone
I'll be waiting all there's left to do is run
You'll be the prince and I'll be the princess
It's a love story baby just say yes..

Se opri din cantat, asezandu'se pe pervazul unei feresti. Fusese atat de ciudat, dar placut in acelasi timp; armura cu care dansase era foarte priceputa..mai avea ceva din cantec, dar era prea obosita ca sa mai continue..
Find all posts by this user
18 Jan 2011, 18:46
Melody se plimba pe coridoarele castelului, invaluite in tacere. Era atat de liniste si placut, incat puteai sa iti auzi propriile ganduri. Niciun pas, niciun zgomot, nici urma de Peeves. Asta da viata!
Auzi la un moment dat un cantec firav, cantat de o voce melodioasa. Ajunsa la parter, fu purtata spre locul de unde se auzea acel sunet placut si dadu nas in nas cu o usa din lemn de nuc. Batu usor, si intra.
Inauntru descoperi doua fete, care se oprira brusc cand ea intra. Una din ele purta insemnele viperinilor, iar Mel tresari usor. Nu se intelese bine cu ei niciodata. Iar cealalta avea o roba simpla, neagra. Insa ii era cunoscuta figura de pe undeva.
"-Melody!" striga aceeasi voce care cantase cu putin timp in urma. "Ma mai tii minte?" intreba fata.
"-Sincer, nu" balbai Mel. Ce memorie tampita am!! isi spuse ea in gand.
"-Sunt Bell Evans - sefa Cercetasilor" se prezenta tanara. Asa. Stia ca o stie de undeva, doar ca nu isi putea aduce aminte.

OOC: Sper sa nu va suparati ca am scris si eu aici X_X
18 Jan 2011, 19:13
Bell auzi usa deschizandu'se, dupa un ciocanit mic; o fata cu parul roscat intra in incapere, avand pe chip un zambet firav. Era micuta de statura, cu ochi albastri, iar Bell era sigura ca e cercetasa. Se vedea dupa insemnele de pe roba, si cartile din mana.

"-Heyy" saluta ea. "Ma mai tii miinte?" intreba fata.
"-Sincer..nu" ofta Melody.
"-Bell Evans..de la cercetasi" chicoti fata.

Boboaca isi dadu o palma peste frunte si zambi; probabil acum isi aduse aminte de ea. Bell zambi, apropiindu'se de ea. O intreba ce mai facuse in ultima perioada, si cum isi petrecu craciunul. Apoi isi aminti ca Alice era si ea in camera, privindu'le usor amuzata.

"-Ea e Alice Swan" murmura Bell.
"-Melody Stuart, incantata" chitai micuta fata.
"-La fel" raspunse Alice, zambind usor.

OOC: Nu e nicio problema Wink
19 Jan 2011, 18:26
Melody dadu mana cu Alice, zambindu-i. Era ciudat - o viperina draguta. Nu erau renumiti pentru rautatea si viclenia lor? Se pare ca mai existau si exceptii-destul de rare insa.
"-Si cum de ai venit aici?" o intreba cercetasa Bells.
"-Pai, ma plimbam prin castel, dupa o zi de ore" raspunse Melly.
"-...o zi dezastruoasa" o completa Bells.
"-Da" raspunse Melly incepand sa rada.
"-Ei, asta e. Se mai intampla" spuse Alice.
"-Si presupun ca ai auzit cantecul meu genial" sopti Bells, razand.
"-Da, si nu era deloc suparator pentru auz" completa Melody.
"-Ei, zici si tu asa" raspunse cercetasa, cu un mic suras.
"-Sincer, nu" insista Melody.
19 Jan 2011, 18:31
Bell zambi; mica cercetasa era foarte incantata de compania celor doua. Iar Alice parea ca se simte in regula, chiar daca cele doua erau de la Cercetasi; nu avusese niciodata nimic impotriva ei, sau contra altui cercetas. Pur si simplu traia alaturi de ei, fara a intra in discutii contradictorii sau a'i rani.

"-Si ce faceati inainte sa vin eu aici?" intreba Melody.
"-Cantam" chicoti Alice.
"-..si dansam!" continua Bell.
"-Dansati?! Dar cu cine?!" intreba Melody.
"-Cu armurile!" replica Bell.
"-De fapt..hai sa mai dansam un vals..canta tu, Mel" o indemna Alice.

Melody aproba usor din cap; Alice flutura bagheta, iar statuile prinsera viata. Acum nu mai ramanea decat vocea cercetasei..
19 Jan 2011, 18:37
Melody trase aer in piept, si incepu sa cante. Era una din melodiile ei preferate, si stia versurile pe de rost.

I'm not a stranger
No I am yours
With crippled anger
And tears that still drip sore

O armura pasi langa ea, cuprinzand-o de talie. Incepu sa danseze alaturi de bucatile din metal, care se miscau gratios pe ringul de dans.

A fragile flame aged
Is misery
And when our hearts meet
I know you see

I do not want to be afraid
I do not want to die inside just to breathe in
I'm tired of feeling so numb
Relief exists I find it when
I am cut

Facu o mica pauza, iar amura se opri. La fel se oprira si Bell si Alice, privind-o ingrijorate.
"-Nu am patit nimic!" le anunta ea.
"-Pai de ce te-ai oprit?" mormai Bells.
"-Scuze, vroiam o mica pauza" ii raspunse Melly. Incepu iar sa cante.

I may seem crazy
Or painfully shy
And these scars wouldn't be so hidden
If you would just look me in the eye
I feel alone here and cold here
Though I don't want to die
But the only anesthetic that makes me feel anything kills inside

In cele din urma se opri din cantat, iar armura ii facu o reverenta. Melody zambi, dupa care isi privi noile prietene. Stia ca vocea ei era cam slaba, si inceata. Dar spera ca totul sa fi iesit bine. Astepta cu nerabdare parerea lor...
20 Jan 2011, 00:18
Eram fascinata de modul in care canta,iar melodia fusese geniala.Am aplaudat-o instinctiv pe fata ramand doar in sunetul provocat de palmele mele.Aveam senzatia ca din clipa in clipa spectatorii vor arunca cu trandafiri pe o scena in care cele doua se aflau.

"Wow bravo feteleor aveti niste voci minunate chiar ar trebuii sa deveniti cantarete!"

Le-am spus privindu-le ca pe doua vedete.M-am asezat pe scaun obosita de tot ce se petrecuse gandindu-ma ca cercetasii erau de multe ori o companie mult mai buna decat viperini.

[Image: 314882_10150321779962727_190781042726_85...51_n-1.jpg]
20 Jan 2011, 23:09
Bell zambi la randul ei; si ea stia melodia pe care o cantase mica cercetasa, si ii placea la nebunie. Nu stia ca era atat de talentata la cantat. Iar vocea lui Alice, alaturi de a ei si a lui Melody putea da ceva minunat. Un gand mic ii strabatu mintea, si zambi.

"-Ce'ar fi sa cantam toate trei ceva?" propuse ea.
"-Wow..ar iesi..ciudat" murmura Alice.
"-Dar ar iesi bine" replica cercetasa.
"-Eu sunt de acord" zise Melody, zambind.
"-Alice?" intreba Bell, zambind la randul ei.
"-Fie, bine..dar ce cantam?" intreba ea.
"-Ceva ce stim toate" medita Bell, dupa care se aseza inapoi pe soclul unei armuri.

O multime de cantece ii trecura prin cap; pana cand in cele din urma alese unul. Trebuiau sa il stie - toata lumea il stia..
21 Jan 2011, 23:35
Intradevar ceea ce propuse Bell era o idee cu adevarat geniala,insa nu stiam cat de bine reuseam sa cant alaturi de ele.Am ramas toate trei pe ganduri la ce piesa vom canta nestiind sigur,iar sincer mie nu imi venea nici o piesa in gand defapt niciodata nu fusesem o fana a muzicii in general o ascultam doar pentru a spune ca ascult si mereu ma deranja faptul ca retineam versurile extraordinar de repede si nu le puteam uita chiar daca treceau ani de zile.

"Va las pe voi sa alegeti cu siguratanta cunoasteti niste melodii frumose!"

Le-am zis renuntand sa caut prin dictionarul imens de versuri amestecate a unor melodii ce le uitasem numele.Am ramas in tacere lasandu-le pe ele sa se gandeasca.

[Image: 314882_10150321779962727_190781042726_85...51_n-1.jpg]
22 Jan 2011, 13:34
Cercetasa zambi; de zile intregi, aceeasi melodie ii rasuna in minte. Se trezea cu ea, adormea cu ea..invata cu ea, o insotea peste tot. Adanc ascunsa in faldurile mintii sale, nu putea sa si'o scoata din cap. Chicoti slab, dupa care isi privi prietenele. Cu siguranta o stiau.

"-Ce spuneti de Only Time?" intreba ea.
Alice zambi; normal ca stia melodia. Melody se arata incantata, la randul sau.
"-Deci, incepem?" sopti Bell.
"-Aa..da.." chicoti Alice.
"-Cine incepe prima?!" intreba Melody.
"-Bell!" afirma Alice, iar cercetasa rosi usor.

Incepu sa cante, lasand muzica sa'i cuprinda intreaga fiinta..
Who can say where the road goes,
Where the day flows, only time?
And who can say if your love grows,
As your hearth chose, only time?

Who can say why your heart sights,
As your live flies, only time?
And who can say why your heart cries
when your love lies, only time?

Who can say when the roads meet,
That love might be ,in your heart?
and who can say when the day sleeps,
and the night keeps all your heart?