Alma Rodriguez
|
19 Jan 2011, 21:20
|||
|
|||
Bun venit lui…
Alma Rodriguez
![]() ![]() Prenume Alma Varsta 14 Sex fata Ziua de nastere 19 februarie 1996 Orasul unde a copilaritLondra Mama Sherlyn Rodriguez,sange pur,37 ani, Devorator al Mortii Tatal Jose Rodriguez,sange pur,39 ani,Devorator al Mortii Statutul Sangelui Pur ![]() Greutate 50 kg CorpPotrivita Par Saten Ochi Negri Par Victoria Justice ![]() Ii displaceSantajul,Nehotaratii,Spitalele,sa ii umble cineva in lucruri Puncte forteInteligenta,Frumsetea,Charisma Puncte slabe Putin Egoista,Uneori Ingamfata ObiceiuriFotografia,Fredonatul Amortentiapotiunea Lucky Fire,Coji de Portocala,Crin. CasaOchi-de-Soim ![]() Rude parintii si surorile mele Persoane ImportanteFamilia si prietenii Talente Varcolac Abilitati vraji non-verbale Altceva Alma este o fire pasionata de shopping si de moda dar acest lucru nuo face sa ii uite pe cei dragi nici macar atunci cand sunt reduceri de 80%. TrecutDesi crescand intr-o familie a caror parinti sunt Devoratori ai Mortii,Alma este o fire pasnica ne putand rani nici o musca.Ea se intelege foarte bine cu surorile ei avand foarte rar certuri cu acestea.Sportul ei preferat este Shoppingul incepand sa il practice de la 9 ani. ![]() Vrasta 13 Experienta RPG aproximativ un an ![]() Aceasta aplicatie a fost creata de Sophie Adeline Clement. Graficele sunt creatia lui Ainsley Shannon. Nu da jos acest credit sau un centaur furios va veni sa te calce in picioare pana nu raman decat faramele de tine ! ![]() |
|||
19 Jan 2011, 21:22
|||
|
|||
Bun venit!>
![]() Have fun ![]() Ti-am trimis o cerere de prietenie~ ~Sper sa ne vedem la rpg ![]() Ma bucur enorm ca ai cazut la Ochi-de-soim ; ; ) ![]() |
|||
19 Jan 2011, 21:24
|||
|
|||
Mersi si eu ma bucur ca am cazut la Ochi-de-Soim ;; )
![]() |
|||
19 Jan 2011, 21:25
|||
|
|||
Buna
Ce tare de tine ca esti la ODS You make me jelous ![]() Welcome ![]() Speram sa te distrezi printre noi si sa-ti faci casa mandra ![]() |
|||
19 Jan 2011, 21:26
|||
|
|||
Mersi
![]() |
|||
19 Jan 2011, 21:28
|||
|
|||
Bine ai venit, Alma!
Distractie placuta, sa iti faci prieteni si happy posting! Soul Meets Soul On Lover's Lips. ![]() |
|||
19 Jan 2011, 21:29
|||
|
|||
Mersi
![]() ![]() |
|||
19 Jan 2011, 21:48
|||
|
|||
welcome here
ma bucur ca ai picat la ochi de soimi have fun pe aici si ne vedem la rpg fa'ti casa mandra PS: Ti'am dat si eu o cerere de prietenie |
|||
19 Jan 2011, 21:53
|||
|
|||
Mersii >
![]() ![]() |
|||
19 Jan 2011, 22:17
|||
|
|||
Yay o soimeanca >
![]() Bun venti Alma have phund and happy posting Sper sa ne vedem la un rpg PS: o cerere in asteptare si de la mine ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Amelia Rodriguez | Amelia Rodriguez | 22 | 4,009 |
24 Nov 2010, 18:23 Last Post: Scarlett Soul |
|
Elena Patricia Rodriguez [fosta Eveline Alease] | Evelyn Steel | 8 | 2,373 |
21 Nov 2010, 20:43 Last Post: Helena Daphne Rose |