Thread Closed 
Liniste si apa
15 Jan 2011, 22:55
Am simtit cum hainele incep sa se usuce pe pielea mea rece ca ghiata.Simteam o senzatie puternica de cald care imi curgea prin vene si cum parul mi se facea din ce in ce mai matasos pe masura ce se usca.Am privit-o pe Megan care incepea si ea sa se usuce sub focul puternic intretinut de hartiile unui caiet vechi.Le-am privit pe toate dandu-mi seama ca se simteau bine langa caldurii focului.Mytle se linistise stia ca orice ar face acum nu ne-ar mai putea strica seara.Mi-am dres glasul rupand tacerea.

"Si ce va adus in seara aceasta aici?"Le-am intrebat zambindu-le gandindu-ma ca ceea ce ma aduse pe mine in aceasta seara era doar setea de putina linsite si apa.

[Image: 314882_10150321779962727_190781042726_85...51_n-1.jpg]
Find all posts by this user
16 Jan 2011, 16:47
"-Linistea,am spus eu,dar singur nu am ajuns unde trebuie.Nu pot sa cred...O fantoma chiar poate fi chiar asa de rautacioasa???"
"-Nu cred ca ii stii povestea"spuse Alice.
"-Asa e,nu o stiu.Ce s-a intamplat cu ea??"
"-A fost ucisa de privirea baziliscului.Odata ce il privesti in ochi,mori."
"-Asta e teribil."am spus eu."Nu ma mir ca uneori e asa neprietenoasa."

Myrtle se intoarce si se asaza langa noi.Ii parea atat de rau ca le udase pe fete...Pur si simplu se enervase,iar fetele erau tare mirate de regretele ei.

"-Si sa mai spunem noi ca nu exista miracole!"spuse Derya ironic.

Acela care iubeste,crede in imposibil.

[Image: 141mow8.jpg]
17 Jan 2011, 16:33
Ma uscasem de tot si cu siguranta si Megan de asemenea.Nicioadata nu crezusem ca o voi vedea pe Myrtle cerandu-si scuze pur si simplu nu ii statea in caracter,insa acum se vedea ca dorea sa se schimbe.

"Derya miracolele apar fix atunci cand nu te astepti!"

Aceasta ma aproba privind-o pe Myrtle care zambea cu toti dinti,intradevar era un zambet fals deoarece nu stia sa zambeasca normal se vedea ca se forta.
Am privit chiuvetele asezate in cerc amintindu-mi ce povestea Camerei Secretelor care se presupunea ca statea chiar in aceasta camera dincolo de chiuvete.

"Fetelor stiti legenda Camerei Secretelor si cum ca ea ar fi in aceasta camera?"Le-am intrebat nerabdatoare sa le aflu raspunsul.

17 Jan 2011, 20:02
"-Vai dar ce zambet frumos!!"spuse Derya ironic inca atenta la Myrtle.

"-HEEEEYYYY!".Alice tot incerca sa o faca atenta."Ma auzi???"
"-Aaaaa....da...ce....ce spuneai???"
"-Stiti legenda Camerei Secretelor si cum ca ea ar fi in aceasta camera??"repeta Alice.
"-Am auzit de ea...Si de patania lui Gilderoy Lockhart .Si-a sters singur memoria cu o bagheta rupta...Cumplit!"spuse Derya strambandu-se.

Acela care iubeste,crede in imposibil.

[Image: 141mow8.jpg]
19 Jan 2011, 12:01
[color="Plum"]Ma uitam la fetele din camera. Desi erau de la alte case , Astropufi si Viperini , vorbeau in continuu. Eu doar eram atenta la ce vorbeau eLe. Era destul de ciudat sa stai si sa te uiti la toti cum vorbesc si tu sa nu fii bagat in seama . Totusi , am incercat sa fiu atenta la discutia lor si sa nu fiu bagata prea mult in seama . Imi placea mai mult sa ascult o conversatie decat sa particip la ea si sa nu ne mai auzim bine. M-am uitat putin la ele , apoi m-am asezat pe podeaua rece , instinctiv.
-Oke' , povesteste-ne , mai bine .
I-am spus lui Alice .[/color]

[Image: Kpx3my940371-02.jpg]

Rebirthing now, I want to live for love, wanna live for you!

[Image: kmAJA4577813-02.jpg]

19 Jan 2011, 12:09
Nu trecuse prea mult timp de cand alergasem ca o bezmetica pe coridor, incercand sa-mi recuperez caietele. Profesorul refuzase categoric sa mi le inapoieze, aruncand spre mine cu termeni "responsabilitate, reguli, blasfemie".
Imbufnarea mea tacuta ma enerva. Coridorul era pustiu, iar linistea pretutindeni... sau nu. Se auzeau voci din baia de la acest etaj. M-am incruntat si am ciocanit usor, iar vocile incetara. Am intredeschis usa si m-am strecurat inauntru.
" - Salut!" le-am zambit eu fetelor, dar imi pica fata vazandu-le. " Ce Dumnezeu s-a intamplat aici?! Sunteti bine?" am soptit sugrumata.

[Image: F3NHsVq.png]
The darkest hour is just before the dawn.
Visit this user's website Find all posts by this user
19 Jan 2011, 12:22
[color="Plum"]M-am uitat spre nou venita din camera. Chiar ne adunasem destui in baia asta.
-Buna!
I-am spus eu facandu-i cu mana .
-Dap , buna. Ce faceti toate aici ?
Intreba ea confuza , vazand patru fete si o fantoma in baia mare.
-Paai , numaram economiile mondiale .
Am spus eu sarcastica , apoi zambind catre ea.
Fata incepu sa rada si pasi in baia uriasa.[/color]

[Image: Kpx3my940371-02.jpg]

Rebirthing now, I want to live for love, wanna live for you!

[Image: kmAJA4577813-02.jpg]

19 Jan 2011, 23:34
Nu imi venea sa cred cata lume se aduna in baie si cu siguranta toti doreau sa stie marea legenda a Camerei Secretelor.Insa nici nu stiam cu ce sa incep.Am scos o carte numita Hogwart o istorie citind din aceasta cu voce tare.

"Conform istoriei, castelul Hogwarts și școala de magie, farmece și vrãjitorii, a avut patru fondatori: Godric Gryffindor (CercetașWink, Helga Hufflepuff (Astropuf), Rowena Ravenclaw (Ochi de Șoim) și Salazar Slytherin(Viperin). Aceștia se numãrau printre cei mai buni vrãjitori și vrãjitoare ai acelei vremi. Ei învãțau ei înșiși studenții, trãind în armonie, însã într-o zi a apãrut o neînțelegere între Slytherin și ceilalți trei fondatori ai castelului în ceea ce privește studenții acceptați la școalã. El vroia o selecție mai atentã în ceea ce privește sângele vrãjitoresc, pe care îl aveau cei acceptați. Cum ceilalți nu au fost de acord, el a pãrãsit școala, însã înainte a construit o camerã, numitã Camera secretelor, în interiorul cãreia se aflã un monstru, iar când urmașul sãu va veni la școalã, acesta va putea elibera monstrul, pentru a curãța școala de cei ai cãror pãrinți erau Încuiați."

]M-am oprit respirand din ce in ce mai normal deoarece eram destul de emotionata pe parcursul in care citisem din carte.Aceasta inca ma priveau ca si cum nu ispravisem cea ce scria in carte.

23 Jan 2011, 17:22
" - Grozava poveste..." am murmurat, fermecata de ce tocmai auzisem.
Vedeam cu ochii mintii cei patru fondatori. Tot felul de scene, scandaluri, discutii... Mi-am scuturat capul incet, iar vraja disparu.
" - Alice, monstrul la care te-ai referit... E vorba de Bazilisc, corect?" am intrebat inainte sa realizez.
Myrtle ingheta, daca se poate spune. Incepu s planga cu suspine adanci si strigate puternice.
" - Nimeni nu o asculta pe biata si saraca Myrtle!" icni ea.
Ma facu sa ma gandesc cu ce am gresit.
" - Scuza-ma, dar la ce te referi?"

[Image: F3NHsVq.png]
The darkest hour is just before the dawn.
Visit this user's website Find all posts by this user
23 Jan 2011, 21:33
Myrtle din nou incepu sa devina din ce in ce mai enervanta tipand si incnins ca Baziliscul ne va ucide pe toate si astfel va trebuii sa imparta baia cu noi.Nici una dintre noi nu o mai suporta ba mai mult ne-am gandid sa mergem in sala mare pentru a povesti in liniste.Am stins focul ce ne incalzea pipaindu-mi hainele observand ca erau uscate si ale lui Megan erau de asemenea uscate.Ne-am ridicat toate lundu-ne la revedere de la Myrtle care incepu sa planga ca i-ar o sa ramana singura si va plange din nou toata ziua.

"Mytle trebuia sa te gandesti si sa stai linistita si sa ne lasi sa povestim in pace!"

Stia prea bine ca gresise,insa nu dorea sa isi ceara iertare aruncandu-se pentru a nu stiu cata oara in toaleta.Toate am iesit pe usa lasand in urma noastra caldura provocata de respiratiile noastre ce cu siguranta urma sa se evapore foarte repede.

Thread Closed