Happy B-Day, Jess !!
|
20 Jan 2011, 21:01
|||
|
|||
Stiu ca este maine si ca oficial e prea devreme...dar maine am treaba cu operatia si tineam neaparat sa deschid topicul asta.
Poate te intrebi de ce l-am deschis, cand puteam pur si simplu sa scriu la Sticky-ul cu 'zile de nastere'. Raspunsul e ca tu esti mult prea speciala si ai un loc mult prea mare in viata si sufletul meu ca sa nu fac acest lucru. Imi pare nespus de rau ca ai decis sa iti iei o perioada de pauza, sa-i zicem asa, de pe forum, si ti se simte lipsa enorm, cel putin in sufletul meu. Am crescut impreuna si acum in sfarsit ai facut si tu 12 ani ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
20 Jan 2011, 21:03
|||
|
|||
Vaaai,Jade,Sabb nici nu stiu cum sa-ti mai zic
![]() Iti multumesc enorm,m-ai facut sa lacrimezzz ![]() ![]() Multumesc multttt ![]() ~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
20 Jan 2011, 21:04
|||
|
|||
Vai,Jess a crescut.
La Multi ani!> ![]() Sa ai parte de tot ce iti doresti ![]() Te iubim> ![]() ![]() ![]() |
|||
20 Jan 2011, 21:05
|||
|
|||
![]() |
|||
20 Jan 2011, 23:23
|||
|
|||
La multi ani sa fii fericita si ca toate dorintele tale sa ti se implineasca!
![]() |
|||
20 Jan 2011, 23:28
|||
|
|||
Jess
la multi anisori sa ai parte de o zi de nastere perfecta..just like u si sa te distrezi o data in viata faci 12 ani have fun si sa ne spui ce cadouri ai primit inca o data, La multi ani! |
|||
20 Jan 2011, 23:33
|||
|
|||
La multi ani pentru maine , Jess >
![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
20 Jan 2011, 23:36
|||
|
|||
Happy birthday, Jess >
![]()
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
21 Jan 2011, 00:03
|||
|
|||
Goshhhhh
multumesc multttttt de tot ![]() ![]() Chiar nu era nevoiee ![]() ![]() ~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
21 Jan 2011, 00:38
|||
|
|||
Happy birthday, Jess.
![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Happy Halloween! | Raphael Olivier | 6 | 2,102 |
31 Oct 2012, 21:35 Last Post: Lexie Stryder |
|
Happy B-Day Robby! | Fleur Delacour | 11 | 3,541 |
17 Aug 2011, 12:39 Last Post: Ginny Anne Alden |
|
Happy b-day, Bell!!! >:d< | Alice Morris | 26 | 5,799 |