Flying Monkey
|
21 Jan 2011, 17:34
|||
|
|||
Imi place mult prima varianta
Thnx, Ronnie si acum, te mai bat la cap cu ceva promit sa stau la coada vreau doar semnatura Tip:As prefera ceva clasic fara alte imagini adaugate..as vrea sa o folosesti doar pe cea data mai jos.. Marimi: normale.. Imagini: Doar asta te rog Text: Holding my last breath.. Mood, culori: Nuante de albastru Forumuri in care vor fi folosite: Just Dark Mark Alte mentiuni:- |
|||
21 Jan 2011, 17:36
|||
|
|||
@Alice, aceasta este semnatura ta:
![]() @Hayley, uite-ti setul: ![]() ![]() my momma { raised } me a prophet
|
|||
21 Jan 2011, 17:38
|||
|
|||
Omg cat de tare a iesit semnatura pentru Al
si setul lui Hayley e genial ![]() |
|||
21 Jan 2011, 18:12
|||
|
|||
Deci e superba semnatura mea merci mult Ronnie, esti geniala chiar daca mi'o imaginam altfel adica, stii tu, doar pozele alea doua imbinate pe un fundal gri dar e superba merci mult. Iar celelalte de asemenea
![]() |
|||
21 Jan 2011, 18:13
|||
|
|||
vrei s-o refac?
my momma { raised } me a prophet
|
|||
21 Jan 2011, 18:14
|||
|
|||
Doar daca nu e mare deranjul si ma urasc pentru ca am zis asta
![]() |
|||
21 Jan 2011, 18:16
|||
|
|||
o sa incerc s-o refac, dar n-o sa iasa atat de bine.
semnatura asta mie imi place mult, cealalat nu se va ridica nici la nivelul acesteia. my momma { raised } me a prophet
|
|||
21 Jan 2011, 18:17
|||
|
|||
Mie imi place cum a iesit
Adica..nu ai imbinat pozele pe fundal cum a spus Al, dar si chestie cu florile a iesit draguta ![]() # Bell Evans Clone ![]() Just because you've got the emotional range of a teaspoon doesn't mean we all have. |
|||
21 Jan 2011, 18:28
|||
|
|||
Ronnie, nu vreau sa ma intelegi gresit, nu am spus ca nu imi place, e superba, doar ca, eu mi'am imaginat'o cum am scris acolo, cu flori pe fundal nu prea e pentru mine sincer o sa o folosesc desigur si pe asta facuta, e prea superba ca sa o las asa, in plus, ar insemna sa imi bat joc de munca ta, si nu e corect. Chiar apreciez tot ce faci, si sunt sigura ca va iesi superba si cealalta, daca ai chef sa o faci, doar pentru ca e facuta de tine
![]() |
|||
21 Jan 2011, 20:42
|||
|
|||
imi place la nebunie Mersi mult
![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|