Flying Monkey
|
22 Jan 2011, 12:27
|||
|
|||
Mersiiiii mult, Ronnie nu pot acum sa schimb semnatura si avatarul pentru ca aunt pe telefonul unei fête, dar o sa incerc in Ora de informatica
![]() Hayley Megan Alden |
|||
22 Jan 2011, 17:11
|||
|
|||
@Alice, sper ca aceasta sa-ti placa mai mult:
![]() ~ Daca e vreo problema trebuie doar sa-mi zici si o refac @Bell ![]() ~ Aceasta varianta este facuta dupa instructiunile tale ![]() ~ Aceasta este modul in care mi-am imaginat-o eu my momma { raised } me a prophet
|
|||
22 Jan 2011, 17:17
|||
|
|||
Omg ce tare a iesit
exact asa ma asteptam citesti ganduri, Ronnie mersi mult am sa o pun putin mai tarziu..acum vreau sa o pastrez pe cea cu Arwen inca o data, mersi EDIT LATER: Ai putea sa'mi faci si un avatar? ![]() ![]() |
|||
22 Jan 2011, 18:04
|||
|
|||
@Bell, acestea-ti sunt avatarele:
![]() ![]() btw. ma bucur ca ti-am facut semnatura dupa cum iti doreai. my momma { raised } me a prophet
|
|||
22 Jan 2011, 19:03
|||
|
|||
Imi place mult cum a iesit al doilea
Thnx a lot, inca o data ![]() |
|||
22 Jan 2011, 19:03
|||
|
|||
Ronnie, e superba, perfecta, chiar nu am ce sa mai spun inseamna mult pentru mine ca ai refacut'o, si imi cer scuze din nou
![]() |
|||
22 Jan 2011, 23:29
|||
|
|||
Ronnie, ti-au iesit foarte secsuase seturile lui Bell si Al >
![]()
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
22 Jan 2011, 23:36
|||
|
|||
Au iesit superbe.
Ador prima semnatura a lui Bell si imi place si cea a lui Alice. ![]() |
|||
23 Jan 2011, 00:56
|||
|
|||
Imi place iluzia pe care o creeaza a doua semnatura a lui Bell. Pluteste pe flori Foarte tari lucrarile!
![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
24 Jan 2011, 12:21
|||
|
|||
Tip: Avatar + Sig.
Marimi: 100x100, 400x200. Imagini: This, this or/and this. Text: Imperfection is perfect. Mood, culori: Sa fie ceva gen vintage. Forumuri in care vor fi folosite: DarkMark Forums. Alte mentiuni: Fa setul cand ai tu chef/ timp, nu te chinui sa-l faci prea devreme ![]()
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|