Back to winter
|
22 Jan 2011, 13:04
|||
|
|||
Bell zambi; ea vroia o ciocolata calda, cu multa frisca. Simtea nevoia sa se incalzeasca, pentru ca vizita la banca o infrigurase si mai mult.
Facura comenzile, iar in scurt timp, cele doua bauturi fierbinti ajunsera in fata lor. Bell sorbi o inghititura si se bucura de caldura ce ii invada intreaga fiinta. "-Asa..mult mai bine" chicoti ea. "-E foarte buna" replica Lily, atenta la cana sa. In cofetarie era cald, si placut; mirosea a tot felul de fursecuri si bunatati. "-Ce'ar fi sa mancam si cate o prajitura?" chicoti Bell. "-Mirosul iti face pofta" replica Lily, dand din cap in semn de aprobare. Luara si doua prajituri, iar cercetasa se arata foarte incantata de a sa. "-Mmm, ciocolata, caramel si alune" ingana ea. "-Suna delicios!" raspunse Lily. "-A ta cu ce e?" murmura Bell. |
|||
30 Jan 2011, 20:22
|||
|
|||
"-A mea?", am întrebat ranjind. "Pai cu ce altceva? Cu crema de alune si caramel."
"-Oh, cum altfel?" spuse Bell razand. "-Ce bine e la caldura!", am spus luând o gura din ciocolata. "-Daa! Hei, apropo, cum mai e cu Ryan?" "-Ryan.. Pai nu știu, nu prea mai e nimic. Doar prietenie. Am fost amandoi de acord.. Dar Edward?" OOC: Bells, scuze ca e scurt dar încã am probleme cu netul si am postat de pe telefon pana la urma :-s Never say never.. ![]() We are like dominoes. I fall far you, you fall for another. |
|||
30 Jan 2011, 21:30
|||
|
|||
Bell ofta; nu il mai vazuse de ceva timp. Si chiar nu stia ce sa mai creada.
"-Nu stiu" ofta ea. "-Cum adica, nu stii?!" replica Lily. "-A disparut..iar" replica cercetasa. "-Asa, pur si simplu?!" intreba Lily, dezamagita. "-..mda..cum face de obicei" chicoti Bell. Vroia sa fie vesela; sa zambeasca, chiar daca ii era greu. Stia ca Edward avea sa se intoarca. Nu stia cand..dar vroia sa creada ca avea sa fie curand. "-E ciudat cum lipseste, asa.." spuse ea. "-Da..mi se pare..straniu" ingana Lily, sorband din ciocolata sa. "-Eh, asta e; nu pot sa fac nimic" ofta Bell, si zambi. OOC: Lily, e ok; gestul conteaza. Iar daca ai intrat de pe telefon sa postezi, inseamna ca ai vointa si vrei sa ajuti. Asta conteaza cel mai mult sper sa isi revina netul tau cat mai repede |
|||
01 Feb 2011, 12:31
|||
|
|||
"-Da.. Nu prea ai ce face.. Noroc ca Ryan nu are cum, pentru ca altfel al disparea si el", am spus ironica.
"-Baietii..", ofta Bell. Eu invatasem deja sa nu pun la sufletul lucrurile de genul, s as fi crezut ca si Bell a facut asta, dar se parea ca o cam deranja. Am schimbat subiectul: "-Deci? Vrei sa mai stam? Sau mai facem o tura de cumparaturi?", am intrebat razand. Never say never.. ![]() We are like dominoes. I fall far you, you fall for another. |
|||
01 Feb 2011, 15:44
|||
|
|||
Bell chicoti; nu puteai sa nu te distrezi cu Lily alaturi de tine.
"-Inca o tura de cumparaturi" spuse ea, platind cele doua ciocolate. "-Hey!?" murmura Lily, putin dezorientata. "-Am facut eu cinste de data astA" chicoti Bell. Lily rase, si isi lua plasele cu cumparaturi; iesira impreuna din cofetarie, si ramasera in tacere. "-Deci..unde mergem acum?" intreba Lily. "-Caligrafie si Pete" anunta Bell. "-Asa e" chicoti cercetasa. "-Era stabilit deja" remarca Bell, zambind. |
|||
01 Feb 2011, 20:23
|||
|
|||
"-A, da, am uitat. Sunt cam picata din cer", am spus.
Amandoua am inceput sa radem. Intrand in magazin, am simtit unul din mirosurile mele preferate. Mirosul de carti. "-Imi place mirosul de carti!" "-Si mie..", raspunse Bell zambind. Ne-am indreptat catre cel mai apropiat raft si am inceput sa rasfoim numeroase carti. "-Hmm.. Furtuna intr-un pahar cu apa..", am spus deschizand cartea. La prima pagina, ma trecu un fior. "-Gh, magie neagra", spuse Bell observandu-mi reactia. Am inchis cartea si am pus-o la locul ei. Never say never.. ![]() We are like dominoes. I fall far you, you fall for another. |
|||
02 Feb 2011, 11:46
|||
|
|||
Cercetasa se indeparta de acel loc, uitandu'se dupa raftul cu manuale; chiar avea nevoie de unul nou pentru Potiuni. Varsase puroi de bubo-tuburi pe cel vechi; si devenise aproape indescifrabil.
"-Lily?" striga ea. In cateva minute, cercetasa ajunse in dreptul sau. "-O mana de ajutor? Tu le gasesti mai repede ca mine" chicoti fata. "-Ce nu gasesti?" intreba Lily, razand. "-Un manual de Potiuni" ofta Bell. "-Dar nu ai deja unul?" intreba Lily. "-Ba da..dar saracul, e cam distrus" chicoti cercetasa. "-Pentru anul VII, da?" murmura fata. "-Mmdap. Mersi" sopti Bell, incepand sa caute la randul sau cartea. |
|||
02 Feb 2011, 13:30
|||
|
|||
Am inceput sa cautam manualul. Dupa o vreme, am spus amandoua in acelasi timp:
"-Uite-l!" "-Wow, ce sincronizare", am adaugat eu razand. "-Tie iti trebuie ceva?", intreba Bell. "-Da.. Imi trebuie o noua carte de ierbologie, pentru ca am pierdut-o. Si as mai vrea sa ma uit la o carte despre plantele medicinale. Tie?" Never say never.. ![]() We are like dominoes. I fall far you, you fall for another. |
|||
02 Feb 2011, 13:36
|||
|
|||
Cercetasa ridica din umeri; ii mai trebuia niste cerneala, si cateva pergamente.
"-Dap..mai am nevoie si eu de cate ceva" recunoscu ea. Lily zambi, si se indeparta. Bell deschise cartea de Potiuni si o rasfoi incetisor; adora parfumul cartilor noi. Savura pentru cateva clipe aroma imbatatoare, dupa care inchise manualul, si incepu sa o caute pe Lily. Aceasta se uita la niste carti de pe un raft din spatele ei. "-Hey, ai disparut" chicoti Bell. "-Scuze. M'am indepartat fara sa vreau" recunoscu Lily, razand. Cercetasa privi cartea din mana ei si zambi. "-Si eu am cartea asta" recunoscu ea. "-Care?" intreba Lily, avand doua in mana. "-Cea despre plantele medicinale" murmura Bell. "-Si cum e?" intreba fata. "-Foarte utila; chiar ti'o recomand!" chicoti cercetasa. |
|||
02 Feb 2011, 16:15
|||
|
|||
"-Oh, in cazul asta o sa o iau", am spus razand. "Vezi cumva vreun manual de ierbologie pe aici?"
"-Nu, dar te ajut sa o cauti.", raspunse fata, incepand sa se uite prin rafturile cu manuale. Trecura 5 minute, iar intr-un final, Bell exclama: "-L-am gasit!" "-Mersi." "-Cu placere. Ce chestie, eu gasesc cartile tale, iar tu pe ale mele." "-Da, facem o echipa destul de buna." Never say never.. ![]() We are like dominoes. I fall far you, you fall for another. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|