Sugestii de filme:-?
28 Dec 2010, 21:24
Eu as spune "Pet Sematary"(Cimitirul animalelor).Desi e vechi e foarte tare.Eu am vazut filmul,dar nu mai stiu ce parte.In fine e vorba de o familie careia ii moare pisica,ei o ungroapa intr-un cimitir de animale,pisica se intoarce din morti si ataca familia. HappywideOricum cu doua min inaite sa vad filmul ma jucam cu pisicile mele,dupa ce s-a terminat filmul pisicile s-au ajezat langa mine si eu am facut cv de genu"Plecati de langa mine,de ce va uitati asa? Nu va mai uitati la mine!!!" si apoi "A fost doar un film,a fost doar un film......" toata noapte,Fiinca eu dorm cu pisicul meu in camera.
http://www.youtube.com/watch?v=tMja9C6Htts
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
22 Jan 2011, 18:39
Cel mai retardat film vazut in ultima vreme mi se pare Black Swan. Subiectul e imbecil: drama unei balerine nebune. Basca tehnica aia cinematografica (pe care una eu nu o suport) de a filma sacadat, ca si cum cineva alearga cu camera video, care cica aduce dramatism. Dar mna, coloana sonora facea totul. Si chiar te facea sa uiti ca personajul aducea al naibii de bine cu interpreta Bellei din Twilight. Dar daca va place baletul, vi-l recomand.

Cel mai tare film vazut de mine in ultima vreme mi s-a parut Easy A, dar mi-e lene sa stau sa scriu de ce. Uitati-va si o sa vedeti Smile
23 Jan 2011, 00:22
Am vazut azi-noapte la Tv "Casa de ceara" ... Sunt sigura ca multi dintre voi l-au vazut. Dar eu abia acum l-am vazut,nu am vizionat de la inceput insa majoritatea filmului am reusit sa il prind. Deci este un film horror super.
Vi-l recomand.
Cum mor aia rand pe rand

Si ce as vrea eu sa vad: Inception. Inca nu l-am vazut,dar mi-am propus ca zilele astea sa il urmaresc. sper sa reusesc:-<

[Image: giphy.gif]
04 Feb 2011, 12:20
Si eu am vazut Casa de ceara (House of Wax) acum mult timp Finna) cred ca a fost primul meu film de groaza pe care l-am vazut
Si sincer nu mi-a placut asa de mult
Adica...nu eu nul din filmele de la care sa raman cu sechele sau ceva de genul Wink)

~For you,I'm Jess.

[Image: rollins.jpg]

[Image: f4qpu9.jpg]

Cele mai bune produse!

O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe.
22 Oct 2011, 19:10
Haha, de cand nu s-a mai scris pe aici. Finna
Uhm, ce-i drept, "House of wax" nici mie nu mi s-a parut cine stie ce. E interesant asa, dar sfarsitul cere o continuare. Thinking Si te lasa prea in ceata.

Anyway, recent am vazut "The lake house" si mi-a placut enorm. Love Nu stiu, ideea in sine a filmului e una foarte originala, dupa parerea mea. N-am mai vazut niciun film care sa aiba o tema asementoare macar. Thinking

http://www.youtube.com/watch?v=V02lqEpbk2Y

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
Visit this user's website Find all posts by this user
22 Oct 2011, 19:15 (This post was last modified: 22 Oct 2011, 19:15 by Melisse Y. Carter.)
  • Chiar foarte interesant trailerul, Isa Thinking
    Eu am vazut acum vreo saptamana filmul "2012" si mi s-a parut foarte interesant. Ador efectele Finna

Voi l-ati vazut? Cum vi s-a parut? ;Wink

# If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
[Image: signature____by_indiamoon-d4q5sxh.png]
* She's such a gorgeous nightmare.

22 Oct 2011, 19:44
Am vazut 2012 acum mult timp Finna.Da sunt interesante efectele Thinking.Merita vazut Thinking.Acum,cum eu sunt mai mult in categoria Horror,va recomand un film absolut genial Love.The Rite Thinking.E aparut anul asta Thinking.Eu l-am vazut la cinema pentru ca am vrut neaparat sa ii vad efectele in 3D Finna.Faza e ca pe langa faptul ca e un film de groaza,ne da si o lectie de viata Thinking.Ii are pe Anthony Hopkins si Colin O'Donoghue ca personaje principale si pot sa spun ca au jucat foarte bine in film.Mai ales Hopkins.Filmul ne arata faptul ca oricat de credinciosi am fi si oricat de mult facem bine,Diavolul ajunge in cele din urma si la noi.Arata ca si cei ma credinciosi pot cadea in ispita.Cel putin asta am inteles eu Smile.Va dau si trailerul sa vedeti daca sunteti curiosi Finna).

http://www.youtube.com/watch?v=_hG3ktopqv8

Demons run when a good man goes to war.

~ This is the story of how i died. ~

[Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o1_250.gif] [Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o2_250.gif]

~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!
~
29 Oct 2011, 14:34
Am vazut acum un an sau doi acest film, "The hurt locker" la TV, si mi-a parut foarte rau ca nu l-am prins de la inceput, ci pe la jumatate. Dar nici nu m-am mai chinuit sa-l vad iar in intregime. Si astazi cand cautam pe filelist un film pentru seara asta si poate chiar pentru noapte [ Finna ], am dat iar peste el.
Am vazut din nou trailerul si fara sa mai stau la discutii i-am dat download.
Voi l-ati vazut ? Ce parere aveti ?

http://www.youtube.com/watch?v=2GxSDZc8etg

Mai este si "The ghost rider", pe care tot asa, l-am prins doar pe la sfarsit si n-am inteles mai deloc povestea. dar mi se pare foarte interesant. Thinking

You run. I con.
29 Oct 2011, 15:22
Yamada, Samurai of Ayothaya

Yamada Nagamasa e un tânăr samurai din perioada Edo, care ajunge, în secolul XVII, în îndepărtatele tărâmuri ale Siamului. Aici se alătură unui corp de voluntari japonezi trimişi în Ayothaya să spioneze micuţul regat, deghizaţi în negustori. Însă, în scurt timp, şeful acestuia, Kuroda Toranaga, consideră că Yamada a trădat Japonia şi dispune uciderea lui. În ultima clipă, Yamada e salvat de luptători de elită din Ayothaya, care îi vindecă rănile şi îl repun pe picioare. Primit la început cu ostilitate în mijlocul localnicilor, treptat acesta începe să se ataşeze de frumuseţea ţinuturilor şi de bunătatea oamenilor care l-au salvat. Mai apoi apelează la liderul spiritual din Ayothaya, un călugăr maestro în artele marţiale, să-l înveţe stilul de luptă a localnicilor, iar când e pregătit mental pt. asta, începe să înveţe şi să devină unul din cei mai buni luptători. Dar trecutul îl urmăreşte, şi nu după mult timp, în paşnicul regat sunt trimişi samurai mascaţi să îl ucidă ..

Este destul de sângeros filmul, dar merită văzut ..acţiune din plin.

http://www.youtube.com/watch?v=nTPZeL5MYOM

11 Nov 2011, 23:28
Tocmai am terminat de vazut un film absolut genial si voiam sa stiu daca l-a mai vazut cineva, si sa stiu ce parere aveti voi ? Happywide

http://www.youtube.com/watch?v=FHVU3fKhsjI

Mie mi se pare extraordinar..

You run. I con.

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Maraton de filme Shayera Holl 14 4,783 03 Mar 2011, 19:44
Last Post: Belle Marie Snowdrop
  Filme preferate Helena Daphne Rose 144 26,480 11 Dec 2010, 15:59
Last Post: Crysella Blythe