Thread Closed 
Relaxare
15 Jan 2011, 02:17
Dupa o saptamana destul de grea unde am avut de invatat si multe teme, iata ca a venit si weekendul mult asteptat. Era o zi frumoasa si hotarasc sa merg la Hogsmeade cu colegii.
Imi era asa dor de satul acesta minunat, de dulcurile delicoase de la ,,Lorzii mierii'' si de Zonko.
Trec repede de sistemul de verificare a lui Filch si ma indrept spre drumul ce ducea spre Hogsmeade. Ajung in sfarsit in sat si ma opresc sa admir peisajul. Nu sunt inca sigura unde voi merge primadata asa ca stau cateva minute pe ganduri. Cand ma hotarasc vreau sa plec dar aud un strigat din spate....
- Hei , Evelina...

[Image: 2cdu2du.jpg]

Find all posts by this user
21 Jan 2011, 19:34
Nu face nimeni rpg cu mine?
As vrea sa imi fie sters acest post! Multumesc.

21 Jan 2011, 22:32
Mi-am ridicat privirea spre barbatul dinaintea mea. Era infricosator de mare in compaatie cu mine. Am afisat un zambet mic. Imediat ce vanzatoarea imi lua banii din mana pentru carte, am tulit-o pe usa.
Ce mai zi! Am oftat puternic, dar m-am inveselit repede. Priveam prin jur, in timp ce cativa elevi de la Hogwarts treceau pe langa mine. Nu stiam ce sa fac. Mergeam anapoda, fara sa ma gandesc incotro, plimbandu-ma ur si simplu.
In fata se zari o silueta cunoscuta, dar cand mi-am indreptat pasii spre ea, aceasta pleca.
" - Hei, Evelina... Asteapta!" am strigat gutural, grabindu-mi pasii. " Salut!" i-am zambit larg.

[Image: F3NHsVq.png]
The darkest hour is just before the dawn.
Visit this user's website Find all posts by this user
21 Jan 2011, 23:23
- Hei buna Ema ce ma bucur sa te vad!!!
- Eu deasemenea zise Ema zambind
- Credeam ca nu voi vedea pe nimeni cunoscut astazi, deoarece nu prea multi au venit la Hogsmeade.
- Pai, poate au fost de atatea ori ca acum nu li se mai pare interesant.
- Ai dreptate
- Si ce faci in Hogsemeade o intreb eu pe Ema?
- Cumparaturi......
-A si eu, deci unde vrei sa mergem acum?

22 Jan 2011, 20:17
Am scos din buzunarul robei un fluturas de la Zonko si i l-am aratat.
" - Au produse noi" am zambit, clipind des, cu subinteles.
Am chicotit scurt, dar am continuat repede.
" - Chiar sunt curioasa ce lucruri amuzante au mai adus la Zonko. Ar fi in regula daca am merge acolo mai intai?"
Mi-am schimbat greutatea de pe un picior pe celalalt, pietrisul umed scartaind sub cizmele mele.

22 Jan 2011, 23:22
Imi suradea ideea propusa de Ema. Imi era dor de Zonko deaorece nam mai mers de mult.
- Da este buna ideea, ii zic eu zambind. Hai sa mergem la zonko. Vreau sa vad ce produse noi sunt.
- Ok, ma bucur chicoti Ema.
Incepem sa ne indreptam in liniste spre Zonko, entuziasmate de ce vom gasi acolo....
- Inafara de Zonko, unde vrei sa mai mergi azi? Daca esti de acord , dupa Zonko sa mergem la Trei Maturi sa bem un Berezero?

22 Jan 2011, 23:52
" - Iti fac cinste" i-am zambit, razand amandoua usor. " Si poate, daca vrei si tu, putem vizita Lorzii Mierii... Sau Urlet in Noapte..." am adaugat, rotindu-mi ochii incet.
Mi-am amintit de anuntul pe care il primisem cand ajunsesem intr-o seara la lucru. Se amenajase un parculet, nu departe de La Trei Maturi. M-am grabit sa-i spun si Evelinei, uitand pentru o clipa de locurile pe care le spusesem mai devreme.

23 Jan 2011, 00:00
Eram bucuroasa ca Ema acceptase propunerea mea.
- Aaaa, ok imi place la lorzi mierii. Mi s-a terminat rezerva de dulciuri.
- Si mie ,chicoti Ema
- Si urlet in noapte este o idee buna. Vom merge unde doresti tu doar sa ne simtim bine.
Ema imi povestea de acel parc care tocmai s-a amenajat. Mi sa parut o idee buna si interesanta sa mergem acolo asa ca sigur vom vizita parcul.
- Mi se pare o idee buna cu parcul.. Mergem?

23 Jan 2011, 00:34
" - Sigur!"
Ma entuziasma chiar si sa facem planuri. Si dupa cum se vedea, avea sa fie o zi grozava. Am deschis usa magazinului Zonko, facand clopotelul sa se miste, clicarind fericit. Ultima oara cand venisem aici, chiar inainte de Craciun, gasisem multe lucruri simpatice.
M-am gandit sa-i trimit surorii mele ceva de aici, asa ca mi-am aruncat privire prin jur. Ochii mi se oprira pe panoul viu colorat: " Schimbator de voce"

23 Jan 2011, 22:15
Am intrat cu Ema entuziasmate in Zonko. Rafturile erau pline cu obiecte care mai de care interesante care iti faceau cu ochiul si te indemnau sa le cumperi.
Am vazut ca Ema deja se uita pe un panou. ,,Schimbator de voce'' pare interesant. Ma hotarasc sa citesc ce scrie pe panou.
- Pare interesant nu? o intreb pe Ema
- Da asa este...
- Cumperi cadouri pentru cineva , o intreb eu?

Thread Closed 

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Daca e weekend e relaxare... Alessandra R. Light 4 1,363 15 Jan 2012, 17:08
Last Post: Alessandra R. Light