Library-Knowledge Source
23 Jan 2011, 17:28
Aici eram,in marea biblioteca plina cu carti.Cred ca erau zeci de mii de cãrþi pe mii de rafturi,daca nu cumva mai multe.M-am dus la litera "H" de la "Hogwarts" unde am gasit o gramada de carti despre Hogwarts.In clipa urmatore aveam bratele pline cu vreo douazeci de carti cu acest subiect.
Cartile aveau in jur de 1000-2000 de pagini.Deabia asteptam sa le citesc pe toate.
Eram asa de nerabdatoare sa ma infrupt din lectura incat m-am ciocnit de Rosalie iar,cartile au cazut toate pe jos.Eram asa de jenata de stangacia mea incat m-am facut rosie ca racul la fata dar,m-am ridicat rapid,mi-am scuturat rochita si am ajutat-o pe Rosalie sa se ridici cerandui mii de scuze si intreband-o daca este bine.Ea fiind ca de obicei amabila mi-a sus ca este bine si ca nu face nimic dupa care m-a ajutat sa ridic cartile si sa le pun pe o masa.Dupa care ne-am asezat amndoua si am inceput sa cercetam despre Hogwarts.

[Image: alma.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
23 Jan 2011, 17:41
In aceasta zi am simtit nevoia sa ma duc la biblioteca,de cateva zile nu mai fusesem aclo,ceea ce era destul de ciudat fiindca pur si simplu adoram sa imi petrec timpul printre carti si cand vine vorba sa citesc o carte buna nu ma dau niciodata la o parte. Am intrat in biblioteca si am observat ca totul este pustiu. O fata cu destul de multe carti se indreptase spre mine,nu am observat cine era fiindca avea lecturile in fata si desi am incercat sa ma feresc s-a ciocnit de mine. Impactul a fost destul de puternic,iar cartile au cazut cate peste mine si cateva langa. In momentul in care m-am ridicat am observat-o pe Alma care imi cerea mii de scuze. I-am spus ca este totul in ordine si am ajutat-o sa isi duca cartile pe o masa.

"Nu trebuia sa iei atat de multe deodata,mai ales cu file atat de multe." Am chicotit usor dupa care am adaugat observand un titlu interesant:
"Pot sa o iau pe aceasta sa citesc?" Aa,si buna."

[Image: giphy.gif]
01 Feb 2011, 02:17
-Da poti sa o iei si sa o citesti.i-am zis eu zambindui.
Am simtit cum cu fiecare pagini citita setea mea de cunoastere se domolea iar,cu fiecare rand citit in plus patrundeam intr-o alta lumea.Desi imaginile erau incolore in carte in mintea mea erau pline de culori si de viata si am simtit ca si pentru Rosalie erau la fel.
Am observat cum lumina soarelui devenea din ce in ce mai difuza.Era o liniste mormantala in biblioteca.Nici macar elevi aceia care tot timpul cat am citit sopteau intre ei nu mai scoteau vre un sunet era chiar liniste.Am simtit cum un aer rece a invadat camera iar un fior m-a facuut sa tresar.

[Image: alma.png]
01 Feb 2011, 02:35
M-am uitat la Alma si inca eram amuzata de dorinta ei de cunoastere. Era clar ca si-a luat acele carti pentru a se delecta insa totusi nu era necesar sa le ia pe toate. Putea sa le ia pe rand asa ca am ajutat-o si eu putin luandu-i din brate o carte care mi s-a parut interesanta dupa titlu.

Am privit-o pe soimeanca si am rostit:
"Ce zici sa ne asezam la o masa de pe aici ca sa putem citi in liniste? Cred ca ne putem aseza aici unde am pus cartile..!",i-am spus eu fetei zambind.

Mi-am mutat privirea catre fereastra. Cerul era senin in ciuda unei zile nu prea stralucite din Lumea Magiei.

[Image: giphy.gif]

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  there's always a little knowledge behind every 'i don't know' Agnes Marie Lovel 24 3,899 12 May 2012, 14:30
Last Post: Agnes Marie Lovel
  To the library Kennya Allen 44 6,038 06 Aug 2011, 17:48
Last Post: Kennya Allen