Perle...peste perle :))
|
26 Jan 2011, 00:10
|||
|
|||
sau, v'am zis acum ceva timp ca aveam pe usa scris 9Elefanti si profa de engleza, cand vede, ne zice:
"Good morning, elephant" si de cand ne'au schimabt usile, si au pus de termopan, a venit profa de engleza in prima zi de scoala si face: "Daca nu mai era scris pe usa nu am mai stiu unde sa intru" si suntem si cate o clasa pe etaj ![]() |
|||
26 Jan 2011, 00:22
|||
|
|||
Discutie serioasa intre profesorul de romana si elevul sau:
Prof': Panaitescule, m-au furat extraterestrii? Panaitescu: Nu, domn' profesor. Prof': Iei 1 sau m-au furat extraterestrii? Panaitescu: Bine... V-au rapit extraterestrii. Prof' catre clasa: Vedeti, mai! V-am spus eu ca am fost rapit de extraterestrii!!! ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
26 Jan 2011, 00:23
|||
|
|||
Lol Ema ce prof nebun ai
am si eu cateva dar sunt cam seci Infine vine profesorul nostu de M3 un modul tehnic isi sulfeca mainile de la bluza lui veche,isi netezeste parul si se uita la noi. Profu': Nicoleta citestem'i din tabel culoarea rosu si negru!" Eu: Poi rosu e 2 si negru e 5 Profu' : Mai fetit'o eu am impresia ca nu ne inetelegem!" isi apleaca capul spre mine si se uita fix in ochii mei. Ti'am zis sa incepi cu "Ma uit in tabel la culaorea etc etc!" Eu: Ma uit in tabelul culorilor la rosu care este 2 si negru care este 5 Sau mai sunt faze cand noi il imitam si face ceva de genul "Sunt Ovidiu Motoriu' si ai 2!" sau "Sunt Ovidiu Motoriu si zbori pe geam!" =))Kenny stie despre ce vorbesc Ah si mai e o faza Daoud: Eh poate imi bag ceva in mata!" Hashemy: "Baaa i'a mai dat'e undeva!" Profu' catre Daoud ridicandu'si gulerul de la camasa si aranjandul' tacticos "Domnu' hai sa spun eu cum sta treaba! La ora mea nu ai venit sa faci caterinca,ai venit sa inveti! dupa ce ca nu esti stare sa imi spui nimic mai bine ai tace!" Deci mda cam seci ![]() |
|||
26 Jan 2011, 00:49
|||
|
|||
Profa' de romana: Va rog sa fiti atenti, fetelor!
Profa' de romana: Ce exprima verbul in vocativ? X-ulescu: O chemare..? Oana: Un racnet... Profa' de geogra: La ce e buna vegetatia? Burca: Pai...vânãm. Profa' de geogra: La ce sunt bune apele? Oana: Pentru cresterea solului. Profu' de muzica: Uitati la nesimtitele alea doua, cum ma filmeaza Profa' de romana: Vitoria ii spunea tot Gheorghita cand erau singuri, in momentele... Oana: ...intime!
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
26 Jan 2011, 02:42
|||
|
|||
Fratemiu a zis ieri "privatizare de libertate"=))))))))
Never say never.. ![]() We are like dominoes. I fall far you, you fall for another. |
|||
26 Jan 2011, 12:51
|||
|
|||
De pe la istorie.
● Proful de istorie: ..anul 1599.. Cris: 1-5-9-9. Bibi: Repetaþi anul, vã rog. Proful de istorie: Nu se zice aºa, cã s-ar putea ca don'ºooara Cristina, aici de faþã, sã scrie "14. octombrie. repetaþi anul". ● Proful de istorie: Punctul 3 al lecþiei! DeYa: Da' care era 2 ? Proful de istorie: "Unirea Transilvaniei". Da' tu dormeai când s-a unit Translivania. ● Proful de istorie: Pictura muralã moldoveneascã reflectã.. Eu: ..moldoveanul din tine! ● Cretzu: Atanasie.. Proful de istorie: Cine-i ãsta ? Vreun prieten de-al tãu din copilãrie ? Un vecin, ceva ? ● Proful de istorie: Titlu de lecþie! Nico: E lungã ? Proful de istorie: Ce ? Cine ? O.o Nico: Lecþia. ● Alex: Unu' ? Proful de istorie: ..altu'.. ● Proful de istorie: Fetele alea doi. Treceþi în prima bancã! ● Proful de istorie: Aloo, mamaieee, unde pleci ? ● Eu: Acum sunteþi fericit ? Proful de istorie: Mai am puþin ºi-mi iau zborul. Cris: Luaþi un Redbull. ● (Intrã Cretzu în clasã..) Proful de istorie: Tu eºti tipul de la cablu ? ● Proful de istorie: Deci, don'ºoara Cristina. Judecând dupã faþa ta roºie de la atâta râs, planta ta preferatã e sfecla, nu ? ● Proful de istorie: De ce nu ai caietul de la tine ? Nico: Pãi m-am gândit cã.. Proful de istorie: Vezi ? Asta-i problema ta. Gândeºti! ● Nico: Doamne, aveþi ochi ºi la spate ?! Proful de istorie: Nuu, dar mã pregãtesc sã devin soacrã. ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
26 Jan 2011, 14:03
|||
|
|||
Isa, proful vostru de istorie e belea.
![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
26 Jan 2011, 14:31
|||
|
|||
Ah, da.
Sa vezi ce faine sunt orele noastre de istorie.. Am cinci pagini de la sfarsitul caietului de istorie scrise numai cu faze din astea. Le-a vazut proful si acum stie ca orice perla spune.. pac, o scriu. Iar ieri mi-a zis "Don'soara, poate ma apuc sa spun ceva si tu te pui pe scris. ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
26 Jan 2011, 15:20
|||
|
|||
Isa imi imprumuti si mie profu' vostru???
![]() Profa'de chimie/fizica:Ma, unde-i Ana? Noi:In cutie! Profa':Ce cauti tu acolo? Noi:Se ascunde! Profa':Ma, voi va bateti joc de mine? Mada ![]() Profa':Iesi tu din cutie ca-ti dau 4. Noi ![]() Profa':Gata ii dau 4. (Saraca Ana nici nu era la scoala ![]() Profu'de mate:Mai! Stitii ce mi-am dat eu seama? Noi:Nu!? Profu': Eu sunt cel mai mare idiot! Nu vi se pare? Tunde(Tyty)cand profa'de Fizica i-o zmuls castile din urechi: Ce vrei tu proasta? Profa': Da ce tu, tu esti la pertu cu mine? Tu esti la pertu cu mine?(cu un ton ridicat si subtire)(nu si-o dat seama ca o facut-o proasta+fraza asta ii celebra pt. noi, murim de ras cand o auzim) Diriga'(Profa'de romana):Fufelor! Ca sunteti ca niste tarfe, nu va e rusine sazburati pe caloriferu' ala toata ziua, la baieti? Profu'de mate: Ramona sper ca nu te superi ca nu facem mate azi! Profa'de fizica:Uite ca vine si calana asta la scoala! Bogdan:Camila!!! Badarau in prima banca si plange. Noi ![]() Profa' de istorie:Lasati-ma ma in pace! Noi ![]() Profa':Ce ai ma? Badarau:Ce frumoasa-i lectia, doamna profesoara! ![]() Profu' de mate:Vai, tare mult imi place de Eminescu! Catalin ![]() Profu':Vai, tare mult imi place de Creanga! Cata:Nu va potriviti... Profu'de mate:Sincer, doamna Frunzina(diriga') i-o doamna, sincer, sa nu va bateti joc de ea ca-i mai nebuna. Nu-s cine-stie-ce, dar la vremea respectiva am ras mult + nu mi le mai aduc aminte corect. Pentru a putea fi realist trebuie sa poti crede in minuni. ![]() |
|||
26 Jan 2011, 21:17
|||
|
|||
Franceza:
Verga: Dar... nu prea stiu...am emotii ![]() Profa: Si acuma ce faci? Plangi cu muci? Profa: Ganditi si voi inainte sa scoateti porumbelul pe gura. Profa: Adelina, nu mai face ca un cal. Matematica: Profu: Mai repede, Aglaie! Romana: Profa: caciulita de pe litera se pune sub ea. Teo: nu era deasupra? ![]() Profa: nu. dedesubt. Eu: deci caciulita o tine sub fund? ![]() Engleza: Profa: Plopistelor Noi: huh?? Profa: plozi cazuti din plop ![]() Istorie: Teo: Ce va mai face chiuveta?? Eu: Era stricata nu? Profu: Bine bine face. Vrei sa vi acasa la mine s-o vezi. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|