Thread Closed 
Relaxare
27 Jan 2011, 13:12
" - Bomboanele Doamnei Apa-Dulce!" am icnit eu incet.
Am luat doua pungi cu bomboane albastrui. Erau nelipsite din orice seara de duminica si in orice calatorie cu Expresul de Hogwarts. Am adaugat in cos un pachet de frunze de menta de mestecat si mingiune de ping-martipan-pong.
Am oftat fericita si am urmat-o pe Evelina.
" - Ce cauti?" am intrebat-o curioasa.
" - Bomboane cu toate aromele"
" - Adevarate provocari" am chicotit. " Din ce am testat eu pana acum, cu cat sunt mai colorate, cu atat se departeaza mai mult de ceva... normal"

[Image: F3NHsVq.png]
The darkest hour is just before the dawn.
Visit this user's website Find all posts by this user
27 Jan 2011, 15:42
Cercetasa chicoti; intr'adevar, erau foarte ciudate aceste dulciuri. Dar era amuzant sa le imparti cu prietenii, in serile ploioase de la Hogwarts si sa te distreze pe seama efectelor lor.
"-Dar oare unde le pot gasi?" intreba ea.
"-Mmm..nu stiu, dar trebuie sa fie pe undeva pe aici" raspunse Ema, aruncand o privire in jur.
Incepura sa caute bomboanele vestite, pana cand ajunsera in fata unui raft.
"-Uite! Broscute de ciocolata" anunta Evelina, zambind.
"-Vrei si de astea?" chicoti soimeanca.
"-Normal" ofta Evelina, luand doua pachete mari, frumos legate cu o panglica de satin.
"-Asa, deci, unde sunt bomboanele alea?" intreba Ema, putin nerabdatoare.
"-Trebuie sa le gasim" chicoti cercetasa, privind in jur.

[Image: 2cdu2du.jpg]

Find all posts by this user
27 Jan 2011, 21:37
" - Bombonelelor?" am intrebat chicotind.
Am luat la mana toate pachetele din zona. Trebuiau sa fie pe undeva, nu?
" - Mitocondrii delicioase, Caramele lichide, Anestezice cu lamaie, Fluturi de zahar, baghete din lemn dulce, placinte cu dovleac, nu, nu , nu..." mormaiam pe infundate in timp ce citeam etichetele.
Bateam nerabdatoare din picior. Speram doar sa existe pachetele.-au vandut toate!
" - Uite-le!" striga Evelina si m-am repezit spre locul unde se afla

28 Jan 2011, 16:25
Evelina indica locul unde era raftul cu Bomboanele cautate, si zambi. Se indrepta in graba intr'acolo, cu Ema dupa ea.
"-In sfarsit!" spuse ea, chicotind.
Lua doua pungi, si le puse in cos.
"-Da...mai luam ceva?" intreba Ema.
"-Pai nu stiu. Ce ar mai trebui?" intreba cercetasa.
"-Ce zici de niste anestezice cu lamaie?" chicoti Ema.
"-Si ce sa facem cu ele?" remarca Evelina.
"-Sa adormim bobocii" chicoti soimeanca.
"-Mai bine nu" replica Evelina, razand.

29 Jan 2011, 15:05
Pana la urma mi-am luat si o cutie de Caramele lichide. Nu mai incercasem asa ceva pana acum. Merita o sansa, nu?
" - Eu am terminat aici" i-am zambit Evelinei.
Sau cel putin asa credeam. Pe ultima suta de metri vazusem ceva si m-am gandit sa-i iau si bufnitei mele, Artemait. Am ales cea mai viu colorata punguta cu soricei din lemn dulce.
" - Acum chiar sunt gata" am chicotit.
Am asteptat sa vad daca Evelina mai dorea sa cumpere ceva.

29 Jan 2011, 15:21
Cercetasa se mai invarti putin printre rafturi, si mai cumpara o punga cu mingi de martipan si hotoaice cu alune si caramel.
"-Acum sunt gata si eu !" anunta ea.
"-Bun. Hai sa platim astea" chicoti soimeanca.
Magazinul forfotea de lume, asa ca statura vreme indelungata la coada. In cele din urma, le veni si lor randul, si platira toate dulciurile cumparate. Iesira de la Lorzii Mierii cu bratele incarcate de sacose pline cu bunatati.
"-Zici ca suntem mos-craciun" chicoti Evelina.
"-N'ar fi mare lucru" remarca Ema, razand.
"-Bun..acum, incotro?" murmura cercetasa, privind in jur.

29 Jan 2011, 18:34
" - Um... Nu stiu" am ridicat din umeri.
Am cantarit in maini greutatea plaselor. Nu erau grele. Poate ca ar trebui sa mergem in cel mai indepartat punct, astfel pungile se ingreuneaza pe masura ce ne apropiem de castel.
" - Ce spui daca am vizita parculetul? Dupa, am putea sa facem o pauza La Trei Maturi si sa bem ceva cald."
Mi-am intins bratele usor in spate, tragand de oase. Miscarea imi revigora muschii, iar senzatia creata imi placea pur si simplu. Parca deveneam mai energica de fiecare data cand imi intindeam spatele.

29 Jan 2011, 18:54
Evelina dadu din cap in semn de "da". Era o idee buna sa revada parcul in care mergea aproape in fiecare excursie facuta in sat.
"-Stii, imi placea sa vin aici cand eram mica" spuse cercetasa, zambind.
"-Si mie. E un loc superb pentru joaca!" chicoti Ema.
"-Intr'adevar..si acum cred ca sunt copii mici acolo" remarca Evelina.
"-Poate..dar abia astept sa'l revad" ofta Ema.
"-Nu ai fost de mult pe aici?" intreba Evelina.
"-Ba da; vin destul de des la Hogsmeade, dar nu am mai vizitat micul parc de ceva timp" replica soimeanca, zambind.

29 Jan 2011, 21:55
Poarta nu era nici pe departe ruginita, asa cum ma asteptm s-o vad. 'Desigur, prostuto! Lumea nu a lasat locul cesta in voia sortii!' am remarcat in minte.
Nu era mare agitati in parculet, dar nici liniste deplina. Copiii radeau, dandu-se in balansoare noi. Altii alunecau pe tobogan.
" - Mami, prinde-ma!" rase o fetita spre o doamna inalta.
Fetita mi se paru cunoscuta. Avea un par saten deschis, lung pana la talie si impodobit cu panglici de la fundite. Ochii verzi ii straluceau de entuziasm.
Era cumva...? Eu?! Acea fetita eram eu?! Mi-am scuturat capul, calmandu-ma imediat ce am vazut ca ochii ei erau albastri, iar pometii erau mai inalti dect ai mei. Doar o iluzie... Probabil provocata de amintiri uitate.
Am chicotit slab. Majoritatea lucrurilor de aici erau noi: leagane, tobogane, balansoare, carusele... Cu exceptia leaganelor vechi din lemn, adapostite inca de umbra batranului stejar.
" - Vrei sa ne dam impreuna?" i-am zambit Evelinei, artand spre leagane

29 Jan 2011, 22:46
Evelina zambi; nu se mai daduse de atata timp intr'un leagan. Aproape daduse uitarii acea senzatie ca iti iei zborul, iar apoi te apropii periculos de pamant, insa nu se intampla nimic.
"-Sigur" spuse ea, cu un suras.
"-Hai sa lasam astea langa" propuse soimeanca, scapand de plasele cu dulciuri.
Evelina le lasa pe ale ei langa cele ale Emei, si se aseza pe leaganul subtire; incepu sa'si faca vant, si sa simta adierea iernii prin parul sau des.
"-E atat de tare!" striga Ema.
"-Da..imi era dor!" chicoti Evelina.

Thread Closed 

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Daca e weekend e relaxare... Alessandra R. Light 4 1,363 15 Jan 2012, 17:08
Last Post: Alessandra R. Light