Thread Closed 
A new job
31 Jan 2011, 00:09
Mergeam grabita spre Aripa Spitalului eram foarte nervoasa si abea vedeam pe unde merg. Speram sa o gasesc acolo pe Madam Pomfrey sa imi dea ceva pentru ca ma lovisem la picior si sangeram cam mult. Schiopatam si lasam cate o urma de sange peste tot pe unde calcam. Partea cea mai proasta era ca trebuia sa merg pe acolo in fata tuturor si sa dau explicatii cum m-am lovit.
Si trebuia sa gasesc un motiv bun pentru care o rana atat de mica sangera asa mult. Nu le puteam spune ca fusesem in Padurea Interzisa si ma zgariase o creatura mica de care nu mai auzisem. Pur si simplu nu puteam sa le spun ce se intamplase toata lumea face urat cand aude ca cineva a fost in Padurea Interzisa.
Ajunsa in fata usi am deschis-o cu putere dand-o de perete. Cand am intrat acolo eram cat se poate de nervoasa incaperea era plina de cercetasi era si o astropufa numai ochii-de-soim lipseau de acolo. M-am apropiat schiopatand de o cercetasa:
"Nu vrei sa ma lasi sa ma uit la piciorul tau?"intreba aceastaa.
"In nici un caz. Unde-i Doamna Pomfrey?" vorbeam repede pe un ton rece.
M-am asezat pe un pat in asteptarea raspunsului.

Odette Bellatrix Malfoy
[Image: 210muiw.png]

In Slytherin you'll make your real friends....

Find all posts by this user
31 Jan 2011, 17:00
Meredith o privi pe nou-venita, si se indrepta spre Bell. Ii sopti in graba putinele cuvinte spuse de fata, iar verisoara sa o privi putin dezorientata.
"-Din ce casa e?" murmura Bell.
"-Nu stiu..n'am intrebat'o" remarca Meredith.
Rosalie si Ginny se uitara una la alta, cu subinteles.
"-Abtineti'va" chicoti Bell, indepartandu'se.
Se apropie de fata de la viperini, insotita de Meredith.
"-Madam Pomfrey nu e aici" spuse ea, cu o voce mica.
Viperina se incrunta; probabil analiza in gand variantele pe care le avea.
"-Prea bine atunci" spuse ea, hotarata.
"-Pot sa ma uit la picior?!" intreba Meredith, serioasa.
Viperina clatina usor din cap in semn de "da".
"-E..muscat?!" intreba Meredith, cerandu'i parerea lui Bell.

# Violet Wilson
It's a basic truth of the human condition that everybody lies. The only variable is about what.
[Image: 30auzjs.png]
Don't get my personality and my attitude twisted, because
my personality is me and my attitude depends on you.

31 Jan 2011, 17:03
Bell analiza la randul sau mica plaga, cu luare-aminte. Taietura, daca era intr'adevar o taietura, sangera puternic, chiar daca era foarte mica.
"-Ce ai patit?" intreba ea.
"-Nimic; doar m'am taiat" murmura viperina.
"-Haide; sa fim seriosi. O taietura n'ar putea sangera atat de mult" mormai Bell.
"-Poate e infectata" isi dadu Meredith cu parerea.
Bell dadu usor din cap; sangele care curgea siroaie din rana avea rol de dezinfenctant. Si curata marginile ranii. Intrebarea era, de unde se alesese viperina cu o asemenea lovitura.
"-Cum te cheama?" sopti Meredith.
"-Lily Malfoy" raspunse fata, cu o usoara nunta de dispret in voce.
"-Lily..chiar trebuie sa ne spui cum ai reusit sa te tai in halul asta" insista Bell.
"-Nu poti sa pui un bandaj si sa ma lasi sa plec?!" mormai Lily.
"-Si sa mori prin pivinita viperinilor, pentru ca mai apoi sa mi se urce tot castelul in cap, nu?!" intreba cercetasa, usor iritata.

31 Jan 2011, 17:16
"Da poate mai bine mor!" ma rastisem eu la cercetasa. Ce curioase erau fetele astea, chiar nu se puteau abtine de la atatea intrebari si sa puna un bandaj. M-am hotarat totusi ca ar fi mai rezonabil sa le spun.
"Am fost in Padurea Interzisa... si motivul nu va intereseaza"am adugat eu vazand fetele lor. Una dintre ele ma intreba ce ma muscase sau ma taiase.
"De unde sa stiu eu sunt o multime de chestii in Padurea Interzisa dar era ceva mic verde si dupa cum se pare veninos. Va miscati mai repede? Am treaba." Cealalta cercetasa care nu imi pusese atatea intrebari se duse la un dulap si lua de acolo cateva sticlute. Nu aveam idee ce e in ele dar speram ca vor fi de folos.
Una dintre cercetase turna un lichid transparent pe rana care nu stiu ce era dar imi provoca o durere insuportabila. Nu am spus nimic dar m-am uitat urat la ea. Aceasta isi gasi repede o scuza spunand ca era un dezinfectant puternic.
"Pe voi cum va cheama?"

Odette Bellatrix Malfoy

31 Jan 2011, 19:11
Cercetasa o privi cu raceala, dupa care se intoarse si pleca; era satula pana peste cap de viperini cu fumuri care veneau la Spital sa fie vindecati si se comportau de parca erau la ei acasa. Iar asta era picatura care umpluse paharul.
Nu avea sa se comporte nepoliticos; asta era diferenta dintre ele doua. Pur si simplu avea sa'si faca treaba ignorand'o. Sau..o va ruga pe Meredith sa se ocupe. Ii administrase deja o doza buna din potiunea antiseptica, asa ca acum riscul la infectii era redus aproape la 0. Nu mai trebuiau decat sa ii puna un bandaj si sa o supravegheze timp de 8 ore..Adica pana dupa-amiaza.
"-Mer, ocupa'te tu aici" spuse ea, zambind slab. Scrise ceva in graba pe fisa viperinei, dupa care se indeparta. Apropiindu'se de cele doua surori, fu invaluita intr'o privire cercetatoare. "Ce?!" mormai ea.
"-Nimic.." murmura Rosalie, plecandu'si privirea.
"-M'am saturat, ok? Sa fiu eu mereu aia draguta, si toata lumea sa ma trateze ca pe ultimul lucru; pot sa ma schimb. Pot sa fiu si eu rea, daca vreau" spuse ea, usor enervata.

OOC: Totul face parte din rpg, nu am nimic cu tine

31 Jan 2011, 19:14
Meredith tacu, si privi scena fara sa spuna nimic; viperinii erau asa de cand se infiintase aceasta casa. Si nimic nu avea sa'i schimbe. Din punctul ei de vedere, nu merita sa te consumi.
"-Mer, termina tu aici" spuse Bell, zambind.
Cercetasa chicoti usor, si se intoarse spre Lily cu cateva bandaje.
"-Stii..ai fi putut sa te comporti si tu mai frumos" spuse ea.
"-Pentru ce?" replica viperina, rece.
"-Nu stiu; ziceam si eu. Puteai sa dai de necaz, pentru ca ai fost in Padurea Interzisa, chiar daca nu ai voie acolo" sopti Meredith, pansand micuta rana.
"-Ai terminat acolo?!" mormai Lily, evitandu'i privirea.
"-Da..dar trebuie sa ramai aici" raspunse fata, ridicandu'se.
"-De ce?!" intreba viperina.
"-Pentru ca antisepticul poate avea efecte adverse" ii raspunse Bell, din celalalt capat al salonului.

# Violet Wilson
It's a basic truth of the human condition that everybody lies. The only variable is about what.
[Image: 30auzjs.png]
Don't get my personality and my attitude twisted, because
my personality is me and my attitude depends on you.

31 Jan 2011, 20:01
Stateam intinsa in pat,desi nu imi placea prea mult aceasta situatie. De obicei nu imi place sa stau locului nici o clipa si din pacate va trebui sa stau acum. Daca Bell si Meredith au spus asta chiar asa trebuia sa si fac: nu voiam sa ma trezesc ca voi sta o luna cu mana in gips dupa aceasta patanie.

Durerea incepea sa imi mai treaca putin cate putin si timpul se scurgea destul de repede. Nu am avut altceva de facut decat sa ma resemnez si sa observ cam ce fac fetele. Se pare ca le-au mai venit raniti. Astazi au avut o zi destul de aglomerata si se pare ca este in continuare..Insa se descurcau de minune in meseria lor,in ciuda unor altercatii cu unii pacienti.

[Image: giphy.gif]
31 Jan 2011, 20:37
"Antisepticul poate avea efecte adverse!?"incercam sa par calma dar nu prea imi reusea. Aceasta raspunse cu un da hotarat.
"Si cat trebuie sa stau aici"am intrebat cercetasa incercand sa fiu politicoasa. Nu imi dadu un raspuns pe care as fi vrut sa il aud, simteam ca voi innebuni daca mai stau acolo cinci minute dar sa stau pana dupa-amiaza era chiar culmea.
"Chiar nu pot pleca daca ma simt rau vin inapoi dar trebuie sa plec"ma rugam eu de cercetase, dar degeaba ele tot imi dadeau raspunsuri negative.
Ma uitam prin salon sa vad cine mai este acolo la 2 paturi distanta era o fata dar nu imi dadeam seama de la ce casa e iar in partea cealalta a salonului era o astropufa.
Tot nu mi-ati spus cum va cheama si imi cereti mie sa fiu amabila"am murmurat eu nervoasa.

Odette Bellatrix Malfoy

31 Jan 2011, 23:58
Bell arunca o privire spre locul unde statea Lily si ofta; trebuia sa'si faca datoria, pentru ca indeplinise un juramant cand intrase in slujba asta. Iar daca rabdarea avea sa ii fie pusa din nou la incercare, atunci avea sa schimbe tactica.
"-In unele cazuri, poate duce la alergii ale pielii" spuse ea, apropiindu'se de viperina.
Ii zambi slab, si arunca o privire la bandajul pe care il pusese Meredith. Totul era in regula.
"-Ramai aici pana diseara" continua Bell.
Vru sa plece, dar Lily o opri, apucand'o de maneca robei.
"-Tot nu mi'ai zis cum te cheama" spuse aceasta, cu o voce joasa.
"-Bell..Bell Evans" murmura fata.
"-Sefa de casa a cercetasilor?! Nu stiam ca lucrezi si aici!" raspunse viperina, mirata.
"-Da; in timpul liber, imi place sa ajut oamenii..si cred ca voi alege o slujba de vindecator, daca am sa plec vreodata de la Hogwarts" sopti ea, zambind.
"-Dar nu va pleca!" spuse Meredith, apropiindu'se.
"-Si ea cine e?" intreba viperina.
"-Meredith Granger..verisoara mea" murmura Bell.

01 Feb 2011, 00:17
"Aha Bell si Meredith prima data ati spus ca trebuie sa stau pana dupa-amiaza si acum trebuie sa stau pana diseara?"incercam si eu sa par amabila si faceam eforturi mari, dar fetele astea parca isi bateau joc de mine.
"Uite Bell niste alergii sunt o nimica toata daca patesc ceva ma intorc dar am ceva de rezolvat." acum chiar vorbeam frumos in speranta ca ma va lasa sa plec.
"Nu nici vorba nu te misti de aici"raspunse aceasta.
"Atunci adu-mi o bufnita un pergament un plic o pana si niste cerneala." Ambele fete se uitara dubios la mine."Va rog"am oftat.
Bell o ruga pe Meredith sa se duca sa imi aduca ce am cerut iar aceasta iesi grabindu-se pe usa.
M-am intins si am asteptat sa se intoarca.

Odette Bellatrix Malfoy

Thread Closed