~Amintirea ei~
|
25 Jan 2011, 00:34
|||
|
|||
Unde am fost...unde sunt
*** Naive sunt gandurile mele La fel ca visele tale Umbre sunt visele mele La fele ca stelele tale Dulci sunt buzele tale Precum zilele mele Dragi imi sunt ochii tai La fel ca ingeri mei Venin sunt lacrimile tale Pentru zilele mele Ce viata mi-o iau Si zile nu-mi dau Fine sunt genele tale La fel ca vulturi mei Ce niciodata nu imi aduc zori grei Dar mereu vor fi langa mine Si imi povesti mereu despre tine Ma vor atinge cu penele lor Si imi vor tine mereu al tau dor Langa inima mea ,ei vor avea mereu ce pastra Dar umeri mei stinsi,acum sunt tacuti Si eu surprins de fantoma trecunt Aflat in abisul cel trist Ma gandesc la tine cu ochii nestinsi Naivul de mine mereu a crezut Intr-o iubire ce nu a crescut Naivul de mine asezat in genunchi Plange si priveste ale sale maini din trecut *** . |
|||
25 Jan 2011, 02:07
|||
|
|||
I GIVE IT SOME SPECIAL
|
|||
25 Jan 2011, 13:23
|||
|
|||
Ma bucur ca ai mai postat,fiindca nu ai mai facut-o demult. :-W
Sunt super. Quote:Dar umeri mei stinsi,acum sunt tacuti Imi place mult strofa asta. ![]() |
|||
31 Jan 2011, 15:07
|||
|
|||
Imi plac strofele acestea. Foarte frumoasa poezia.
Quote:Venin sunt lacrimile tale Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
02 Feb 2011, 02:11
|||
|
|||
Intre 5-6 ore de carte si 5 minute la o cafea am apucat sa scriu altceva...
Multumesc pentru aprecire! new Time
*** Nu sunt o raza de soare Nu sunt un nor vinovat Nu sunt un inger nevinovat Nu sunt nici cald ca o centrala Nu sunt nici rece ca dulcea zapada Dar stiu cum si ce sunt…si imi va trece Nu am invatat nici sa uimes Am invatat sa fiu simplu si mai discret Sunt doar eu prin zile senine Alergand pe coline in verile pline Pline de soare …pine de nori Invatand langa tine cum este sa zbori! *** . |
|||
02 Feb 2011, 12:37
|||
|
|||
Deci strofa asta este superba
Quote: Ma bucur ca ai mai facut. Felicitari. ![]() |
|||
02 Feb 2011, 12:54
|||
|
|||
Asta mi'a placut cel mai mult
![]() continua sa postezi Quote:Sunt doar eu prin zile senine Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
12 Feb 2011, 23:10
|||
|
|||
Eu si Prometeu
*** Sub valuri de tristete m-am retras Nedeslusind durerea ce o port acum Doar scurtii si sfiosii pasi ai mei Pe poduri pline de iubire au pasit Dar iar si iar revin in vremea ta Cand te simteam mereu a mea Au revenit calcand mereu aceeasi vreme Doar pentru vedea ce-mi cere Dar cum trecutul nu-i viitor E doar un stalp ce il dobori Asa prezentul este-un rau Ce il degusti intr-un tarziu Am vrut si am stiut mereu Nu-s mai presus ca Prometeu Eu plang si rad,iubesc si tac El straluceste nencetat Eu sufar dar traiesc si mor El este vesnic calator Purtand cu el pe inaltul cer O taina zeloasa de stingher Asa invat ca stiu sa fiu Un simplu nufar straveziu Plutind pe apa in tarziu Uitand de timp chiar si de casa Dar asta ma va face muritor Caci stiu sa plang si stiu sa mor Caci stiu sa rad si sa urasc Dar stiu cum e sa si iubesti *** . |
|||
14 Feb 2011, 21:31
|||
|
|||
Foarte frumos. Chiar ... am realizat ceva cand iti citesc poeziile, de altfel foarte bune, faptul ca ma introduce oarecum in lume cuvintelor si sentimentelor tale. Si ador asta, adica stau si imi beau ceaiul in fata ecranului citind poeziile tale si chiar daca nu sunt neaparat fericite ma binedispun.
Ai un mod unic de a scrie ... si desigur, esti unic Bravo Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
14 Feb 2011, 21:48
|||
|
|||
Crystal D. Shirley Wrote:Foarte frumos. Chiar ... am realizat ceva cand iti citesc poeziile, de altfel foarte bune, faptul ca ma introduce oarecum in lume cuvintelor si sentimentelor tale. Si ador asta, adica stau si imi beau ceaiul in fata ecranului citind poeziile tale si chiar daca nu sunt neaparat fericite ma binedispun. OFF : Normal ca sunt bune doar e ploiestean , nu ? ON : Sunt chiar superbe poeziile, intradevar nu inteleg prea mult din ele ca inca nu am eu un vocabul atat de variat precum al tau, dar si ce inteleg din versuri imi plac Deci succes in continuare ! Il n'y a rien près de verité. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|