Wind Chill
|
31 Jan 2011, 21:30
|||
|
|||
Constructia aceea fragila nu arata deloc a adapost prielnic pentru un animal de casa de-al lui Hagrid- si subliniez: De-al lui Hagrid.Casuta asta abia daca rezista la vijeliile iernii.
Oricum, Hagrid avusese inspiratia sa azvarle niste fan in casuta animalului sau de casa. -Oare i-a pus botnita lui Grawp si l-a adus aici? am intrebat ganditoare.I-ar fi cam greu sa-l tarasca pe frate-sau din munti. -Hambarul e cam mic pentru el, remarca Bell. -Ah, da...ai totala dreptate.
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
31 Jan 2011, 22:10
|||
|
|||
Bell privi micul hambar, incercand sa'si imagineze ce putea ascunde Hagrid in el; poate un paianjen. Sau un ou de dragon?! Nu..avuse deja experiente cu animalele astea. Si uriasul se plictisea repede..probabil adusese un nou..exemplar; probabil mai periculos ca cele de pana acum.
"-Ce zici? Intram?" intreba Desiree. "-E cam frig aici; si in plus, mor de curiozitate sa aflu ce se ascunde acolo" raspunse Bell, razand. "-Si eu care ma gandeam ca intri doar pentru ca ti'e frig" pufni Dess, dandu'si ochii peste cap. "-..poate e si asta" chicoti Bell. "-Stii ca nu esti normala, nu?" murmura Dess, privind'o cu o spranceana ridicata. "-Nu ca tu ai fi.." ofta fata. "-Sau Hagrid" completa Desiree. |
|||
31 Jan 2011, 22:58
|||
|
|||
Si acum vine intrebarea aceea dilema: Sa intram? Sa nu intram..?Sa fim mancate de o ciudatenie a naturii? Sa-l lasam pe Hagrid sa fie mancat de o ciudatenie a naturii...?
In final am hotarat ca fiecare varianta avea avantajele ei.Cine stie ca experimente facea Hagrid ca sa obtina animalul de casa perfect. -Hai sa intram, am oftat, gandindu-ma deja la amplasamentul mormantului meu. Am trecut peste pragul hambarului.Am rasuflat usurata, crezand ca nu-mi va pica nicio bomba din cap.Dar, brusc, din incaperea alaturata, izbucni un foc ce alerga cu viteza inspre noi doua.
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
31 Jan 2011, 23:05
|||
|
|||
Focul se raspandea cu repeziciune spre ele, iar cercetasele ramasera impietrite; in loc sa faca ceva, stateau pe loc, privind flacarile uriase ce se incolaceau intr'un spectacol de caldura dogoritoare. Chiar era cazul sa faca ceva. Macar una din ele.
"-Aguamenti!" spuse Desiree, brusc. Bell ii urma exemplul, iar curand focul fu stins. "-Ok..asta chiar a fost ciudat" sopti ea, tematoare. "-Cred ca stim deja ce are Hagrid acolo; un micut" mormai Dess. "-Un micut..incins" chicoti Bell. "-Hai sa vedem ce e totusi" ofta Desiree. Dar erau sigure de natura..micutului. Puteau baga mana in foc - mda, focul pe care tocmai il stinsesera - ca era un dragon. Pasira in padocul ingradit si se apropiara rapid de usa parlita pe alocuri. |
|||
01 Feb 2011, 19:35
|||
|
|||
-Hagrid incepe sa ma ingrozeasca, m-am schimonosit eu.Auzi, aveti grija de micut.De ce nu a mentionat si sa avem grija de pielea noastra?
Am pufnit.Ar fi trebuit totusi sa anticipam focul acela, avand in vedere ca era animalul de casa a lui Hagrid.Ce sa-i ceri lui... Padocul nu era deloc acoperit de zapada; era un semn al parjorililor intinse de-a lungul timpului.La naiba, nu stiam daca parjol era cel mai rau termen ce lega "micutul" de atentatele la viata noastra. Bell deschise atenta usa, ferindu-se de un eventual atac.In incapere se puteau vedea semne lasate de foc - cum a rezistat casuta asta? -, iar intr-un colt statea cuminte micutul.Alta denumire nu aveam pentru el.Parea a fi o combinatie dintre Homarii cu capete explozive si insisi dragonii. Numai ca micutul arata mult mai periculos. -Oare Hagrid creste hibrizi aici? am intrebat, cu o expresie bulversata pe fata, in timp ce micutul scotea aburi pe nari.Nu ca ar fi prima oara..
|
|||
02 Feb 2011, 11:39
|||
|
|||
Bell privi ciudata combinatie intre doua specii periculoase, intrebandu'se daca "micutul" era si mai periculos. Nu intelegea pasiunea lui Hagrid pentru lucrurile mici si..infierbantate. Era de'a dreptul ridicol. Mai ales ca le implica si pe ele. Mai mult ca sigur un elev a vazut creatura si a dat de veste parintilor; iar acestia, ingrijorati pentru propriul "micut" - se saturase deja de cuvantul asta - au alertat ministerul.
"-Hagrid devine obsedat" murmura ea. "-Aa..nu devine; este deja un obsedat" replica Desiree sarcastica. "-Si ne pune pe noi..tocmai pe noi sa avem grija de "Micutul" lui" mormai Bell, privind fiinta in calduri. "-Mda. Suntem norocoase" remarca Dess, apropiindu'se de ea. Bell merse in spatele ei; nu era prea sigura daca facea ce trebuia. Din punctul ei de vedere, ar fi trebuit sa stea cat mai departe de micut. Nu sa se apropie cu fiecare pas mai mult de el. |
|||
02 Feb 2011, 16:44
|||
|
|||
-Micutul e cam tepos, am remarcat, privindu-i coada lunga.Si mai are o platosa ca la nenorocitii aceia de Homari...
Nu avusesem experiente prea placute cu Homarii.De fapt, nu avusesem nici macar o experienta placuta.In anul III adusese niste nenorocite de creaturi care improscau cu foc pe unde apucau.Si, binenteles, jumatate din elevii din anul acela ajunsesera in Aripa Spitalului. Felicitarile mele , Hagrid.Intotdeauna faci o treaba extraordinara. -Nici nu e de mirare ca Ministerul si-a bagat nasul.Probabil vor sa il ia de aici, dar poate... Bell a scos scrisoarea din buzunar si incepu sa descifreze scrisul acela ilizibil.
|
|||
02 Feb 2011, 17:19
|||
|
|||
Scrisoarea spunea clar ca animalul trebuia sa fie tinut in conditii optime, intr'un padoc ingradit. Trebuia periat zilnic - Cum dumnezeu sa perii un dragon?! - si sa fie verificat de paraziti. Mai spunea ceva de iarba pe care trebuie sa o consume, precum si suplimentele pe care trebuie sa le ia.
"-Aaa, Dess? De cand trebuie periata o asemenea fiinta?" mormai Bell. Desiree se apropie de ea, privind din cand in cand peste umar. "-Eu nu vad unde ar putea fi periat" remarca aceasta, cu o urma de incruntare pe chip. Bell incepu sa rada. "-Sincer, cred ca nu asta e micutul pentru care au venit cei de la Minister" sopti Bell. "-Probabil; poate celalalt micut e mai..dragut?!" replica Dess. Combinatia ciudata dintre homari si dragoni paru sa le priveasca..cu interes chiar. Lucru extrem de ciudat pentru o fiinta mutanta care se presupunea ca nu are creier, nu? Se ridica pe picioarele din spate, si incepu sa se indrepte spre ele. "-Aa..e normal daca micutul ala vine spre noi?" sopti Bell, facand'o atenta pe Desiree. |
|||
03 Feb 2011, 16:40
|||
|
|||
-Aaa...probabil ca nu-i bine.
M-am intors, uitandu-ma in aceeasi directie ca si Bell.Micutul se opri cand ne vazu cu privirile pironite asupra lui ; probabil, daca ar fi fost om, ar fi ranjit stanjenit fiindca era prins sau ceva de genul asta. Drago-Homarul scoase din nou cativa aburi pe nari, privindu-ne de parca acel lucru i-ar fi facut o placere nemaipomenita.Si...nu arata deloc bine pentru noi. Micutul facu un sunet , parca stranutand cu naduf.Pentru a doua oara in cinci minute, fanul din apropiere lua foc.Vazand flacara stacojie ce se ridica, m-am intrebat cum de Hogwarts era inca in picioare.
|
|||
03 Feb 2011, 18:38
|||
|
|||
Cercetasa sopti Aguamenti! si stinse focul ce se inalta din capita mica de fan; hibridul o privi cu ciuda, si se ridica din nou pe picioarele din spate; arata atat de ciudat, incat te luau fiorii numai daca te uitai la el. Ce creatura reusise Hagrid sa..inventeze? Nu cred ca era cuvantul potrivit.
Desiree pufni brusc in spatele ei; Bell se intoarse si vazu o mica ladita, in care erau cateva tri-rame. Pareau moarte, sau poate se prajira din cauza micutului. Nu stia..si nici nu o interesa. Se saturase de creaturile ciudate ale uriasului. Intr'o zi avea sa lase totul balta si sa fuga sa'si salveze viata. "-Aaa, Bell?" intreba Dess, intorcandu'se. "-Ce e?" replica fata, usor iritata. "-Micutul nu e prea fericit ca noi ii privim asa..mancarea, cred" mormai Desiree. "-Mancarea?!" remarca Bell, socata. "Mananca asa ceva?!" continua ea, intorcandu'se. Intr'adevar..micutul nu parea deloc incantat. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|