Thread Closed 
`Baia Myrtlei.
31 Jan 2011, 21:33
Ma plimba singura pe coridoarele scolii,gandindu-ma la ceea ce facusem toata saptamana,faceam ca o analiza la ceea ce facusem bine zilele acestea si rau,bineinteles,stiam ca Kendra avea sa se mute la mine acasa in vacanta de vara.Stiam ca mai erau cateva lunii bune pana atunci,dar imi placea sa imi fac planuri mai din timp.Ma uitam la cartea din mana mea,o luasem de la biblioteca pentru a citi in turnul astropufilor cand o sa ajung acolo.Nu era cine stie ce important era despre fondatoarea casei mele,si eram curioasa sa aflu multe date despre aceasta persoana.Niste sunete ma facura sa tresar,acestea veneau chiar de langa mine,m-am uitat mai atenta la usa si mi-am dat seama de unde venira acele sunete,era baia bantuita de Myrtle.Toata lumea o vorbea de rau pe la spate,eu inca nu vorbisem cu ea ca sa stiu de ce toata scoala era impotriva sa.Am ciocanit usor la usa,dar nimeni nu imi raspunse,am impins usa intrand in baia rece si sinistra,ma uitam in jurul meu,era o baie ca oricare alta doar ca imi dadea putini fiori.
„-Ce cauti aici?”o voce,a Myrtlei desigur ma facu sa tresar,scapand cartea de la biblioteca pe jos udand-o in colturi.M-am aplecat dupa carte raspunzandu-i fantomei.
„-Buna si tie,am auzit niste sunete si am intrat aici sa vad ce se intampla,Myrtle.”i-am zambit fals,fantomei care ma speria rau de tot infatisarea sa.
„-Oh...stii cum ma cheama deci.Ce vrei?”urla Myrtle de parca tocmai ii facusem ceva rau,acum intelegeam de ce nimeni nu prea suporta pe aceasta fantoma care bantuie baia.Scartaitul usi ma facu sa ma intorc cu spatele la fantoma uitandu-ma cine e,bucuramdu-ma ca nu aveam sa fiu singura cu ea,la cum se uita la mine mai avea putin si ma omora.

Two is accopany ; three is a party !.
[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif][Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.

Find all posts by this user
31 Jan 2011, 22:48
[color="PaleTurquoise"]Ora 8 seara.Tocmai ma indreptam spre Marea Sala.Tocmai terminam orele si mi-era foame.Coboram scarile de marmura si am ajuns la etajul 1.Ma opresc in fata baii fetelor,baia Plangacioasei Myrtle.Voiam sa vad ce mai face Myrlte.
Am intrat in baie si am vazut ca mai era cineva inauntru.
"-Buna .Buna Myrtle!"
"-Buna .Oh ,vad ca esti de la Astropufi.Ma numesc Tamara Rozie."
Ma intampina fata si imi intinse mana.
"-Incatata de cunostinta ,Tamara.Ma numesc Addie Crawford si sunt anul IV.Tu?"
Am intrebat-o pe Astropufa.
"-Tot anul IV"
Era ciudat sa nu cunosc un Astropuf si anul IV.Tamara era chiar frumoasa.Avea parul lung,drept si saten-roscat si inalta .Mi-a zambit si ma uitam la Myrtle.Fatome se uita la mine cu greata si se schimonosi.[/color]
Occ:sper ca nu te superi ca am continuat eu

[Image: aufaft.jpg]
01 Feb 2011, 11:27
In baie intra o fata bruneta cu ochii caprui dupa cum arata era la fel de inalta ca si mine,am studiat-o mai bine pe fata cea noua,observasem pe roba sa "Astropufi" cu scris galben,ma bucuram ca eram in aceeasi casa cu mine,nu o mai intalnisem sau sa fi vorbit cu ea,poate din cauza ca am stat inchisa in turnul astropufilor cu Kendra.Am observat-o pe Myrtle cum zbura in fata mea,incruntandu-se si uitandu-se urat la mine.
"-Buna .Oh ,vad ca esti de la Astropufi.Ma numesc Tamara Rozie."am salutat-o pe astropufa intinzand mana catre ea,asteptand sa imi spuna cum se numeste.
"-Incatata de cunostinta ,Tamara.Ma numesc Addie Crawford si sunt anul IV.Tu?"nici numele sau nu mi se parea cunoscuta,aceasta imi lua mana,i-am zambit noi fete.
"-Tot anul IV"i-am raspuns eu,fericita ca trecusem anul III.
"-Apropo imi place numele tau,Addie."i-am zambit eu astropufei,era foarte frumos numele sau,nu mai intalnisem pe nimeni cu acest nume si poate din aceasta cauza imi placea asa de mult.
"-Ati terminat?"ne intrerupse Myrtle nepoliticos,zburand chiar in fata mea uitandu-se inca urat la mine,dupa intorcandu-se cu spatele,privind-o pe Addie.
"-Nu,nu am terminat Myrtle!"am ridicat eu tonul la ea,acum intelegeam de ce toata lumea o vorbea urat pe la spate.

occ:nu ma supar.continua.

[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif][Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]

01 Feb 2011, 13:41
[color="PaleTurquoise]"-Myrtle,poti sa ne lasi putin sa ne cunoastem,te rog!""
Am rugat-o pe Myrtle.Fantoma se intoarce cu spatele si ofta adanc.
"-Deci ,cum ti se pare la Hogwarts?"
M-a intrebat Tamara.
"-Iubesc Hogwarts-ul,iubesc magia si iubesc sa fiu vrajitoare.Daca n-ar exista Hogwarts-ul,as fi moarta."
Am spus eu in soapta ca sa nu auda Myrtle cuvantul "moarta".
"-Sa stii ca te-am auzit."
A spus Myrtle plangand in hohote.
Eu si Tamara ne-am acoperit urechile pentru ca Myrtle plangea asa de tare incat mai avea putin si inunda baia.Dupa 5 minute de plans incontinuu ,Myrtle se opri din plans.In sfarsit puteam sa vorbim in pace.
Mi-am bagat bana in buzunar si am scos: pensula mea magica,niste jeleuri cu toate aromele si o agrafa de par.Am luat jeleurile si le-am numarat ,erau vreo 9 jeleuri si le-am impartit cu Tamara.Insa mai era un jeleu.I l-am dat lui Myrtle ca sa nu se simta singura.Insa i-am facut un rau decat un bine.Imi arunca jeleul in toaleta defecta si incepuse sa planga.
"-De ce ai aruncat jeleul? "
A intrebat Tamara.[/color]

01 Feb 2011, 14:05
"-Iubesc Hogwarts-ul,iubesc magia si iubesc sa fiu vrajitoare.Daca n-ar exista Hogwarts-ul,as fi moarta."spuse Addie,la ultimul cuvant "moarta" il spuse in soapta,ca fantoma sa nu o aduda dar se pare ca aceasta are auzul foarte bun.
"-Sa stii ca te-am auzit."incepu Myrtlei sa planga,facand un zgomot care ne facu pe mine si pe astropufa sa ne astupam urechiile.Dupa ce se mai domolii,Addie scoase niste jeleuri si le impartii cu mine,cand mai ramasese una,se ridica pe varfuri pentru a io dar fantomei,aceasta se uita la ea si o arunca.
"-De ce ai aruncat jeleul?"am intrebat-o eu pe Myrtle care plangea intruna,Addie facuse ceva frumos pentru ea si fantoma asta nepoiticoasa ii arunca jelul in toaleta defecta.Temperamentala cum eram am inceput sa tip la aceasta,daca nu ar fi fost fantoma as fi luat-o si la bataie.
"-Nu vreau mila voastra!"tipa Myrtlei,oftand incontinuu.
"-Tie iti convine vreodata ceva?"am ridicat eu tonul dand cu piciorul in apa care era in baie.Chiar ma scotea din sarite dar am incercat sa ma potolesc,incercam cu greu.
"-De nu suporti pe nimeni,care e problema ta?"ma incruntam eu la Myrtle care veni spre mine,inca uitandu-se urat la mine.
"-Ce nu imi convine?Ce nu imi convine?"tipa fantoma."Este ca sunt moarta sunt doar o fantoma tu nu observi?"
"-Da cum ai murit?"am intrebat-o eu pe aceasta cu speranta ca imi va raspunde.

02 Feb 2011, 11:10
[color="PaleTurquoise"]"-Hmmm...nu multa lume m-a intrebat asta..."
Spuse Myrtle.
"-Ei bine...cand eram si eu eleva la Hogwards ,toti se luau de mine sin orice montive stupide,spuse fantoma si incepu sa planga,dar continua povestea,pana intr-o zi un baiat s-a luat de mine pentru ca ochelarii mei sunt hidosi,si m-am dus in baia aceasta si am inceput sa plang.Deodata am vazut niste ochi imensi si foarte galbeni si m-am trezit plutind in aer...contiua Myrtle.
"-Dar a cui ochi erau?"
Intreba Tamara.Dar Myrtle tocmai era sa spuna ceva pana cand am raspuns rapid.
[b]"-Un bazilic."
"-Un ce?"
"-Un bazilic,Tamara.Este un sarpe foarte mare,chiar cele mai mare sarpe din lume si cel mai fioros,se spune ca privirea lui e ucigatoare..."
"-Hm,pardon,dar cine te-a pus sa vorbesti in locul meu?"
[/b]
A intrebat Myrtle cu superioritate.Eram atat de furioasa pe fatoma aceea ,cine se credea ea?dupa ce imi arunca jeleul in W.C si mai imi spunea ca sunt inferioara ei,mi-am scos bagheta sin buzunar si am indreptat-o spre ea.
"-Ha ha ha!Chiar crezi ca o vraja stupida m-ar putea infrange?Ce haios!"
"-Gata!Mi-a ajuns!Expe..."

Dar nu puteam sa fac vraja .Tamara ma tinea de o mana
"-Nu face asta!"
"-De ce?"[/color]

02 Feb 2011, 11:31
Addie isi scoase bagheta indreptand-o spre Myrtle care plutea in fata noastra,era aproape sa rosteasca vraja Expellimellius cand am prins-o de mana pe astropufa.Stiam ca nu va avea niciun rost vraja.
"-Nu face asta!"i-am spus eu.
"-De ce?"intreba Addie.
"-Pentru ca nu va avea niciun rost vraja,e o fantoma."am aratat eu catre Myrtle care inca ma privea urat.Ma enerva fata pe care o punea,ma omora temperamentul daca nu ar fi fost Addie in baie aceasta cu mine,sigur s-ar fi iscat vreun razboi intre mine si Myrtle.
"-Fata ciudata cu cizmele alea urate are dreptate."spuse fantoma razand de mine.'De ce toata lumea se leaga de cizmele mele cu toc,oare e vreo crima in aceasa scoala ca port asa ceva.'Dar ce spuse Myrtle cum ca as fi ciudata ma facu sa izbucnesc.Am scos bagheta afara rostind vraja.
"-Stupfey."stiam ca nu prea era cine stie ce vraja,dar cand o rostisem fara efect,nimeni nu patii nimic,doar fantoma inca plutea in fata mea,incercand sa isi potoleasca rasul.
"-Ce sa iti spun."spuse Myrtle ridicandu-se si mai sus.
"-Gata acuma chiar ai incurcat-o fantoma care esti cine te crezi?"doream sa ma duc sa discut ceva cu ea,chiar s-ar fi iscat o bataie daca nu ar fi fost o biata fantoma si daca Addie nu ma prinse de umar.

04 Feb 2011, 15:07
Tipete si zgomote ciudate se auzeau din cea mai inspaimantatoare baie din castel...Baia Plangacioasei Myrtle. derya mai fusese pe aici de cateva ori si o cunostea pe Myrtle. Ultima oara cand facuse URIASA gresala de a "vizita" baia,in cautare de liniste, Derya o vazuse pe Myrlte cum udase fleasca doua fete. Desi atunci promisese ca nu o sa mai viziteze camera prea curand,astropufa se gandi la alte fete pe care Myrtle le uda,asa ca deschise usa si inainta in camera. Spre marea ei uimire, cele doua fete dai camera nu erau ude...inca. Dar se vedea cum comportamentul oribil al lui Myrtle le scosese din sarite pe cele doua fete.
"-Buna,eu sunt Derya."
"-Buna."ii raspunsera fetele."Eu sunt Tamara si ea e Addie."spuse tamara grabita,fiindca Myrtle deja o scosese din minti si nu mai avea nici un pic de rabdare.
"-Daca nu ar fi fantoma i-as onora prezenta cu un pumn in fata."spuse Addie furioasa.
"-Apreciez primirea."ii spuse Derya lui Myrlte."Stilul tau de a intampina oamenii in baie este unic de fiecare data...Si absolut dizgratios."
"-Zaaaaau?Atunci de ce mai vi aici,la nefericita Myrtle?"
"-Ca imi e teama de ce ar putea patii bietii copii cu tine prin preajma."replica Derya.
"-Nu s-a schimbat nimic la elevii de la Howarts...Sunt tot la fel de neprietenosi ca atunci cand nu eram fantoma."
"-Bine ca suntem noi neprietenosi,ca tu ai fi bunatatea intruchipata."raspunse furioasa Tamara

Acela care iubeste,crede in imposibil.

[Image: 141mow8.jpg]
04 Feb 2011, 15:28
[color="PaleTurquoise"]Toate trei am ras pe seama Myrtlei.Fantoma incepu sa zbiere prin baie.
"-De ce radeti de mineeee?!"
Spuse Myrtle cu ochii inecati in lacrimi.
"-Pentru ca asa vrem noi."
Am raspus Tamara.
"-Nu inteleg,am continuat eu,tu te comporti urat cu noi si tot noi vrei sa te veneram?"
Myrtle se infurie atat de tare incat fata i se facu ca racul.Deodata Myrtle plonja in aer si se izbi de chiuvete.Deodata dintr-o chiuveta tasni apa iar baia se inunda.
"-Myrtleee!!"
Am tipat in cor.
"-De ce ai facut asta?"
Intreba Derya.
"-M-am razbunat."
"-Ahh ,m-am saturat!"

Am zis eu plina de nervi.Am luat trei pietre de pe jos si le-am dat Tamarei si Deryei .

[/color]

04 Feb 2011, 15:48
"-Te plangi ca noi suntem asa si pe dincolo dar tu nu observi ca esti chiar insuportabila?"o intreba Derya forte furioasa pe Myrtle.
"-Nimeni nu te mai suporta."tipa furioasa si Addie.
"-Pe bunee?Si de ce anume?"spuse Myrtle prefacandu-se a fi complet neinformata despre acest subiect.
"-Vai,Myrtle...Trebuia sa te faci actrita...pacat ca se vede de la o posta cum te prefaci."ii raspunse Tamara.
"-Chiar esti asa de curioasa dece nu te suporta nimeni?? Pentru ca faci chestii ca astea."spuse Derya si se indrepta spre robinet pentru a-l inchide, cand fantoma ii tasni in fata.
"-Sa nu va prind!!"
"-Sa nu ne prinzi ca ce??Ca inchidem apa sa nu se inunde camera asta de tot?"
"-Exact!"tipa Myrtle.
"-Nu ne poti obliga"ii raspunde Addie,si o vazu pe Derya cum inchidea robinetul.
"-Esti cea mai nesuferita fantoma din castel...Asa ti-as da una...pacat ca nu pot..."spuse Tamara enervata.

Acela care iubeste,crede in imposibil.

[Image: 141mow8.jpg]
Thread Closed