Lectia II
|
31 Jan 2011, 20:31
|||
|
|||
Randul meu.Profesoara Alice se uita la mine si zambi.
"-Haide,Addie !" Mi-am facut curaj si mi-am ridicat bagheta in sus si am spus: "-Protego Totalum !" Deodata un scut mare si albastru pal aparu si un aer cald imi unge sufletul.Am rasuftat usurata iar doamna profesoara zambi larg. "-Bravo,Addie !" Imi spuse Doamna Alice si trecu la urmatorul elev. ![]() |
|||
01 Feb 2011, 15:01
|||
|
|||
Lectia era pe sfarsita, constata Alice privindu'si ceasul de la mana. Elevii exersara vraja, si toti luara acum loc in bancile lor.
"Felicitari tuturor pentru ziua de azi. Se va suna imediat de iesire. As vrea ca pentru ora urmatoare, sa'mi faceti cate un referat despre vrajile invatate azi. Sa cuprinda informatii de baza despre vraja, si mai important, cand a fost folosita in istorie. Toate trei vrajile, atentie." Soneria anunta sfarsitul orei. "Hmm, la fix." spuse Alice zambind."La revedere, o zi buna" Elevii se ridicara din banci si parasira clasa in ordine. Al privi in jur, sa se asigure ca totul e in ordine, isi stranse hartiile de pe catedra, si stinse luminile. Iesi din clasa, si se indrepta spre cancelarie. OOC:Temele le postati la topicul teme. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lecţia III | Alice Morris | 50 | 7,504 |
12 Sep 2011, 18:32 Last Post: Alice Morris |
|
Lectia I | Alice Morris | 35 | 5,569 |
15 Oct 2010, 16:55 Last Post: Alice Morris |