Sclipiri de aur
|
01 Feb 2011, 13:55
|||
|
|||
" - Hogwarts se mandreste cu fiecare elev" i-am zambit.
" - Dar la ce as putea castiga un asa trofeu?" intreba ea, si mi se paru ca este usor ingandurata. " - Pai..." m-am apropiat incet, " ... Ca sa castigi un asa tofu, trebuie sa faci ceva ce ai aici" I-am atins usor roba, in partea superioara stanga, chiar acolo unde, sub straturile de haine, piele si sange, se afla inima. " - Daca faci ceva ce-ti place, poti cu usurinta sa devii cel mai bun. Si in plus, esti si automotivat. Eu, de exemplu, iubesc sa cant. De fiecare data cand fac o noua melodie si nu imi iese, pur si simplu nu ma pot lasa pana nu o cant cum trebuie. Imi omor gatul si incerc diferite game, octave, dar nu ma pot opri" Am inceput sa rad usor, sperand sa reusesc sa-i deschid portita increderii in sine. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
01 Feb 2011, 14:18
|||
|
|||
"-Pai..."se apropii de mine"...Ca sa castigi un asa tofeu, trebuie sa faci ceva ce ai aici"isi puse mana chiar in locul unde se afla inima mea.
Ema imi spuse ca iubeste sa cante,si cand face o noua melodie si nu ii iese,nu se lasa pana nu o face cum trebuie,incearca diferite game,octave si nu se poate opri.'Acum inteleg de ce Tamara ii este prietena Emei'am gandit eu amintindu-mi de o intamplare cand Tamarei nu ii iesea ceva si ii venea sa se isi dea cu bagheta in cap,uneori statea si noaptea pana tarziu pana ii iesea ceva. "-La ce instrument canti?"am intrebat-o pe fata,Tam nu imi spusese pana acuma,eram curioasa.Eu nu ma pricepeam deloc la muzica,sa ma auda cineva cantand la chitara sau la alt instrument,toata scoala ar rade de mine,unii sunt bunii cu un instrument muzica in man,eu cu pensula in mana. "-Eu sunt buna la desen,iubesc pictura!"am sarit eu vesela."Toata lumea imi lauda desenele,am si aici la Hogwarts un caiet cu desene facute de mine in creion."'Sper sa nu creada ca sunt vreo laudaroasa.'imi trecu mie prin minte. -Tamara Keyanna Riley clone- ![]() We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.
♥Ignorance. |
|||
01 Feb 2011, 18:46
|||
|
|||
" - Pian si vocal" i-am raspuns simplu, scurt. " Pictura? Asta e grozav! Sa te manifesti prin desen este una dintre cele mai superbe tehnici. Muza acestei arte este, intr-adevar nepretuita" am remarcat ganditoare. " Mi-ar placea sa vad desenele tale. Si cine stie... Poate daca vei face vreodata o licitatie..."
Am chicotit amandoua. O Astropufa talentata. Ma bucuram pentru ea. Sa ai un mod de a te elibera este ceva incredibil de folositor. E adevarat ca prin desen iti poti manifesta furia. Prin cantec... Cam spargi multe timpane. Prea riscant! Ceea ce imi aduse aminte... " - Um... Kendra? Luna viitoare va fi un concurs de desen in cadrul scolii. Ar trebui sa participi" i-am zambit larg, entuziasmata brusc. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
01 Feb 2011, 19:35
|||
|
|||
"-Um...Kendra?Luna viitoare va fi un concurs de desen in cadrul scolii.Ar trebui sa participi.”imi spuse Ema,un concurs de desen,in Hogwarts si nimeni nu imi spuse pana acuma,sa vezi ce ii voi face Tamarei daca stiia de acest concurs si nu imi spuse inca,o va patii cu mine.Chiar mi-as dori sa particip la acest concurs sincera sa fiu nu as accepta premiul,le-as dao celor din urma mea.Si cu licitatia sigur as incerca,dar nu cred ca voi avea vreun mare succes cu desenele mele nu tocmai asa de reusite.’Ar fi minunta sa incerc macar.’
“-Ai cantat pana acuma la vreo petrecere organizata de scoala?”’Kendra logic ca a participat’dar din moment ce ii pusem intrebarea am asteptat raspunsul Emei,in timpul asteptari m-am uitat in jurul meu la trofee,care incepura sa straluceasca in lumina lunii. -Tamara Keyanna Riley clone- ![]() We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.
♥Ignorance. |
|||
01 Feb 2011, 19:42
|||
|
|||
" - Doar la petrecerea de Revelion... Si in mod surprinzator nu am dat-o in bara chiar atat de rau"
Eram pana si eu surprinsa ca lumea nu incepuse sa ma huiduie. " - Ma urasc... In seara aceea mi-am promis ca daca nu voi fi data jos de pe scena cu rosii, o sa mai cant la spectacolele scolii" O clipa, am privit ingrozita o imagine din minte. Dar mi-am revenit repede. " - Tu ai participat?" Intrebarea mea strapunse brusc linistea lasata, creandu-mi senzatia ca vorbisem prea tare. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
01 Feb 2011, 19:57
|||
|
|||
“-Nu am participat din pacate,nu aveam o rochie cu care sa vin la petrecere si nu doream sa ma fac de ras in fata ator elevi si in fata profesorilor,as fi fost subiectul de barfa al Hogwarts-ului.”am spus eu dand din cap,o observasem pe Ema cum se uita pentru o secunda urat la mine dupa revenidu-si pana si intrebarea sa ma facu sa tresar,o spuse foarte tare de rasuna in toata sala.
“-Ce sa intamplat?”am intrebat-o eu ingrijorata.”Poti avea incredere in mine.”i-am zambit eu prefacandu-ma ca imi trag cu fermoar la gura,speram sa o inveselesc catusi de putin.Doream sa o vad vesela,si puteam tine un secret niciodata nu mi se intamplase sa spun unul din greseala,a doua zi le uitam.Am astept-o pe Ema sa imi raspunda la intrebare poate revenindu-si. Nu stiam ce se intamplase la petrecerea de Revelion,nu fusem la ea si nici Tamara,a preferat sa stea afara langa Lac cantand si gandinu-se,imi spunea ca dorea sa fie singura o noapte intreaga,dupa cum imi povestise intr-o seara cand ploua puternic,si nu aveam ce face. -Tamara Keyanna Riley clone- ![]() We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.
♥Ignorance. |
|||
01 Feb 2011, 20:16
|||
|
|||
" - Data viitoare vii frumusel la mine si facem din tine o printesa. Promit!"
Nu imi placea ideea ca cineva sa rateze petrecerile de la Hogwarts. Si urma intrebarea. Pentru o clipa, am fost nedumerita, nestiind unde bate. Am ras cand imita ca-si pune fermoar la gura. " - Ah... Inteleg!" am zis printre doua chicote. " La Petrecerea de Revelion nu s-a intamplat nimic spectaculos. Dar cand mergeam la scoala Incuiata... Apropo, intr-un mod incredibil, desi stiam si ai mei stiau prea bine ca sunt vrajitoare si voi fi acceptata la Hogwarts, tot au tinut mortis sa merg la scoala incuiata... Oricum, la o petrecere de acolo... Ei bine, am avut parte de un accident. Cred ca de atunci am eu probleme cu pantofii cu toc. Neah... Am avut dinainte de asta. Spre rusinea mea, sunt fata si nu stiam sa merg pe tocuri. Rosalie m-a invatat in noaptea de Anul Nou, dar tot nu raman adepta lor. Am deviat de la subiect, scuza-ma. La petrecerea Incuiata, mi-am agatat rochia de clanta. M-am dezechilibrat, am lovit un tip ce ducea un vas mare cu punch. Nu am cazut atunci, dar am alunecatpe vascozitatea de jos. Si am aratat precum un dezastru pe picioare. Trebuia sa urc pe scena in seara aia, dar nu am mai fost capabila" ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
01 Feb 2011, 20:36
|||
|
|||
“-O...”am inceput sa rad.”Sa o vezi pe Tamara cu cizmele sale cu tocuri,toata ziua ma bate la cap unde ii sunt cizmele cu toc,ca e cam imprastiata,stiu ca se va supara cand va afla ca am spus asta.Da imi place sa o enervez”am chicotit eu amintdu-mi de o seara cand isi arunca toate hainele pe mine ca nu isi gaseste niste tenesi,incepu sa urle,tipa tot felu de prostii cum ar fi ‘Daca nu imi cuparasem bluza aceea acuma nu mai uitam unde imi sunt tenesi,si Kendra ai vazut ce incaltarii are fata aceea de la Viperinii?’Ema imi povestii cum ca Rose o invatase pe soimenaca sa mearga pe tocuri dar nu prea a reusit si cum isi prinse rochiia in clanta usii si cazu pe un tip carea avea in mainii punch.
“-Ema,nici eu nu ma descurc pe tocuri”am ras eu,”Acel tip.Cum arata?"am zambit eu razand de intrebarea mea.Dar eram tare curioasa,inca nu aveam varsta necesara pentru a avea un prieten dar,doream sa stiu.Speram doar sa nu fie adult.Si chiar doream sa aflu cum fuse la petrecerea de Revelion. -Tamara Keyanna Riley clone- ![]() We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.
♥Ignorance. |
|||
01 Feb 2011, 20:50
|||
|
|||
" - E bine de stiut ca nu sunt singura"
Am batut usor din palme in timp ce radeam. Tocuri. Cine are nevoie de ele? m-am intrebat in gand. Iar apoi, Kendra ma facu sa-mi inghit cuvintele cand ma intreba de tip. " - O-o. Numai la prostii te ganesti" am pufnit eu in gluma, sperand sa nu se supere. " Hm... Sincera sa fiu, nu arata rau... Adica era inalt, slabut, bine facut de fapt, dar nu pachet de muschi. Si avea niste ochi... O, Doamne! Pacat ca era mai mare decat mine cu, cat? Patru ani? Si pacat ca nu e vrajitor. Nu l-am mai vazut de cand m-am mutat la Hogwarts, nici macar cand ma duc acasa in vacante. Probabil ca acum este la facultate undeva, poate plecat din strainatate.." ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
01 Feb 2011, 21:03
|||
|
|||
‘Facultate?Incuiat?Mai mare cu patru ani?’nu imi venea sa cred,mai bine taceam din gura si nu puneam aceea intrebare stupida.Sincera sa fiu nu prea ma interesau baietii,imi placea sa imi petrec timpul cu prietenii mei pe care ii iubesc foarte mult.
“-Nu e de nasul meu.”am inceput sa rad.”Eu mi-am petrecut Revelionul stand in Turnul Astropufilor si desenand,am observat ati tras si cu artifice au fost foarte frumoase.”Mi-am adus aminte cand stateam la geam si ma uitam la ele,chiar ii trimisem o scrisoare parintiilor mei dar nu imi raspunsera deloc,nu prea le pasa.Am oftat gandindu-ma. “-Nu prea am fost la petreceri,dar promitem ca vom venii anul acesta de Revelion si o voi ruga si pe Tam sa cante la chitara si din voce.”folosisem pluralul pentru ca aveam sa o aduc si pe Tamara cu forta daca nu va dori sa vina,stiam ca ei ii plac petrecerile,stie sa se distreze. -Tamara Keyanna Riley clone- ![]() We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.
♥Ignorance. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|